Jaké samolepky na RC modely potřebujete?

Aby těch modelářských kategorií nebylo zbytečně moc. Když se to dotýká modelaření, ale nenašli jste zde specializované fórum. Taková témata vložte sem.
Zpráva
Autor
Modelařina.cz
Kontaktovat uživatele:

Jaké samolepky na RC modely potřebujete?

#1 Příspěvek od Modelařina.cz »

Zdravím, rozšiřujeme nabídku našich samolepek určených na modely a tak bych chtěl vedět jaké samolepky byste uvítali a co vám dneska na trhu chybí. Zatím máme v nabídce toto - pár archů písmen, číslic, plameny a ornamenty:
http://www.modelarina.cz/samolepky-a-sablony-c-142.html
Na výběr jsou různé barvy fólie, samolepky je možné vyříznout i ze speciální fólie pro použití jako šablony pro airbrush.

Samolepky sami řežeme na plotru takže na zakázku není problém individuálně udělat prakticky cokoliv, ale zajímalo by mě co za samolepky často potřebujete abychom to mohli přidat rovnou jako další položku do našeho obchodu a zjednodušilo se tak jejich objednávání i výroba.

Za přijaté návrhy nabízím autorovi slevu 25% na vyrobení jím navrhnuté samolepky pokud by o ní měl sám zájem.

Díky za návrhy
Kovboj :wink:

PS: komerční vlákno založeno na základě dohody s adminem
HonzaS

Re: Jaké samolepky na RC modely potřebujete?

#2 Příspěvek od HonzaS »

Podle mě je potřeba samolepky dělat na míru. Univerzální jsou většinou nepoužitelné.
Vertigo 2m, Extra 330SC, Supertrino F3P (54g)+Lantsov 15", RCFactory Extra 330LT, JETI DS16
xsukk
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od xsukk »

Určitě nějaké kamufláže v pěkném barevném provedení. ( nějaké univerzální a některé zase velmi netradiční) To na trhu úplně chybí. Různá čísla, ornamenty atp. si můžeme vytisknout na speciální papír doma každý. Zabere to pouze chvíli ve Wordu a nebo Googlu. Ovšem na práci s Photoshopem či vlastní malování nemá každý čas.

Kdybyste nějaké takové vyrobili, určitě budu Vaše věrná zákaznice :-)
http://www.rcalbum.com/index.php?action=udtl&id=1872;&mbck=6550
HURVE83

#4 Příspěvek od HURVE83 »

Vau! Konečně nějaká veřejná pomoc jak něco zlepšovat pro všechny :D
Adminoj patří dík že povolil :wink:
Pracuji ve společnosti kde máme reklamní agenturu a za to co je v příloze a to je dle mně i jedna z mojich rad o co bych já a moji kamarádi chtěli 1200,- bez DPH v nákupu!!!! Mně to docela vyděsilo a naštvalo.¨
Jedná se 3listy formátu A4.
Za kolik jste schopni udělat a zaslat na adresu? :D

Moc díky
Přílohy
JIRKA.docx
(41.59 KiB) Staženo 285 x
koulinek
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od koulinek »

Jo tož kdyby se dělaly nějako hromadně ty FASST a Futaby v různých velikostech tak bych si take nějaké vzal.
T14SG, PhoenixRC 5, Hexacopter Y6, GoPro 3 Black, FPV
QAV250, TF2, SWIFT2, TREX450, FunCub, SuperCub
HURVE83

#6 Příspěvek od HURVE83 »

No a je to :wink: První nápad na formu je na světě :D
Jen jestli není třeba nějakej problém s oficialním šířením této značky,ale to snad nebude tak hrozné ne? :|
petas

#7 Příspěvek od petas »

Obávám se, že jen tak tisknout samolepky s logem společností, na které nemáš oficiální svolení výrobce není košér, kort za účelem výdělku... dal bych si na to bacha!
HURVE83

#8 Příspěvek od HURVE83 »

Jo to já si právě myslel :? Ale nikdy jsem se s tím že by mněl někdo problém nesetkal.
Pokud se nepletu dle zákona snad u tohoto nejde o porušení autorských práv. Pokud bych ty samolepky lepil na přijímače z číny a prodával je jako FUTABA ,tak by k porušení došlo,ale u samolepky kdy té firmě dělám takto vlastně reklamu snad ne :D
Jo ale pak by se třeba mohli zbouřit u HITECU proč všichni chtěj jen samolepky futaba apod. a třeba by někdo prudil.
To je jen příklad! Né že s toho bude debata jestli je lepší samolepka HITEC nebo FUTABA 8O
petas

#9 Příspěvek od petas »

Já to beru spíš tak, že ty vyrobíš produkt. ten produkt je samolepka. Prodáš ho na základě známosti značky - použiješ logo firmy. To je jako by někdo tvrdil, že logo na falešné adidasce dělá vlastně reklamu výrobci :lol:
Chtělo by to odborníka na autorské právo, ale já bych to asi neriskoval... pro kamaráda OK, ale na kšeft... nevim nevim.
PS: když se mrkneš, tak většina výrobců věhlasných značek prodává sady samolepek s jejich logem jako součást reklamních předmětů (+ trika, mikiny, hrnečky apod.)
Diskobarel

#10 Příspěvek od Diskobarel »

V rockfashion prodávají trička známých kapel nelicenzovane a problémy snad nemají, nevím, ale myslím že na logach copyright nemají...
Potřeboval bych udělat samolepky 8 kapel a par blesků šlo by to :-).
Myslím si, že lidé by měli chodit bosi, je to mnohem zdravější.
Například já když se ráno vzbudím obutý, tak mě bolí hlava...
koulinek
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od koulinek »

A jak se pozná original samolepka? že by si to někdo lepil na T9X si nemyslím a nalepit si to na kufr s vysílačem asik nic proti ničemu. Dají se v česku kůpit "original" nálepky? sů originální tytok: http://www3.towerhobbies.com/cgi-bin/wt ... LXTMC8&P=8
T14SG, PhoenixRC 5, Hexacopter Y6, GoPro 3 Black, FPV
QAV250, TF2, SWIFT2, TREX450, FunCub, SuperCub
HURVE83

#12 Příspěvek od HURVE83 »

Prostě čím víc proužků tím víc adidas :lol: :lol: :lol: :lol:
Nevím teda,ale jestli něco takového jako padělání samolepky existuje ,tak už fakt nevím,ale asi brzo lidí bude bručet :twisted: :) . Samolepky jsou v modelářských obchodech celkem běžné a o tom jestli je to jako že originál nebo atrapa jsem neslyšel a možná jsem to ani nikdy slyšet nepotřeboval. samolepka je porád samolepka a tam fakt žádné dráma dělat nechci a nebudu. Takže pokud nám obchod nabídne nějaké možnosti,tak nás bude víc rádo ,když si za rozumný peníz budeme moct nalepit znak své oblíbené značky modelářského zboží na kufr,skřín,šuflík,auto,raketu na mars a nebo někdo třeba klidně i na pr..l teda zadek:D :D :wink:
Kissman
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od Kissman »

HURVE83 píše:Vau! Konečně nějaká veřejná pomoc jak něco zlepšovat pro všechny :D
Adminoj patří dík že povolil :wink:
Pracuji ve společnosti kde máme reklamní agenturu a za to co je v příloze a to je dle mně i jedna z mojich rad o co bych já a moji kamarádi chtěli 1200,- bez DPH v nákupu!!!! Mně to docela vyděsilo a naštvalo.¨
Jedná se 3listy formátu A4.
Za kolik jste schopni udělat a zaslat na adresu? :D

Moc díky

za dve stovky mas v papirnictvi pruhlednou nebo bilou samolepici folii (10 listu A4) do laserovky... ;) 1200,- ? :D :D :D naklady 60 Kč na 3x A4 plus prace zmacknout talcitko pro tisk v PC :D
Jeti DC-16 | „Chytrý napadne špatný názor, hloupý jeho autora“
HURVE83

#14 Příspěvek od HURVE83 »

Husté že? :D Když mně to řekli,tak jsem se zhluboka ale opravdu zhluboka zasmál :D :evil: :evil: :evil:
Jak kvalitní se dají ty samolepky doma udělat? Hlavně ale nemám tu tiskárnu... :roll:
Kissman
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od Kissman »

dost kvalitne, zalezi na postupu... tiskarnu laserovou budes mit pravdepodobne v praci ;) ostatni info do SZ, nebudem tu zadelavat tema autorovi ;)
Jeti DC-16 | „Chytrý napadne špatný názor, hloupý jeho autora“
Odpovědět

Zpět na „Ostatní“