Otrokovické históóórky

Pokud máte chuť jen tak tlachat, tak tady je to správné místo... také sem budou admini přesouvat věci, které podle jejich názoru jinam nepatří.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Jardátor

Otrokovické históóórky

#1 Příspěvek od Jardátor »

Toš kurňa chlapi,hlavňe ženatí,poraďte.Potřebuju tu svoju nejak dotáhnůt k létání,ať vidí jak nádherný koníček to je,a hlavňe ať pustí ´ˇnejaků tu kačku.Už mi nechce sponzorovat ani mojeho oblíbeného koníčka hpspodu.Je kurňa furt nafůklá jak přebitá lipolka,žadná řeč.
robotmz

Re: jak přinutit stíhačku lítat

#2 Příspěvek od robotmz »

Postav jej "RCmetlu", možno ju to začne baviť :lol: :lol: :lol:
corsair
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od corsair »

Vyměnit stíhačku :mrgreen:
Jardátor

#4 Příspěvek od Jardátor »

corsair píše:Vyměnit stíhačku :mrgreen:

Toš to je taky kurňa dobrý nápad,ale jak si člověk zvykne na určitů frekvencu,už sa těžko přecházá.A takové otáčky na volt už druhá mět kurňa nebude,toš včil nevím.A ešťě máme malé pilotky,toš ty já nemožu opustit.Chce to lepší radu!
Kissman
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Kissman »

kdyby to nebylo na prvni strance smetiste tak nic nereknu... viewtopic.php?f=22&t=45649 :roll:
Jeti DC-16 | „Chytrý napadne špatný názor, hloupý jeho autora“
robotmz

#6 Příspěvek od robotmz »

a mimochodom nie je isté či by mu tá druhá dovolila sa zahrievať v zime slivovicou /z iného vlákna/ :lol: :lol:
TERAZKY
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od TERAZKY »

Najprv som si podľa názvu vlákna myslel, že pôjde o prosbu začiatočníka ako zvládnuť nejakú rýchlu a vratkú sviňu..
Ale vidím, že ide o zásadný problém. Tu Ti musí poradiť nejaký starší ostrielaný ženáč.

Nechcem nikoho menovať, aby to nebral osobne... :D :D
... čo purex spojil, človek nerozdeľuj...
robotmz

#8 Příspěvek od robotmz »

TERAZKY píše:Najprv som si podľa názvu vlákna myslel, že .........................

:D :D

... možno si si myslel dobre, len si to napísal trochu "expresívne" :lol: :lol: :lol:
fiser.modely
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od fiser.modely »

Jardátor píše:Toš kurňa chlapi,hlavňe ženatí,poraďte.Potřebuju tu svoju nejak dotáhnůt k létání,ať vidí jak nádherný koníček to je,a hlavňe ať pustí ´ˇnejaků tu kačku.Už mi nechce sponzorovat ani mojeho oblíbeného koníčka hpspodu.Je kurňa furt nafůklá jak přebitá lipolka,žadná řeč.

Jaké používaš bat???3,4,5,6čl??? Uber na voltech.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
pkotatko
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od pkotatko »

Nevidim problem ve stihacce. Vidim zasadni problem v "at pusti nejakou tu kacku". :mrgreen:
Resit to lakanim na letiste je blbost. Vzdycky kdyz se postavi k satniku a nevi co si vzit, reknu ji at si jde neco noveho koupit. Vyjde to levneji nez ji vybavovat vysilacem a pod. A hlavne, mam klid.
Bell 206, Mi-8, nejaka letadla, Jeti DS-16
pert
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od pert »

pkotatko píše:Nevidim problem ve stihacce. Vidim zasadni problem v "at pusti nejakou tu kacku". :mrgreen:
Resit to lakanim na letiste je blbost. Vzdycky kdyz se postavi k satniku a nevi co si vzit, reknu ji at si jde neco noveho koupit. Vyjde to levneji nez ji vybavovat vysilacem a pod. A hlavne, mam klid.

Přesně tak. A tu samou "sumu" jako investuje tvoje drahá 1/2 vraž do modelů. Nejlépe ještě tvůj nákup :2 = výsledná cena ke schválení. Já tohle nemám zapotřebí ale několik takových modelářů znám :lol:
corsair
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od corsair »

no jen aby to nebyla tato :mrgreen:
Přílohy
642551_79dc6.jpg
baisy

#13 Příspěvek od baisy »

Za prvý NETAHAT na letiště. nějakej trouba sekne ceny a seš v pytli. všechny si myslej že to vyjde na pár kaček.
Následně nikam 14 dní nechodit, být doma s ní. mejt nádobí, uklízet a vymalovat ve všech pokojích.
poté 2 měsíce sekat dobrotu, nosit květiny a obšťastňovat denně = velmi důležité.

Poté
Ti dojde že seš úplnej vůl a že to nemělo smysl. Kalhoty nosíš Ty a pokud chce válku - má ji mít.
Koupíš si co chceš, nebudeš se jí ptát. nebude s Tebou mluvit d :evil: o modelaření, protože ji to nebere.

Baisy
:D sorry nedalo mě to.
moje hračky
http://baisy.rajce.idnes.cz/letadla/
Jardátor

#14 Příspěvek od Jardátor »

TERAZKY píše:Najprv som si podľa názvu vlákna myslel, že pôjde o prosbu začiatočníka ako zvládnuť nejakú rýchlu a vratkú sviňu..
Ale vidím, že ide o zásadný problém. Tu Ti musí poradiť nejaký starší ostrielaný ženáč.

Nechcem nikoho menovať, aby to nebral osobne... :D :D

A terazky som opet v rici.Vrčí mi zase za zádama,mává křidélkama jak Remek v Bajkonuru.TeĎ mě kurňa napadlo,jestli jde robě aspoň na půl hodiny zalepit hubu-a jestli je na to lepší Purex nebo Hubu por.
Kissman
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od Kissman »

je to zenska... staci kdyz ji vrazis do ruky dva kousky vykoupanyho epp, mezi to purex a reknes ze kdyz to vybubla a ukapne na zep, tak to sezere koberec a zacne to horet ;) pak je klid...
Jeti DC-16 | „Chytrý napadne špatný názor, hloupý jeho autora“
Odpovědět

Zpět na „Smetiště“