Yak 55 Rc-Factory
Re: Yak 55 Rc-Factory
Osobně jsem testoval oba motory. 2212/20 má stejnou váhu jako /26 ale /20 má o 200 votáček víc.
na 26 jsem měl vrtuli 11x6
na 20 mám 10x4,7 a je to mnohem větší tah než 26. Prostě ty otáčky tam jsou znát!
váhu na obou modelech mam 450g.
na 26 jsem měl vrtuli 11x6
na 20 mám 10x4,7 a je to mnohem větší tah než 26. Prostě ty otáčky tam jsou znát!
váhu na obou modelech mam 450g.
- MartinMartin
- Kontaktovat uživatele:
Jo díky jinak co si myslíš o motorech axi řady SILVER LINE je tam moc velký rozdíl v kvalitě? nebo v čem se vůbec liší žádný totiž nemám provozuji zatím pouze gold line
Gold Line je lepší, větší výkon a kvalita je lepší
MartinMartin píše:Jo díky jinak co si myslíš o motorech axi řady SILVER LINE je tam moc velký rozdíl v kvalitě? nebo v čem se vůbec liší žádný totiž nemám provozuji zatím pouze gold line
Pokud AXI ,tak vem Goldline
p-51 mustang Šad model,skylady http://www.rcalbum.com/index.php?action ... e=&id=3084 Blast G3 (od Honzy Špatného :-) )
Silver line nie.Mal som 2212\26 a bola to bieda.Nepouzitelne ani pre mna.S odporucanym Hyperionom bez chybky.
Futaba T14SG VELOX 2,2 EXTRA EF 60` EPP RCF PA XR61 ARDEA
Boro píše:Silver line nie.Mal som 2212\26 a bola to bieda.Nepouzitelne ani pre mna.S odporucanym Hyperionom bez chybky.
Mám úplně stejnou zkušenost. A to už není náhoda.
silver line je horsi jak dobra turniga, cekal sem propad ale ne takovouhle parodii na jinak kvalitni motory axi gold line
SOVA is YouR CO-pilot
Cesta je mým cílem .......
KLM RC Sovy // KPM Model Kit Kladno
Cesta je mým cílem .......
KLM RC Sovy // KPM Model Kit Kladno
Zdravim, dneska jsem byl pro yaka 55 full kit, akorád měli vyprodané motory, tak jsem pak skočil k peckovi a koupil http://www.peckamodel.cz/produkt/rc-mod ... bl-2215-25 . Jinak tam mam to vybaveni co k tomu dává rc factory. Stačí mi ten motor na blbnutí? Diky
PS : je to prvni letadlo, ke kteremu něco musim dokoupit, tak doufám, že jsem nekoupil nějakou blbost.
PS : je to prvni letadlo, ke kteremu něco musim dokoupit, tak doufám, že jsem nekoupil nějakou blbost.
tusim budes musiet zmenit sposob montaze motora - na obrazku tusim motor nema diery v predu na sroby... alebo sa mylim?
Hitec, PA Extra MX, EG PRO, RS352 RCF, ESA Combat Zero, RCF Edge 540T HotRed, Marabu XL
- pikus 1
- Kontaktovat uživatele:
matOrix píše:tusim budes musiet zmenit sposob montaze motora - na obrazku tusim motor nema diery v predu na sroby... alebo sa mylim?
Mýlíš se ....
[album]905[/album]
Motor bude v pohodě...
K létání nepotřebuji mít v dosahu trafostanici...
uf, to mi spadl kámen ze srdce, že jsem nekoupil nějakou sra*ku, lítám teprve od září, tak si nemyslim, že by se mi vyplatilo koupit nějakýho Axika za 1500, s tim pak prásku a mám po srandě 
krwell píše:uf, to mi spadl kámen ze srdce, že jsem nekoupil nějakou sra*ku, lítám teprve od září, tak si nemyslim, že by se mi vyplatilo koupit nějakýho Axika za 1500, s tim pak prásku a mám po srandě
Neboj se, motory vydrží hodně pádů.
jasně no, ale i tak myslím že pro začátečníka je zbytečný kupovat motor, kterej stojí skoro jako letadlo. nedovedl bych to asi náležitě ocenit 
krwell píše:jasně no, ale i tak myslím že pro začátečníka je zbytečný kupovat motor, kterej stojí skoro jako letadlo. nedovedl bych to asi náležitě ocenit
To je jasný. Jenom jsem tím myslel, že motory všeobecně nejsou součástkou která se rozbíjí moc často. Většinou se ohne nebo ulomí hřídelka. A ta se dá vyměnit.
Tak super. děkuju za rady, dneska nebo zejtra bych měl mít yaka dostavěnýho, uvidím, podle toho jak rodina bude náchylná na aktivátor v obýváku