Nejsilnější servo

Sem budou přesunuty zajímavá vlákna ze Smetiště. Vlákno zde nemůže vzniknou, ale lze v něm pokračovat.
Odpovědět
Zpráva
Autor
djmikin
Kontaktovat uživatele:

Nejsilnější servo

#1 Příspěvek od djmikin »

Ahoj,tak jsem trochu z nudy pátral po netu ,jaké se dá najít nejsilnější servo.Moc kloudně toto pátrání nedopadlo. (max. jsem našel něco kolem 30-4Okg/cm ,ale nehledal jsem dlouho ) JAké jste našli vy nejsilnější servo ?
p-51 mustang Šad model,skylady http://www.rcalbum.com/index.php?action ... e=&id=3084 Blast G3 (od Honzy Špatného :-) )
Diskobarel

Re: Nejsilnější servo

#2 Příspěvek od Diskobarel »

Servo do auta kolik kg utáhne to nevim, ale nejsilnější asi bude:D
Myslím si, že lidé by měli chodit bosi, je to mnohem zdravější.
Například já když se ráno vzbudím obutý, tak mě bolí hlava...
autoklub
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od autoklub »

http://www.servodatabase.com/servo/tone ... o/ssps-105 a co třeba tohle :wink: nebo je kg málo??? :wink:
Maxiswift,Swift II,Akrobat,FG Monster,Axial scorpion,Tamiya ta03ra,Takara Tomi,TGY 9x,9xr
autoklub
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od autoklub »

Maxiswift,Swift II,Akrobat,FG Monster,Axial scorpion,Tamiya ta03ra,Takara Tomi,TGY 9x,9xr
javabuh
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od javabuh »

Co vim, tak NASA pri testovani konceptu vztlakovych teles a pozdeji v projektu X-37 pouzivala serva, ktera "utahla" pres 5 tun. V modelarstvi to asi nekoupis, ale kdyby si preci jen potreboval neco trosku silnejsiho tak uz to urcite existuje.
djmikin
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od djmikin »

Já jsem třeba chtěšl odopovědět na otázku ,jestli existuje servo ,co by hýbalo s celým mnou atd :D .
p-51 mustang Šad model,skylady http://www.rcalbum.com/index.php?action ... e=&id=3084 Blast G3 (od Honzy Špatného :-) )
JuraS.

#7 Příspěvek od JuraS. »

mám doma připravená serva co mají utáhnout 15kg..mám je na zavážečku kdy na servu bude páka od dvířek které budou otevírat a zavírat nákladní komoru..jsou na klasické napájení...
Bucker131
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od Bucker131 »

JuraS. píše:mám doma připravená serva co mají utáhnout 15kg..mám je na zavážečku kdy na servu bude páka od dvířek které budou otevírat a zavírat nákladní komoru..jsou na klasické napájení...

Tak to neni silne servo - Hitec HS-805 ma v klidu 25kg tak pri pace 1cm od stredu otaceni...(6 voltu)

ale jestli hledate neco, co se hýbe a používá na proporcionální hýbání s něčim, tak to bude asi mostová hydraulika :-)
banderas
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od banderas »

Tak asi záleží na rychlosti, při které to má onu sílu. Zpřevodovat se dá všecko..
Odpovědět

Zpět na „Smetiště - zajímavosti“