Nejnovější vlákna

Pokud máte nějaké dotazy nebo připomínky k ovládání nebo fungování tohoto diskuzního fóra, nebo třeba náměty na zlepšení, tak sem s nimi. Naleznete zde i pravidla tohoto fóra.
Zpráva
Autor
Matouš

Nejnovější vlákna

#1 Příspěvek od Matouš »

Měl bych takovej návrh. Nešlo by nějak (možná to de, ale já nevím jak :?: ) zobrazit více nejnovější vláken. Většinou neprocházím celé fórum, ale koukám na nová vlákna. A stačí vynechat ani ne den a už nemám možnost zobrazit zda nepřibylo nějaké nové pro mě zajímavé vlákno. Nebo je nějaká možnost? Pokud ne, šlo by to dodělat. Díky
darth.hokro
Kontaktovat uživatele:

Re: Nejnovější vlákna

#2 Příspěvek od darth.hokro »

Stačí dát: Zobrazit nové příspěvky. Funguje to bezproblémů. Nebo si dej sledovat daná fóra, které tě zajímají a příjde ti vždy upozornění že se tam objevilo nové vlákno
http://darthhokro.rajce.idnes.cz/
Michal Matějka
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Michal Matějka »

Taky bych byl pro aby šlo nastavit více nových vláken. Sledováním nových příspěvků to moc dobře nejde...........
jag42

#4 Příspěvek od jag42 »

Mě by pomohlo nastavit si jen některé vybrané sekce v "nových příspěvcích". Asi polovina z těch, které se zobrazují mě nezajímá a tím to je nepřehledné. :twisted:
TomasC
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od TomasC »

Pokud se bavíme o obdelníku vlevo, který je vidět na každé stránce s nadpisem Nejnovější vlákna, tak tam je 10 posledních nových vláken ze sekcí mimo inzerxce a smetiště. Je to pro rychlou přehlednost.
Nastavit to jde, ale bude to zabírat místo. Nastavení je globální, tedy pro všechny.

Nevím jak moc lidí to používá, není to součast standartního phpBB, je to doprogramované na zakázku.
jag42

#6 Příspěvek od jag42 »

Já mám na mysli "Zobrazit nové příspěvky". Tam bych rád viděl jen zvolené sekce. Díky.
JirkaA
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od JirkaA »

jag42 píše:Já mám na mysli "Zobrazit nové příspěvky". Tam bych rád viděl jen zvolené sekce. Díky.

O tom už se tady diskutovalo. Standardně to není možné.
OK2WY
Matouš

#8 Příspěvek od Matouš »

TomasC píše:Pokud se bavíme o obdelníku vlevo, který je vidět na každé stránce s nadpisem Nejnovější vlákna, tak tam je 10 posledních nových vláken ze sekcí mimo inzerxce a smetiště. Je to pro rychlou přehlednost.
Nastavit to jde, ale bude to zabírat místo. Nastavení je globální, tedy pro všechny.

Nevím jak moc lidí to používá, není to součast standartního phpBB, je to doprogramované na zakázku.

Škoda že nejde např. nápis Nejnovější vlákna udělat jako odkaz a po kliknutí bych viděl místo 10 např. 100 posledních nových vláken. Každopádně možnost "Zobrazit nové příspěvky" jsem přehlídl. Tak alespoň tak. Díky
TomasC
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od TomasC »

Matouš píše:Škoda že nejde např. nápis Nejnovější vlákna udělat jako odkaz a po kliknutí bych viděl místo 10 např. 100 posledních nových vláken. Každopádně možnost "Zobrazit nové příspěvky" jsem přehlídl. Tak alespoň tak. Díky

To by šlo
Pokud se najde 30lidí, kteří by tuto funkci chtěli, tak bude vytvořena.
LV
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od LV »

TomasC píše:
Matouš píše:Škoda že nejde např. nápis Nejnovější vlákna udělat jako odkaz a po kliknutí bych viděl místo 10 např. 100 posledních nových vláken. Každopádně možnost "Zobrazit nové příspěvky" jsem přehlídl. Tak alespoň tak. Díky

To by šlo

Daj anketu. Inak sa to nedozvieš :lol:
Nie som zlý.... iba rýpem
www.elektromodely.sk
TomasC
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od TomasC »

Kdo bude chtít, ať napíše do vlákna. Pokud bude nějaký nápad, tak klidně.
danidani
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od danidani »

TomasC píše:
Matouš píše: Nejnovější vlákna udělat jako odkaz a po kliknutí bych viděl místo 10 např. 100 posledních nových vláken.

To by šlo

+1
Michal Matějka
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od Michal Matějka »

no jenže právě to vlákno už teď plno lidí nevidí a tak do něj ani nemůžou napsat..........
Mělo by to aso být tedy formou nějakého hlasování.
JirkaA
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od JirkaA »

Proč proboha dublovat funkci, která už tady je a je docela dobře využitelná - zobrazit aktivní témata.

-1
OK2WY
danidani
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od danidani »

Asi s fórem pracuju trochu jinak: Podívám se na nová témata, pokud mne zaujmou, dám si je záložek nebo sledování, pokud ne, už se k nim nevracím. Aktivní témata jsou také fajn, ale podle názvu a sekce se nedá vždy odhadnout, o čem to je. Kdyby tam bylo datum založení vlákna + možnost třídění, tak je to ono :-)
Odpovědět

Zpět na „O tomto fóru“