mix krídelká-smerovka

Pokud máte chuť jen tak tlachat, tak tady je to správné místo... také sem budou admini přesouvat věci, které podle jejich názoru jinam nepatří.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
buker007

mix krídelká-smerovka

#1 Příspěvek od buker007 »

ferulik píše:Ahojte,
viackrát som čítal o mixu smerovky do krídelok.Udajne to zlepšuje let v zatáčkach a vraj smerovka sa mixuje do kontry.Aký to má význam a čo sa dá od toho očakávať?Neskôr by som to chcel vyskúšať na mojom elektro vetroni Mefisto Reichard.S týmto modelom nemám zatiaľ veľa nalietané (počasie :( ) takže zatiaľ sa pýtam iba zo zvedavosti.

Já lítám jenom na křidélka... směrovku nepoužívám vůbec...
Abu
Kontaktovat uživatele:

Re: mix krídelká-smerovka

#2 Příspěvek od Abu »

buker007 píše:Já lítám jenom na křidélka... směrovku nepoužívám vůbec...

A to delas, mily FpvMilane, velkou chybu :wink:
Abu (Tomáš S.) - MC19 - kanál č.90 na 40MHz
buker007

#3 Příspěvek od buker007 »

Abu píše:
buker007 píše:Já lítám jenom na křidélka... směrovku nepoužívám vůbec...

A to delas, mily FpvMilane, velkou chybu :wink:

Každý má nějaký styl létání... u malejch letadel není tak potřeba směrovka... ale každý má jinej styl a pokud se ti líbí používat směrovku jedině dobře :wink:
pepin

#4 Příspěvek od pepin »

Každý má nějaký styl létání... u malejch letadel není tak potřeba směrovka... ale každý má jinej styl a pokud se ti líbí používat směrovku jedině dobře :wink:[/quote]

špatná odpověd,správná odpověd zní---zatím neumím používat směrovku.normální začátečnický jev,tím si prošel každý.
buker007

#5 Příspěvek od buker007 »

pepin píše:Každý má nějaký styl létání... u malejch letadel není tak potřeba směrovka... ale každý má jinej styl a pokud se ti líbí používat směrovku jedině dobře :wink:

špatná odpověd,správná odpověd zní---zatím neumím používat směrovku.normální začátečnický jev,tím si prošel každý.[/quote]

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D docela si mě pobavil... tvojí navážející odpovědí... :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
pepin

#6 Příspěvek od pepin »

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D docela si mě pobavil... tvojí navážející odpovědí... :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D[/quote]

tak jsem to nemyslel,jak mám napsat,že když někdo považuje směrovku za nepotřebný verk,že to tak není,navíc to je opravdu jen problém pouze pokud ji někdo neumí používat,jinak tím kniplem kvedlám i když se žádná pohyblivá směrovka na modelu nekoná.Já ji dřív taky nepotřeboval,ale třeba i s malým letadlem se bez ní velice špatně učí vis.
klingon77
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od klingon77 »

buker007 píše: Každý má nějaký styl létání... u malejch letadel není tak potřeba směrovka...

Az se smerovku naucis ridit, tak se tomu take rad zasmejes :wink:
buker007

#8 Příspěvek od buker007 »

klingon77 píše:
buker007 píše: Každý má nějaký styl létání... u malejch letadel není tak potřeba směrovka...

Az se smerovku naucis ridit, tak se tomu take rad zasmejes :wink:

Nojo kluci.. myslete si že jí teda neumím používat... vysvětlovat tady něco nemá smysl... Ciao :wink:
buker007

#9 Příspěvek od buker007 »

pepin píše::D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D docela si mě pobavil... tvojí navážející odpovědí... :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

tak jsem to nemyslel,jak mám napsat,že když někdo považuje směrovku za nepotřebný verk,že to tak není,navíc to je opravdu jen problém pouze pokud ji někdo neumí používat,jinak tím kniplem kvedlám i když se žádná pohyblivá směrovka na modelu nekoná.Já ji dřív taky nepotřeboval,ale třeba i s malým letadlem se bez ní velice špatně učí vis.[/quote]

Já jsem ale neřekl že jí považuji za nepotřebný verk... jen píši že já u malejch větronů jí nepoužívám a hned tady z toho děláte,že jí neumím používat... no nic... už to nebudu řešit... jdu spát,je pozdě... Ciao
madbull

#10 Příspěvek od madbull »

Ja smerovku take moc neumel.zkusenost s heli me ale naucila pouzivat a dnes s kniplem smerovky kvrdlam i kdyz mam ve vzduchu samokridlo.na modelu jmenem funcub ji mam mixlou na kridelka a musim rict,ze je to balada.do zatacky se pak model pekne naveze bokem a je to o mensim polomeru.takze za me ANO[*]
nerušit...bastlím :-)
Ticcino

#11 Příspěvek od Ticcino »

Hele, původní tazatel se ale ptal na mixování směrovky do křidélek, čili když se dají křidélka, aby to dalo i trošku směrovku. A on se ptá, že četl, že se mixuje směrovka do kontra.

Tak jak je to s tím?
A nebude ten mix směrovky překážet třeba při výkrutu?
Abu
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od Abu »

Odpoved uz zaznela, kontra na mixu rozhodne NE, souhlasna vychylka ano.
Pri vykrutu to samozrejme vadit bude, je to mix na litani v termice. Na akrobacii je potreba ho vypnout.
JMalik

#13 Příspěvek od JMalik »

Jenom se zeptám:
To je rozdělené vlákno, přesunuté....?
Protože se mi zdá, že se to tady teď nedávno řešilo a bylo tam dost konkrétních poznatků k tomu.
Pokud cokoliv v této diskusi hodnotím, nebo se k něčemu vyjadřuji, je to jen má domněnka
Abu
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od Abu »

Rozdelene, OT kecy byly odstrizeny. Bohuzel Ticcino si asi nevsiml a pta se v tehle "smetistni" vetvi...
JMalik

#15 Příspěvek od JMalik »

Abu píše:Rozdelene, OT kecy byly odstrizeny. Bohuzel Ticcino si asi nevsiml a pta se v tehle "smetistni" vetvi...

Děkuji, ušetřilo mi to zkoumání.
Pokud cokoliv v této diskusi hodnotím, nebo se k něčemu vyjadřuji, je to jen má domněnka
Odpovědět

Zpět na „Smetiště“