RCmaniak show 2012

Pokud nějakou modelářskou akci pořádáte, nebo na ni chcete jen upozornit, jste zde na správné adrese.
Odpovědět

Zúčastnil bych se rekordního pokusu

ANO
56
74%
NE
8
11%
Nevím
12
16%

Celkem hlasů: 76

Zpráva
Autor
HonzaS

Re: RCmaniak show 2012

#46 Příspěvek od HonzaS »

Tome hodíš upoutávku na ten pokus o rekord do časopisů? Podle mě by se dost lidí (co to tu nečte) mohlo přidat. A mám pocit, že upoutávky na takovéhle akce byly bezplatné.
Vertigo 2m, Extra 330SC, Supertrino F3P (54g)+Lantsov 15", RCFactory Extra 330LT, JETI DS16
NefroniK
Kontaktovat uživatele:

#47 Příspěvek od NefroniK »

Neviem preco som predtym hlasoval tak ako som hlasoval, ale menim z "Nevím" na "Ano". :!: :D
FunCub (Multiplex) 1.4m | RS 352 (RC Factory) 1m | Alpha 1500 (RCM Pelikan) 1.5m
Aurora 9 mod 2
HonzaS

#48 Příspěvek od HonzaS »

Tak já nakonec do Prahy 2.6. nepřijedu, ve stejný den je i Kapr na letišti Pleše :(
Vertigo 2m, Extra 330SC, Supertrino F3P (54g)+Lantsov 15", RCFactory Extra 330LT, JETI DS16
Ancistrus01
Kontaktovat uživatele:

#49 Příspěvek od Ancistrus01 »

No tak já se možná 2.6 v Praze ukážu. Budu muset přemluvit rodiče k nějakému výletu do Prahy s návštěvou RCmania show :D :D. Jinak kdyby to vyšlo tak mohu nabídnou letecké záběry z GoPro.

Jinak bych docela uvítal RCMania show někde v Králove Hradeckém kraji.
DAF
Kontaktovat uživatele:

#50 Příspěvek od DAF »

Hodil jsem oko do posledního řísla RC Revue, kde je vložen kalendář akcí. Mezi jinými je tam uvedeno už i toto naše setkání na letišti Albatrosu.
Hitec Aurora 9X
koulinek
Kontaktovat uživatele:

#51 Příspěvek od koulinek »

Ancistrus01 píše:No tak já se možná 2.6 v Praze ukážu. Budu muset přemluvit rodiče k nějakému výletu do Prahy s návštěvou RCmania show :D :D. Jinak kdyby to vyšlo tak mohu nabídnou letecké záběry z GoPro.

Jinak bych docela uvítal RCMania show někde v Králove Hradeckém kraji.

Kolem HK moc nevim o pořádnym modelářským letišti se zázemím krom letiště juniorklubu kde nésu členem. Jináč když bych se urval na nějakej termín tak bych měl rozhodně v autě místo.
T14SG, PhoenixRC 5, Hexacopter Y6, GoPro 3 Black, FPV
QAV250, TF2, SWIFT2, TREX450, FunCub, SuperCub
Ancistrus01
Kontaktovat uživatele:

#52 Příspěvek od Ancistrus01 »

koulinek píše:Kolem HK moc nevim o pořádnym modelářským letišti se zázemím krom letiště juniorklubu kde nésu členem. Jináč když bych se urval na nějakej termín tak bych měl rozhodně v autě místo.

No já asi nakonec pojedu do Prahy. :mrgreen: Jen se chci předběžně zeptat jak to bude probíhat a v kolik bude začátek a tak... :D
DAF
Kontaktovat uživatele:

#53 Příspěvek od DAF »

to Ancistrus01, nechci být (špatným) prorokem, ale je velký předpoklad, že to bude mít velmi podobná pravidla jako loni - viewtopic.php?f=12&t=40212 . Tomas to určitě včas dá sem. Hlavně, aby rosničky řekly, že bude nádherně, téměř bezvětří, a pokud přeci jen, tak pouze ve směru dráhy. No a samozřejmě, jak řekly, tak také bylo.
Hitec Aurora 9X
Screwball671

#54 Příspěvek od Screwball671 »

Ancistrus01 píše:
koulinek píše:Kolem HK moc nevim o pořádnym modelářským letišti se zázemím krom letiště juniorklubu kde nésu členem. Jináč když bych se urval na nějakej termín tak bych měl rozhodně v autě místo.

No já asi nakonec pojedu do Prahy. :mrgreen: Jen se chci předběžně zeptat jak to bude probíhat a v kolik bude začátek a tak... :D

Probíhat to bude tak, že se bude létat na maximální bezpečnost, to v praxi znamená, že se „Tomášovi nesmí nic stát“, toliko nařízení hlavního organizátora. :D
Trex 700E, Trex 600 nitro, Protos 500, Trex 500, Trex 450 Sport, Yak 55M, RS352, Piper Cub, Variant
DAF
Kontaktovat uživatele:

#55 Příspěvek od DAF »

Screwball671 píše: ....
Probíhat to bude tak, že se bude létat na maximální bezpečnost, to v praxi znamená, že se „Tomášovi nesmí nic stát“, toliko nařízení hlavního organizátora. :D

No jasně, kdo by organizoval další setkání :lol: a nechal zapsat případný rekord do historických análů :lol: :lol: . Mimochodem jsem si všimnul, že Tomáš má OPP, tedy ochranný plastový plembák, takže se mu téměř nic ani stát nemůže, jen ho prostě bude používat i mimo lety s pyloňákem :lol: .
Hitec Aurora 9X
Screwball671

#56 Příspěvek od Screwball671 »

12.5. Morava: letiště Sudice u Boskovic - nechtělo by to pomalu o tom něco napsat, pro ty co nejsou z Boskovic, nějákou mapku a další údaje, třeba jak je to s parkováním, obžerstvení, jak tam dopravíme Rimra :mrgreen: , atd.
Trex 700E, Trex 600 nitro, Protos 500, Trex 500, Trex 450 Sport, Yak 55M, RS352, Piper Cub, Variant
honzajs
Kontaktovat uživatele:

#57 Příspěvek od honzajs »

Letiště lze nalézt na rcmapy.com http://rcmapy.com/?locid=1171 jako letiště Vážany-Sudice.
Klubové stránky jsou http://www.lmk195.cz, ale tam jsou spíš klubové věci.
K dispozici je plocha polního letiště, z toho udržovaná cca. 30x90 m, plus hrubý asfalt, dvě stojánky,dva letové prostory. Start,přistání v ose plochy S-J. Při větru Z-V je to problém, ale nic, co by RCmaniak nezvládl.
K dispozici klubovna, agregát asi nenahodíme, je to ruská potvora, elektrika v místě není. WC suché.
Občerstvení bude formou udírny a uzeného masa, bůčku, buřtů. K pití nealko minerálky. Vše gratis pro přihášené.
Kromě toho bude k dispozici ohniště pro opíkače a pyromany. Pokud by někdo chtěl přespat,tak na letišti je místa dost, nebo http://www.sudickydvur.cz nebo blízké Boskovice.
Začátek v 10:00,konec dle zájmu, posedět lze u ohně.
Lítat se bude na domluvu v letovém prostoru,dráha pouze pro start a přistání. Občasný provoz ULL, nutná ohleduplnost. Rovněž takk procházejícím turistům a zvědavcům. Akce není prezentována jako pro veřejnost, takže nějaký masivní nápor nepředpokládáme.
Pojistka je podstatnou výhodou, alkoholické nápoje během letu kategoricky zakázány. Každý létá na vlastní nebezpečí ! Ohrožení bezpečnosti nebude tolerováno
Abych měl představu o počtu účastníků, bylo by vhodné poslat avizo na mail hans.k@atlas.cz s textem předmětu RCMANIAK SHOW.
Časem ještě postnu mapku s vyznačení příjezdových cest, které jsou důležité zejména pokud zaprší.
Letu Zdar !
MENTOR, PROXIMA II, Sprinter
petr64
Kontaktovat uživatele:

#58 Příspěvek od petr64 »

Na akci 12.5. Morava: letiště Sudice u Boskovic (to mám docela blízko) můžu zajistit fotodokumentaci akce. Výbava by byla (1 tělo Canon D40 sklo Sigma 17-40/f2.8, 2. tělo Canon D50 sklo EF 140-400/f2.8 L USM s Extenderem 2x ... s tím už se nějaký detail udělat dá). Zkušenosti s focením modelů ve vzduchu už mám taky - viz moje fotogalerie.

Nějaký houbolet a DX6i bych mohl vzít taky (třeba kdyby někdo rozsekal svoje, tak by byl náhradní/putovní model), ale spíš bych rád fotil, koukal na mazáky a podpořil účastí akci.

Petr 64
honzajs
Kontaktovat uživatele:

#59 Příspěvek od honzajs »

Petr64 : žádný problém. Každý jak chce.
honzajs
Kontaktovat uživatele:

#60 Příspěvek od honzajs »

Orientační mapka letiště. Letové prostory, příjezdy.
Přílohy
letové prostory letiště Sudice.jpg
Odpovědět

Zpět na „Budoucí“