Toro 900 / FunCub
Toro 900 / FunCub
Zdravim vsechny,
prichazi nova sezona a ja si chci koupit dalsi model. Ted jsem lital s Betou a chci neco noveho. Rozhoduji se mezi FunCubem nebo Torem 900. Vim, ze to jsou rozdilna letadla, ale letal jsem s obema a jsem na vaskach.
Diky za rady
prichazi nova sezona a ja si chci koupit dalsi model. Ted jsem lital s Betou a chci neco noveho. Rozhoduji se mezi FunCubem nebo Torem 900. Vim, ze to jsou rozdilna letadla, ale letal jsem s obema a jsem na vaskach.
Diky za rady
Re: Toro 900 / FunCub
Toro 900,jednoznačně, supr na vyblbnutí.
- Alesmodelar
- Kontaktovat uživatele:
jj ber toro
Co od toho cekas?
Toro je na blbnuti a to je asi tak vse. Ja bych vzal Funcuba, letalo se mi s nim bajecne. Toro me brzo nudilo, ale Funcub to sem porad mohl to moje litani pilovat a zkouset pristani na cim dal tim mensi draze. a da se pouzit na vic veci nez Toro.Nak
Fun cub jednoznačně!!
LOOP,Su27/Gripen 70EDF/ViperJet 9OEDF/Mig29 2x64EDF/Ardea3m/P51 mz18_hott/
Mám oboje a funcub je univerzálnější a létání s ním je zábavnější, toro super, rychlé, mrštné, "nerozbitné", ale za chvilku mě omrzelo.
- koulinek
- Kontaktovat uživatele:
Já mam kombinaci FunCub (na pohodové polétání) + Swift II. (na vyblbnutí) to samokřídlo má výhodu že se vždycky hodit do auta a mít v pohotovosti prakticky všude.
T14SG, PhoenixRC 5, Hexacopter Y6, GoPro 3 Black, FPV
QAV250, TF2, SWIFT2, TREX450, FunCub, SuperCub
QAV250, TF2, SWIFT2, TREX450, FunCub, SuperCub
Kup Funcub. Postav si sam samobrko. Idealni kombinace. S funcubem se vyradis. A z samodomo samobrka taky. Naklady minimalni a budes mit radost ze sve prace.
- vlknew1
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj,
rozhodně FunCub.
Mám FunCub i TORO, ale poslední půl roku létám jen s FunCubem
.
Vlknew1
rozhodně FunCub.
Mám FunCub i TORO, ale poslední půl roku létám jen s FunCubem
Vlknew1
-
Michal Matějka
- Kontaktovat uživatele:
Jednoznačne FunCub................
Nejlíp oboje. Začneš sezónu s Torem a skončíš FunCubem,
- galnar
- Kontaktovat uživatele:
Za mě určitě Toro. Přímo funcuba jsem sice v ruce neměl, akorát něco hodně podobnýho . Dobře se lítalo s oběma, u mě ale vede Toro. Když neberu v potaz, že jsem se s ním naučil lítat, tak je na vyblbnutí naprosto dokonalý. Mě zatím rozhodně neomrzelo, mám ho jednak na různý bejkárny (s polarisem nebo TT bych si mezi stromy zatím určitě netroufnul) a druhak jako pokusnýho králíka, zkouším na něm tahat všechno možný. Akorát by už pomalu chtělo trochu omladit, šrámů má na sobě nepočítaně.
Koupit oboje je taky řešení.
Koupit oboje je taky řešení.
Ve službě - FunCub, Tiger Trainer (Sp 2t), Lazy Bee (El), Mini Swift a Čmelda (Sp 4t)
Já bych byl taky pro FunCub...
Při dobře zvoleném motoru se sním dá vyblbnout taky. Je to osvědčený model který se povedl.
Při dobře zvoleném motoru se sním dá vyblbnout taky. Je to osvědčený model který se povedl.
Hitec ECLIPSE 7 + SPECTRA 24, Hitec OPTIC 6 Sport - 35MHz, TRENER 40 - ASP 7,5ccm, Piper J-3 Cub - ASP 4T/11,5ccm, AXN Floater, SpaceWalker - ASP 7,5ccm
FC vypadá jako letadlo , létá dobře , a za sebe ho můžu jednoznačně doporučit. Jen cena je asi oproti samobrku "ponekud" vyšší. Radek
ICQ 638556901