EasyStar a pocasi

Začínáte nebo chcete začít s letadlem.
Zpráva
Autor
Hoki
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od Hoki »

LETEC_AMATER píše:tam je to pomerne slusne udelane uchyceni motoru paklize s tim netriskal o zem tak to je od vyrobce vyoseni je dobre udelane je to multiplex a vyrobky jsou dobre udelane

To máš pravdu, zalítával jsem jich několik. Ale vyosení jsem nestudoval. Já měl jen s tlačným motorem samokřídlo a tam jsem to dal podle výrobce. Vlastní modely stavím trapně a zbaběle s vrtulí ve předu.
fandar2

#17 Příspěvek od fandar2 »

Diky, tak uz jsem smerovku.

fandar2 píše: Původní motor a osmičlánek je akorát. Se sedmičlánkem to moc ve větru nemá šanci. Takhle to bude mít větší průbojnost ve větru, rychleji budeš ve výškách a líp budou ofukována kormidla. Však kdykoliv jde stáhnout knipl.

Jakou baterii pro puvodni motor byste mi tedy doporucili? Stejne jsem premyslel o nove baterii, protoze jsem koupil easy stara uz starsi a nevim, kolik ta baterie toho uz mela predtim zasebou. Mam tam ted 7-Mi clanek Sanyo NI-CD 1000mAh, ale kdyz nabijim ultramatem 12, tak nabije max na 850mAh rad bych ravnou neco s vetsi kapacitou. Diky
Hoki
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od Hoki »

Já bych zůstal u NiMh a to GP-1100mAh v osmičlánku. Pokud použiješ jako já mám GP-2000mAh, bude to moc těžký. NiCd jsou při stejné kapacitě ještě těžší. U LiPol to je prý problém dovážit na čumák a jsou to další výdaje za balancér. Pokud chytneš termiku, tak tam můžeš být i hodinu. Mě motor běží 8min a ve vzduchu jsem se udržel 42min a to není žádný větroň.
Odpovědět

Zpět na „Letadla - začátečník“