Ahojte, dakujem za pochvaly.Ospravedlnujem sa ze som nereagoval na otazky, ale nebol som tu nejaky ten den.Vpodstate to nevadi, lebo vsetko bolo pohotovo zodpovedane

.
to: "Luboslav", "JMalik"
Dakujem za radu.Uz ma nato upozornoval aj "Onca" a budem to urcite prerabat.Ale nemam problem s tym ze sa zarezava nit do trubky(asi preto ze som dieru vrtal sikmo), ale derie sa nit(uz mam zodratu tu vrchnu vrstvu).
Casom pridam dalsie foto zmien.
Musel som vidlicku na pake serva(kridelko) posunut blizsie k osi otacania.(pri prudkych odhodoch fluterovali)
Ta druha ani neni zmena ale oprava

.Vcera navecer som nevedel co zo sebov a stupal som na hada bosou nohou

.Ale len do chvile pokial kacko nestratilo vztlak a nezapikovalo 10cm do zeme medzi kukuricu(nastastie som trafil pole).Skody nie su velke, iba rozlamana doska na serva(bude stacit polepit sekundakom a plelaminovat tkaninou).Baterky sa nebuchli, ostali na suchom zipse.Budem musiet skontrolovat dosah primaca(pre istotu) a chod serv.Trup, kridlo, vop a sop su dufam bez ujmy.Horsie je ze nepojdem do vzduchu min. 14dni, lebo nemam cas si ku tomu poriadne sadnut(nechcem to zfusovat

).
Vzdy ked uz to akotak zacina lietat tak sa nieco pos.....
ps: K tomu vsetkemu mi dnes vletel kamen do celneho skla, asi 30cm puklina a stale sa zvacsuje.Este dobre ze nemam s cim lietat, lebo neviem ako by to dopadlo

.