Platba v Hobbyking

Nakupujete na internetu, hledáte radu jak zaplatit, co a kde koupit nebo schánice něco v modelářských kamenných prodejnách?
Odpovědět
Zpráva
Autor
ninja949

Platba v Hobbyking

#1 Příspěvek od ninja949 »

Ahoj,chtěl jsem Vás poprosit o radu.Nevím zda se to tu už někdy řešilo,popravdě vůbec nestíhám a nemám čas to hledat. Včera jsem objednával věci z HK a první balíček který jsem platil pay-palem se mi stále zobrazuje jako ,,unpaid,,přitom mi ale přišel výpis z pay-palu že platba odešla. Další co jsem ojednával 10 min poté už proběhl v pohodě. Psal jsem na live online chat problém a přiložil mail z pay-palu. Stačí to,nebo se musí napsat ještě někam? Nikdy sem s tímto problém neměl,tak nevím. Díky za info
robotmz

Re: Platba v Hobbyking

#2 Příspěvek od robotmz »

mne sa to stalo kedysi tiež, tak som si písal na LIVE chate, kde som poslal údaje z paypalu a behom 5-tich minút som to mal opravené.
Pozri sa na status či ho máš opravený alebo nie, lepšie to je riešiť cez online chat a priamo skontrolovať a až potom chat ukončiť...
boboland
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od boboland »

nerob paniku ! počkaj trochu, nie všetko je online a niektoré veci sa overujú a to trochu trvá
1-2 dni sa nemusí vôbec nič diať. Ak by si nemal zmenu do pár dní, potom sa poobzeraj, ale stále nepanikar.

ja som si objednával v piatok k arduinu zvukový modul, po platbe paypal som mal hneď od paypal výpis , že je to zaplatené a od predajcu mi už dnes prišlo aj potvrdenie, že je to ok. Len 3 dni :) a to bol aj víkend.

chce to klídek.

+ a odoslanie môže byť kľudne aj zajtra aj o 2 týždne - tiež je treba mať trpezlivosť.
Rýchlo a nonstop to ide len v Tescu :D
http://bobo.matej.name
corsair
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od corsair »

Stalo se ti to proto,že jsi nepočkal pár vteřin na návrat ze stránky paypalu na stránku HK, tudíž se to nějak nespárovalo v systému na webu HK, přes podporu to vyřešíš v pohodě, ale chvilku to trvá
kratas
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od kratas »

No PayPal je rychlý a 1-2dny znamenají, že je někde problém. Už se mi to stalo taky. To ověření je v řádu minut. Občas jim však vyprší timeout na službě a platba dojde, jen to jejich systém nezaregistruje. Jak píše robotmz, tak je stačí kontaktovat, oni tě navedou co po Tobě budou chtít. Přesněji budou chtít ID transakce, oni si ji najdou a manuálně spárují. Je skutečně 5 minut a hotovo.
SOVA is YouR CO-pilot
http://rc-sovy.blogspot.com
http://www.rcsovy.cz
ninja949

#6 Příspěvek od ninja949 »

Tak jsem psal Rikovi :lol: a je to vyřízené,už se mi to zobrazilo i jako zaplacené. Díky všem
juice
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od juice »

Ahoj
Zasadne to je potrebné riešiť mailom, a stačí to tak, ako píšeš
lietať môžeš, ale pristáť musíš ...
Dzarin

#8 Příspěvek od Dzarin »

Ahoj, mám stejný problém, platba se po zaplacení kartou na paypal nespárovala, ačkoliv jsem vyčkal na přesměrování zpět, jenže na email nikdo neodpovídá, v tom jejich support centru taky ne, a ten live chat se mi nějak nechce otevřít, respektivě se otevře, ale nejde tam nic napsat. Nějaká rada, případě mejl kontakt na někoho konkrétního s kým jste to řešili?

Edit: tak už vyřešeno:)

díky
E-Hawk 1500, Xtreme od Azera, Blade MCPX BL, T-Rex 450 Pro DFC 3Gx + Dx6i mode 1
Marko

#9 Příspěvek od Marko »

Zdravím mám ten istí problém ako bol tu podaní, objednaval som veci z HK a stále mi píše že objednávka je nezaplatena, a z paypal mu už peniaze stiahol. Priznám sa neviem veľmi dobre po anglický, tak by som chcel poradiť čo im mám napísať aby aby sa na to pozreli a spravili nápravu. Za pochopenie vopred ďakujem.
robotmz

#10 Příspěvek od robotmz »

Normálne im to prelož translatorom, vety pred prekladom napíš tak, aby to boli krátke a jednoduché vety...
Marko

#11 Příspěvek od Marko »

Ďakujem skúsim to a uvidím čo sa z toho vyvinie.
Odpovědět

Zpět na „Internetové a jiné nákupy“