Nejsilnější servo
Nejsilnější servo
Ahoj,tak jsem trochu z nudy pátral po netu ,jaké se dá najít nejsilnější servo.Moc kloudně toto pátrání nedopadlo. (max. jsem našel něco kolem 30-4Okg/cm ,ale nehledal jsem dlouho ) JAké jste našli vy nejsilnější servo ?
p-51 mustang Šad model,skylady http://www.rcalbum.com/index.php?action ... e=&id=3084 Blast G3 (od Honzy Špatného :-) )
- Diskobarel
Re: Nejsilnější servo
Servo do auta kolik kg utáhne to nevim, ale nejsilnější asi bude:D
Myslím si, že lidé by měli chodit bosi, je to mnohem zdravější.
Například já když se ráno vzbudím obutý, tak mě bolí hlava...
Například já když se ráno vzbudím obutý, tak mě bolí hlava...
- autoklub
- Kontaktovat uživatele:
Maxiswift,Swift II,Akrobat,FG Monster,Axial scorpion,Tamiya ta03ra,Takara Tomi,TGY 9x,9xr
- autoklub
- Kontaktovat uživatele:
Maxiswift,Swift II,Akrobat,FG Monster,Axial scorpion,Tamiya ta03ra,Takara Tomi,TGY 9x,9xr
Co vim, tak NASA pri testovani konceptu vztlakovych teles a pozdeji v projektu X-37 pouzivala serva, ktera "utahla" pres 5 tun. V modelarstvi to asi nekoupis, ale kdyby si preci jen potreboval neco trosku silnejsiho tak uz to urcite existuje.
Já jsem třeba chtěšl odopovědět na otázku ,jestli existuje servo ,co by hýbalo s celým mnou atd
.
p-51 mustang Šad model,skylady http://www.rcalbum.com/index.php?action ... e=&id=3084 Blast G3 (od Honzy Špatného :-) )
mám doma připravená serva co mají utáhnout 15kg..mám je na zavážečku kdy na servu bude páka od dvířek které budou otevírat a zavírat nákladní komoru..jsou na klasické napájení...
- Bucker131
- Kontaktovat uživatele:
JuraS. píše:mám doma připravená serva co mají utáhnout 15kg..mám je na zavážečku kdy na servu bude páka od dvířek které budou otevírat a zavírat nákladní komoru..jsou na klasické napájení...
Tak to neni silne servo - Hitec HS-805 ma v klidu 25kg tak pri pace 1cm od stredu otaceni...(6 voltu)
ale jestli hledate neco, co se hýbe a používá na proporcionální hýbání s něčim, tak to bude asi mostová hydraulika
-
banderas
- Kontaktovat uživatele:
Tak asi záleží na rychlosti, při které to má onu sílu. Zpřevodovat se dá všecko..