Výber 7 miestny VAN pre modely

Aby těch modelářských kategorií nebylo zbytečně moc. Když se to dotýká modelaření, ale nenašli jste zde specializované fórum. Taková témata vložte sem.
Zpráva
Autor
Diskobarel

Re: Výber 7 miestny VAN pre modely

#16 Příspěvek od Diskobarel »

A co takhle Ford Tranzit? Tam narveš modelů a lidí :D
Myslím si, že lidé by měli chodit bosi, je to mnohem zdravější.
Například já když se ráno vzbudím obutý, tak mě bolí hlava...
googie
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od googie »

Ešte by som sa chcel k tomuto vrátiť. Nemá niekto z Vás skúsenosť s Citroenom C8, alebo Renault Grand Espace ročníky tak od 2006 a viac?
F-86 Sabre EDF 92mm, Parkzone Typhoon, Haikong Spitfire, Zero
Diskobarel

#18 Příspěvek od Diskobarel »

Jen s C4 Grand Picasso, jezdí hezky, ale teče tomu olej a spolehlivost nebyla moc velká, třeba jsme měli prostě jen špatnnej kus ...
Myslím si, že lidé by měli chodit bosi, je to mnohem zdravější.
Například já když se ráno vzbudím obutý, tak mě bolí hlava...
googie
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od googie »

Tak som pred pár dňami doviezol peknú Mazdu 5 r.v. 2005 s ich klasickým benzínovým dvojlitrom + legálne LPG. Samozrejme ešte pred kúpou aj po kúpe sa na mňa zniesol roj sektárov turbodízlistov, ktorí pravdepodobne benzín nikdy nemali, alebo na ňom jazdili ako hovadá a začali ma sekírovať, že mi to bude žrať, že som spravil fatálnu chybu. Odvážní tvrdili 11-12 litrov, triezvejšie odhady 10 litrov pri 1,5 tonovom MPV s rodinou na palube.

Keďže ja nechcem patriť do cirkvi, kde sa odriekavajú mantry, ako posrané turbo a kde ho kúpiť najlacnejšie z Polska, zlé vstreky, dvojhmota, regenerácia DPD filtra, v zime kúrime až po 15 kilometroch atď, chcel som benzín. Viem, že Japonci robia dobré benzíny a diesle začali len nedávno. Samozrejme nehaním turbodiesle, len na moje jazdenie je to nevyužité a kupovať po niekom TD, pokiaľ ho nepoznám je risk. Viem ako jazdili kolegovia na 1,9 TDIčkach v zime. Mínus 15 štart a za 5 minút mal naložené 200 na dialnici.

Moja spotreba za najazdených 700 km z toho 400 plyn klesla z pôvodných 8,2 litra, čo robil predchádzajúci majiteľ na 7,8. Jazdené dialnice, dediny aj kopce. Plyn robím v prepočte 5 litrov benzínu / 100 km. Keď som išiel informovať kámoša a zároveň guru turbodízlistu o spotrebe 5 fiktívnych litrov benzínu pri použití LPG, vyletel na mňa, že snáď som magor, že jemu žere dízel 4,8 nafty. A že do auta patrí jedine dízel.

Ináč Mazda 5 pekné auto, bohužiaľ dosť pláva a odchádzajú tomu zadné tlmiče. Sedačky sa dajú dať do roviny, ako pri iných MPV a odveze to model na dlžku 2m. A má to nejaké muchy, čo by som od Japonca nečakal.
F-86 Sabre EDF 92mm, Parkzone Typhoon, Haikong Spitfire, Zero
Odpovědět

Zpět na „Ostatní“