je vidět že ta zima už je dlouháseltino píše:
trocha tance
Blade mCPX II - tipy, triky, nastavení a opravy
Re: Blade mCPX II - tipy, triky, nastavení a opravy
Tak to nemá chybu !!! 
AGILE 7,2/ AGILE 5.5/ DEVIL 420/ T-REX 500PRO-Sportline/ RJX X-TRON 500/ EXTRA 300/ FPV QAV 210/
mazácký video a hustá choreografie na co všechno se dá využít vrťás.Jeden s ním seká trávu v invertu a druhej s ním leští parkety při hudbě do rytmu.
Možná z toho jednou bude soutěžní disciplína 
Alca L-159, L-39 Albatros, Alpha 450, Sbach 342, Blade MCPX ver.2
DX7S
DX7S
- Colin1000
- Kontaktovat uživatele:
4 baui :
Tak jsem dnes ty slavný Mixy zrušil. V místnosti to působilo celkem dobře, když jsem moc nebral za vrtulku. V kachním modu to bylo stabilní. Dnes jsem byl venku a tam se vše projevilo. Při velké výchylce v ST1 ten mix začal vrtulník nakopávat. Nakonec jsem zjistil, že tu piruetu dám doma i bez těch mixů, chce to ještě trénink, ale o tom to jeeee.
Takže, tudy nee. Pro mne slepá ulička.
Tak jsem dnes ty slavný Mixy zrušil. V místnosti to působilo celkem dobře, když jsem moc nebral za vrtulku. V kachním modu to bylo stabilní. Dnes jsem byl venku a tam se vše projevilo. Při velké výchylce v ST1 ten mix začal vrtulník nakopávat. Nakonec jsem zjistil, že tu piruetu dám doma i bez těch mixů, chce to ještě trénink, ale o tom to jeeee.
Takže, tudy nee. Pro mne slepá ulička.
Outrage Fusion50+HC3-SX,Protos470/MVVS+Spirit,Swift II,DX8,XrayT2/009,Phantom4+Huawei M3
Dobře, že jsi na to přišel včas
Pár mixů není špatných, ale více méně se to týká spíš prekompenzací zátěže a ne nulování přirozených tendencí heliny 
Tom
Ahoj mám dotaz k párování mcpx V2 s Dx6i... jaký je vlastně správný postup? mi se spárování povedlo 2x ale s velkými těžkostmi... poprve jsem úspěch přičítal tomu, že jsem zvětšil travel adjust pro PITCH na 125%, napodruhé to nefungovalo a ani nevím jak jsem to rozchodil.. vrtal jsem do vysílače a vrťas mi pak začal skákat po stole a mlátit listím do desky a od té doby to zase již 2 dny funguje. V českém návodu postup jaksi chybí a v anglickém se po uvolnění páčky TRAINER v BIND módu dává ještě směrovka(RUDDER) úplně v pravo, viděl jsem i postup bez té směrovky.. tož nevím jak je to správně... má s tím někdo zkušenosti? Můžou hrát roli i rozdíly v různých verzích firmwaru v řídící desce vrťasu a patrně i v modifikaci Dx6i, patrně mám provedení jen s technologii DSM2 (bez DSMX). Potřeboval bych nějaký sofistikovaný návod či návody. Moc děkuji za případné tipy.
PKZ F4U Corsair, F16 Alfa Model,
CopterX 450AE V2, KK Tricopter
Blade mCP X V2, DX6i
Blade mCP X V2, DX6i
petr_P píše:Ahoj mám dotaz k párování mcpx V2 s Dx6i... jaký je vlastně správný postup? mi se spárování povedlo 2x ale s velkými těžkostmi... poprve jsem úspěch přičítal tomu, že jsem zvětšil travel adjust pro PITCH na 125%, napodruhé to nefungovalo a ani nevím jak jsem to rozchodil.. vrtal jsem do vysílače a vrťas mi pak začal skákat po stole a mlátit listím do desky a od té doby to zase již 2 dny funguje. V českém návodu postup jaksi chybí a v anglickém se po uvolnění páčky TRAINER v BIND módu dává ještě směrovka(RUDDER) úplně v pravo, viděl jsem i postup bez té směrovky.. tož nevím jak je to správně... má s tím někdo zkušenosti? Můžou hrát roli i rozdíly v různých verzích firmwaru v řídící desce vrťasu a patrně i v modifikaci Dx6i, patrně mám provedení jen s technologii DSM2 (bez DSMX). Potřeboval bych nějaký sofistikovaný návod či návody. Moc děkuji za případné tipy.
Zjistil jsem, když jsem nastavoval kamarádovi, že v návodu na Dx6i je párovací tlačítko popsáno nalevo vzadu.Coš je blbost.Je to napravo jak se musí držet vypínač jinak by se vrátil.Je to učitel - žák, ale popsaný to maj blbě. Jinak zapnout vrtulník, na vysílači podržet tu páčku napravo vzadu a zapnout vysílač. Po pár vteřinách páčku pustit a ono se to spáruje.
Zjistil jsem, když jsem nastavoval kamarádovi, že v návodu na Dx6i je párovací tlačítko popsáno nalevo vzadu.Coš je blbost.Je to napravo jak se musí držet vypínač jinak by se vrátil.Je to učitel - žák, ale popsaný to maj blbě. Jinak zapnout vrtulník, na vysílači podržet tu páčku napravo vzadu a zapnout vysílač. Po pár vteřinách páčku pustit a ono se to spáruje.
no takto jsem to dělal při počátečním spárování.. fungovalo to asi až na desátý pokus tedy hned poté co jsem nastavil travel adjust PITCH na 125%, po dvou dnech se to rozpárovalo a takto už to nešlo spárovat.. možná nějaká vadná řídící jednotka ve vrťasu.. ale díky.
PKZ F4U Corsair, F16 Alfa Model,
Blade mCP X V2, DX6i
Blade mCP X V2, DX6i
Osvětlený Heliport
Nikdy nikomu nevěř, pak budeš věřit všem stejně....
prochel píše:Dzarin píše:Čaute nevíte čím může být, že zhruba po 4. minutě lítání z 5-6min začnou blbnout serva - vrtulník začne utíkat stále dopředu, po srovnání záhy znovu, myslel jsem, že to muže být už jetýma baterkama, ale i s novou to dělá, máte s tím někdo zkušenost?:)
díky
Jarin
to už máš asi vybito ne, na setovou baterku se lítá max 4min , 5 min s kbd listy , tak lítej 3:55 a máš po starostech
Sice báječná rada, ale to mě asi, vzhledem k tmu, že to nikdy dřív nedělal, neuspokojí:D...zajímá mě jestli to dělá ještě někomu, nebo myslíte, že je třeba vadná řídící jednotka, že pokles napětí způsobuje tohle blbnutí serv.
E-Hawk 1500, Xtreme od Azera, Blade MCPX BL, T-Rex 450 Pro DFC 3Gx + Dx6i mode 1
Ahoj,trošku jsem si pohrál a mám vyřešenou opravu ulámaných kolíčku.Stačila vypsaná tuha z pripisovačky a 2 mm uhlíková tyčka,jo a trošku prstolepu
.Co se týče zadních kolíčku,tak to udělám stejně,ale musím trošku protáhnout kabinku,ale to nebude problém 
AGILE 7,2/ AGILE 5.5/ DEVIL 420/ T-REX 500PRO-Sportline/ RJX X-TRON 500/ EXTRA 300/ FPV QAV 210/
buki píše:Zjistil jsem, když jsem nastavoval kamarádovi, že v návodu na Dx6i je párovací tlačítko popsáno nalevo vzadu.Coš je blbost.Je to napravo jak se musí držet vypínač jinak by se vrátil.Je to učitel - žák, ale popsaný to maj blbě. Jinak zapnout vrtulník, na vysílači podržet tu páčku napravo vzadu a zapnout vysílač. Po pár vteřinách páčku pustit a ono se to spáruje.
Mno já nevim, ja mám párovací tlačítko (trainer) zrovna nalevo vzadu (vysílačka v modu 2)
Když jsem pároval Mcpx v1 s DX6i, bylo to napoprvé, pouze s párovacím tlačítkem a bez rudder kniplu.
Zato kamarádovu Mcpx v2, jsme nemohli spárovat vůbec ... nakonec pomohlo spárovat zpět s DX4e a potom to šlo hned s DX6i včetně rudder doprava.
Trex 450 Sport V2
Zdravím vespolek,
Jakožto nový vlastník tohoto ďáblíka sním vesele dna dny poletuju a zjištuju že je to vážně super nerozbitná helina ale docela mě zarazilo že začla odcházet baterie po 12 dobitích (po minutě letu prudce klesne výkon), druhá baterie to nedělá a je znát na ni i větší výkon. Obě baterie nelítám déle než 3,5 minuty klidného poletování. Jedná se o baterie 200mAh - 30C ze setu.
Setkal jste se stím někdo po tak krátké době?
Jakožto nový vlastník tohoto ďáblíka sním vesele dna dny poletuju a zjištuju že je to vážně super nerozbitná helina ale docela mě zarazilo že začla odcházet baterie po 12 dobitích (po minutě letu prudce klesne výkon), druhá baterie to nedělá a je znát na ni i větší výkon. Obě baterie nelítám déle než 3,5 minuty klidného poletování. Jedná se o baterie 200mAh - 30C ze setu.
Setkal jste se stím někdo po tak krátké době?
Trex 500
Trex 600E Pro
DX 7
Trex 600E Pro
DX 7
Ahoj, setkal. Jednu ze dvou setových baterií jsem hned reklamoval a když přišla nová, tak byla ještě horší, než ta předchozí
.
Neřeš to a kup si rovnou Hyperion 250mAh. To je fičák
.
Neřeš to a kup si rovnou Hyperion 250mAh. To je fičák
Blade 130X, FPV Quady QX90, 200, 210, 250, Mini Prôtos FBL Brain
DX7s, Phoenix
DX7s, Phoenix
Porovnával někdo Hyperion 250 a Nanotech 300? Já lítám Nanotechy a maximální spokojenost. Na listech s výstupky 5 minut není problém.
Spectrum DX8 | Phoenix 5.0 | Blade mCP X | T-REX 500 ESP | Fokker E.III | FOX 2300