PIONEER ARF
- Diskobarel
Re: PIONEER ARF
Jedno to rozhodně neni, když s tim třískneš do mrazu tak to půjde do prčič na 100% když za normálního počasí tak je 50% šance, že to přežije v pohodě, maximálně to odnese vrtule:-)
Myslím si, že lidé by měli chodit bosi, je to mnohem zdravější.
Například já když se ráno vzbudím obutý, tak mě bolí hlava...
- BOBIKA
- Kontaktovat uživatele:
ahoj,není jedno jak to rozsekáš,ale ta přední lyže musí být menší už kvůli vrtuli,jinak při trochu nerovnosti ti lyže vrtuli urazí
no holt se učím,DX8,FASCINATION,Radian,
Ja to ero rozstřísat nemíním, je mi jasné, že když to bude zmrzlé tak to bude křehké a rozmlámu ho, ale zase na druhou stranu budu padat do měkého (tedy doufám). Zatím udělám lyže a uvidíme, zda vůbec do víkendu vydrží sníh, když tak mi zůstanou na jinou zimu
. Ja se totiž stejne vyzkoušt zda to umí lítan nedostanu dříve než o víkendu. Každopádně je tady velká zasněžená louka tak to můžu vyzkoušet třeba jen pojezdit hi hi. Ona mne ta odvaha přejde až Piouše vemu opravdu ven. To se mi budou točit ty mé dolarové oči a budu vytřepaný jak ratlík
abych to nerozbil
- Diskobarel
Doporučuju jít s někym zkušenym ať ti poradí, jak to nejmín rozmlátit 
JJ ja vím, ale nikoho osobně neznám a víš jak, než aby mi to rozbil někdo kdo tvrdí, že už to umí a v životě jsem ho létat neviděl, tak si s tím raději třísknu sám. Navíc tohle ero jsem si pořídil právě pro to abych se to naučil, určitě je škoda jej rozbít, ale mne to baví i opravovat. Pokud zvládnu začátký létání a neodradí mne to, láká mne spíše si postavit něco většího maketového s čím se občas proletím jen tak pro radost
- Diskobarel
šance že to dostaneš do vzduchu je 100 ku jedné, že s tim sám přistaneš bez rady jendu ku sto tisícům
Jenda pristane se vsim 
DX6i, Accipiter Badius, T-Rex450SE v2, HK MiniSwift, Pioneer od Pelikana, Carson Tyrann 450.
Chlapi nebudem to tady zasírat, když tak PM
, ja vám určitě dám vědět jak to dopadlo 
Tak lyže hotové 
ještě zvážit jak moc jsem to přestřelil a případně odlehčit nějakým odvrtáním děr v nosnících a osadit na letadlo. To zase zítra.

ještě zvážit jak moc jsem to přestřelil a případně odlehčit nějakým odvrtáním děr v nosnících a osadit na letadlo. To zase zítra.

Tak lyže namontovány, letadlo je celkem vyvážené
, ještě musím dodělat dorazy na klopení lyží a je hotovo. O víkendu pokud budou podmínky se pokusím vzlétnout a snad i přistát 

více fotek na :
http://tigullio.rajce.idnes.cz/PIONEEE_Lyze_na_snih

více fotek na :
http://tigullio.rajce.idnes.cz/PIONEEE_Lyze_na_snih
- BOBIKA
- Kontaktovat uživatele:
ahoj,pěkně udělaný,přeji ti úspěch při vzletu a přistání
bylo by ho škoda to rozbít 
no holt se učím,DX8,FASCINATION,Radian,
Díky
... jj byla. Ale více by mne to mrzrlo, kdybych to měl už nějaký vypiplaný model. Tohle EPP ero beru opravdu jako výukové ať pochytím základy létaní s RC. S těmi lyžemi se malinko obávám přistání, na kolech bych si byl asi jistější. No uvidíme.
tabbert neboj, podla mna ak si nastudoval techniku letu, pripadne skusil nejaky ten RC simulator tak by to nemalo byt problem... lietadlo je skvele uz z fabriky, netreba ho trimovat, let urcite za bezvetria a snaz sa vystupat do vysky a tam si zacat skusat vecicky ako reaguje a pod... pristavat radit tazko, to chce prax... ale je odolny aj na tazsie pady pri pristavani, ta predna noha pekne peruje, max si to odnesie vrtula...
Bea Hawk EDF 90mm-FLY FLY, Partenavia Victor P68B-MS MODELL
To: opisk: No na simulátoru mám nalétáno celkem dost, proto se toho nebojím.
Jen z výroby mám křidélka úplně na ho… Už jen vizuálně po zapojení baterky je mám vytrimovány skoro na doraz . Vše ostatní jsem si nastavil, ale tady nevím jak se dostat k servu.
Nevíte někdo jak na to? Jak se dostanu k tomu servu v křídle abych tu páčku poposunul? To plastové ze spod je jen krytka, která je přilepená ke křídlu a po jejím odstranění se dostanu k servu? Nebo je to celé nějaká krabička ve které je servo a je to zataveno a nedostanu se k tomu bez toho že ji rozštípu? Ať vím zda mám do toho vůbec vrtat nebo se smířit s tím, že už nebudu mít možná ani možnost to více dotrimovat a budu to muset držet na páčce.
Jen z výroby mám křidélka úplně na ho… Už jen vizuálně po zapojení baterky je mám vytrimovány skoro na doraz . Vše ostatní jsem si nastavil, ale tady nevím jak se dostat k servu.
Nevíte někdo jak na to? Jak se dostanu k tomu servu v křídle abych tu páčku poposunul? To plastové ze spod je jen krytka, která je přilepená ke křídlu a po jejím odstranění se dostanu k servu? Nebo je to celé nějaká krabička ve které je servo a je to zataveno a nedostanu se k tomu bez toho že ji rozštípu? Ať vím zda mám do toho vůbec vrtat nebo se smířit s tím, že už nebudu mít možná ani možnost to více dotrimovat a budu to muset držet na páčce.
Síce nemám toto lietadlo ale určite to bude len krytka, musí sa to dať nastaviť, to by nebolo úplne v poriadku keby sa to nastaviť nedalo a ty by si nemal možnosť vytrimoavať si lietadlo, a lietať s tým že nemôžeš mať páčky v neutrále, ale celý čas to držať niektorým smerom to je hlúposť. Občas sa im stane že tam tú páčku nasadia hociako bez toho že by servo predtým dali do neutrálu.