Parrot Ar.Drone 2

Pokud se dá copter koupit v obchodě, tak všechno patří sem.
Zpráva
Autor
Drondys

Re: Parrot AR.Drone 2.0

#16 Příspěvek od Drondys »

graup15_junior píše:Ahoj, dá se někde už ta dvojka koupit?

Oficiální distributor Parrot AR.Drone pro Českou republiku je společnost ProfiTec Group s.r.o. viz tento odkaz. ProfiTec by měl mít informace i o prodeji nové verze 2.

V jejich eshopu je v nabídce viz tento odkaz dle popisu zatím jen verze 1 viz Čelní kamera: 640 x 480 / 15fps (VGA) zatímco verze 2 už má HD kameru 1280 x 720/ 30fps, ale možná jen pozapomněli aktualizovat ten popis, a to co nabízejí je už ve skutečnosti verze 2

Takže jediné co mohu doručit je kontaktovat ProfiTec viz výše uvedený odkaz kde je na ně kontaktní email a zeptat se jich jestli ve svém eshopu už nabízejí verzi 2 a pokud ne pak kdy bude v ČR dostupná a případně i na to zda je v současnosti dostupná někde mimo ČR.
harleyr

#17 Příspěvek od harleyr »

včera jsem viděl asi tu dvojku v olomoucu v helimodels
harleyrfutaba T7C T Rex 450 pro super combo Honey bee upgrade Drn
Čmelák ve výstavbě......
graup15_junior

#18 Příspěvek od graup15_junior »

Díky moc

Drondys píše:
graup15_junior píše:Ahoj, dá se někde už ta dvojka koupit?

Oficiální distributor Parrot AR.Drone pro Českou republiku je společnost ProfiTec Group s.r.o. viz tento odkaz. ProfiTec by měl mít informace i o prodeji nové verze 2.

V jejich eshopu je v nabídce viz tento odkaz dle popisu zatím jen verze 1 viz Čelní kamera: 640 x 480 / 15fps (VGA) zatímco verze 2 už má HD kameru 1280 x 720/ 30fps, ale možná jen pozapomněli aktualizovat ten popis, a to co nabízejí je už ve skutečnosti verze 2

Takže jediné co mohu doručit je kontaktovat ProfiTec viz výše uvedený odkaz kde je na ně kontaktní email a zeptat se jich jestli ve svém eshopu už nabízejí verzi 2 a pokud ne pak kdy bude v ČR dostupná a případně i na to zda je v současnosti dostupná někde mimo ČR.
graup15_junior

#19 Příspěvek od graup15_junior »

Ještě by mne zajímalo jaká je nosnost? Jaký je poměr mezi tahem motoru a váhou. Rád bych tam zabudoval Contour kamerku na offline nahrávání.... Půjde to?
martinre
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od martinre »

Sice to má z AR Drona jen trup, a ještě z první verze, ale lítá to pěkně :)
http://vimeo.com/37132333
graup15_junior

#21 Příspěvek od graup15_junior »

Tak to má brutální tah.... to jsem nevěděl, co se všechno s tím dá dělat. Chápu, ze toto není AR Drone
Drondys

#22 Příspěvek od Drondys »

graup15_junior píše:Ještě by mne zajímalo jaká je nosnost? Jaký je poměr mezi tahem motoru a váhou. Rád bych tam zabudoval Contour kamerku na offline nahrávání.... Půjde to?

Podrobnosti doporučuji zkonzultovat u ProfiTecu, ale obecně Ar.Drone není primárně vhodný jako nosič externích zařízení mimo ty, kterými je už přímo vybaven jak jsem zmínil už na první stránce tohoto tématu. Pokud si chcete pořídit Ar.Drone za tímto účelem pak to není moc dobrá volba jelikož to bude vyžadovat vlastní specifické úpravy, které mohou negativně ovlivnit stabilitu letu modelu tj. pro vámi zmíněné účely byste měl uvažovat spíš o jiné multikoptéře určené primárně pro nošení externích zařízení a ne o Ar. Drone.
Drondys

#23 Příspěvek od Drondys »

graup15_junior píše:Tak to má brutální tah.... to jsem nevěděl, co se všechno s tím dá dělat. Chápu, ze toto není AR Drone

Je to jen kostra Ar.Drone vybavená jinými motory a úplně jinou vlastní specifickou elektronikou. Takže pokud chcete jít touto cestou nemá smysl kupovat Ar.Drone a pak z něj motory a elektroniku zahodit. Bylo by to jen vyhazování peněz. V takovém případě si kupte buď jen kostru viz možnost nákupu náhradních dílů u ProfiTecu a nebo si postavte jinou vlastní kostru tj. začněte si prostě stavět vlastní variantu nějakého multikopteru s jinými motory a s jinou elektronikou. V sekci Coptery viz tento odkaz najdete zde na serveru spoustu zkušeností s různými variantami multikopterů, ale je potřeba k tomu mít určité zkušenosti tj. tato cesta není určena pro uživatele, kteří chtějí už hotový stroj, který jen koupí a létají.
madfox51

#24 Příspěvek od madfox51 »

Dnes se začala prodávat verze 2.0 i u nás http://www.profitec.cz/ za 7.410,- :-) Hle jak je to najednou dražší!! Důvod?? 7.777,- :-(
Tomas_2002

#25 Příspěvek od Tomas_2002 »

Jejej, tak dnes mi konečně dorazila modrá verze AR.Drone 2.0 :-) Už se těším jak malý dítě, až dojdu z práce a uvedu to do provozu :-)
Igel
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od Igel »

Nie je treba uvadzat do provozu. Zapojit baterky a ides. Lieta skvostne.
WW2
Rygos

#27 Příspěvek od Rygos »

graup15_junior píše:Ještě by mne zajímalo jaká je nosnost? Jaký je poměr mezi tahem motoru a váhou. Rád bych tam zabudoval Contour kamerku na offline nahrávání.... Půjde to?

Nevím co přesně myslíš tím nahrávíním ofline, ale jde nahrávat na flešku.
DX7, FunCub, Blade-FreeAir, mSR,
Homer.Simpson

#28 Příspěvek od Homer.Simpson »

Rygos píše:

Nevím co přesně myslíš tím nahrávíním ofline, ale jde nahrávat na flešku.

Mal na mysli, ze by zabudoval "Contour" kameru... http://contour.com/ :wink:
Futaba T-14MZ,Proxima II,Skywalker EPO,DJI F450 + NAZA M V2 + H3-2D,Tricopter
chroust
Kontaktovat uživatele:

Parrot Ar.Drone 2

#29 Příspěvek od chroust »

Nedávno jsem zakoupil Parrot Ar. Drone 2. Natáčím sním kdejaké skopičiny protože má už lepší kameru oproti Ar.Drone 1. Kamera má rozlišení HD. Parrota ovládám tabletem s OS Android, ale lepší by byl tablet s OS Ios (Apple). Po upozornění jsem reklamní text upravil podle svého, abych snad nevzbudil v někom, že tu chci dělat na tento aparát reklamu, nebo snad i prodej. O tom to není a doufám, že mě všichni pochopili. Děkuji :idea: :wink:
Naposledy upravil(a) chroust dne sob 30.03.2013 0:08, celkem upraveno 7 x.
Letu Zdar !!! Jára - muzikant (chroust)
blesk
Kontaktovat uživatele:

Re: Parrot Ar.Drone 2

#30 Příspěvek od blesk »

reklama? :?
Odpovědět

Zpět na „Coptery - komerční výrobky“