PIONEER ARF
Re: PIONEER ARF
Hele a nekoupil bys ode mne?Na mě jo to moc hodné a nějak mě nebaví.Měl bys na díly a já na dva akrobátky.
- Diskobarel
Tak my máme peníze díky tomu, že u nás se nekoupí nic nové dokud to staré neodejde, výjmky jsou moje kytary
Máme 14 let starý auto 2 činžáky v Praze nově zařízenej byt, až na obejvák, který je pořád ve stylu, ala komunismus, čeká se na to až odejdou křesla, dokonce máme fungl novou kuchyň s indukční deskou novou drahou myčkou pořánou troubou a pak v ní je 40 let stará lednička a mrazák a 20 let stará mikrovonka....
Myslím si, že lidé by měli chodit bosi, je to mnohem zdravější.
Například já když se ráno vzbudím obutý, tak mě bolí hlava...
- Diskobarel
sigi123 píše:Hele a nekoupil bys ode mne?Na mě jo to moc hodné a nějak mě nebaví.Měl bys na díly a já na dva akrobátky.
A kam bych to dal? Matka se už může zbláznit z jednoho
A kam bych to dal? Matka se už může zbláznit z jednoho
-
rampa_mckvak
- Bydliště: Někde na okraji Mléčné dráhy, kousíček za Alfa Centauri. A tam někde je Lounsko
Diskobarel píše: 2 činžáky v Praze nově zařízenej byt,... , dokonce máme fungl novou kuchyň s indukční deskou novou drahou myčkou pořánou troubou
Hele mladíku neprovokuj. Tyhle machrovský keci co všechno máme doma, protože můj papá, nebo mamá...
Vydělej jsi poctivou prací a pak se pochlub.
Co neubrzdíš neukecáš.
- Diskobarel
Toho chalpečka si pro příště odpusť. Všechno co mám jsem si koupil za prachy co jsem vydělal já na dílně, fajn Pioneera jsem dostal k Vánocům...
-
rampa_mckvak
- Bydliště: Někde na okraji Mléčné dráhy, kousíček za Alfa Centauri. A tam někde je Lounsko
Tak se tu bav o letadle a ne o tom co všechno mají rodiče. Kolik ti vlastně je, když tedy nejsi chlapeček. Jsi puberťák, nebo starší klučina co ještě nevylétl z hnízda? 
Co neubrzdíš neukecáš.
- Diskobarel
Pubertu mám díky bohu za sebou uz od 12 začal jsem blbnut dřív
Teď mi je 17, ale uz od 6 let jsem byl na dílně. Baví mě to tam. Abych vysvětlil ty baráky nepsal jsem to jako kladnou věc nejradši bych byl, kdybychom je nemeli máme 1/9 1/9 má teta a 1/9 babička teta a babička v těch baracich bydlej sou prvorepublikové takže vše z nízkého nájemného jde na opravy, jediný co z toho je pro nás je sekání zahrady, kde sere pes děti dědové sestry ty na ten barak pěkně serou a s rodicema pěkně vyje... já už kvůli ním dostal tolikrát do huby, když jsem řekl že jim sluhu dělat nebudu. Jen pro představu- odjeli jsme na 14 na dovolenou s babičkou vrátili jsme se a v koupelně tma. Ti kokoti dostali nápad že si zvětší koupelnu o půl metru čtverečního a tak zazdili svetlik...
Diskobarel píše:Pubertu mám díky bohu za sebou uz od 12 začal jsem blbnut dřívTeď mi je 17, ale uz od 6 let jsem byl na dílně. Baví mě to tam. Abych vysvětlil ty baráky nepsal jsem to jako kladnou věc nejradši bych byl, kdybychom je nemeli máme 1/9 1/9 má teta a 1/9 babička teta a babička v těch baracich bydlej sou prvorepublikové takže vše z nízkého nájemného jde na opravy, jediný co z toho je pro nás je sekání zahrady, kde sere pes děti dědové sestry ty na ten barak pěkně serou a s rodicema pěkně vyje... já už kvůli ním dostal tolikrát do huby, když jsem řekl že jim sluhu dělat nebudu. Jen pro představu- odjeli jsme na 14 na dovolenou s babičkou vrátili jsme se a v koupelně tma. Ti kokoti dostali nápad že si zvětší koupelnu o půl metru čtverečního a tak zazdili svetlik...
ze mam pubertu za sebou v 17 moze naozaj napisat len 17 rocny clovek, sorry. ale stop off topic a venujme sa lietadlam. pioneer ma teda dost sklamal, siel som nan z bety, zatial som lietal len raz, je to naozaj hodne lietadlo ale strasne pomaleeeee, nvm proste nuda. nekupi niekto noveho pioneera? bol raz vo vzduchu, mam este aj krabicu....
Bea Hawk EDF 90mm-FLY FLY, Partenavia Victor P68B-MS MODELL
No pokud chceš rychlé éro nesmíš kupovat školní modely.Proto jsou pro začátečníky.
To je fakt az tak pomale ero? Ja som presiel z Bety na Foxa a mal som co robit... Scout tiez nie je zrovna na pomale lietanie...tak premyslam nad Pioneerom ako erom na relax a lietanie bez stiahnutej prdele. Aj ked je fakt ze uz som si tak zvykol na Foxa ze Beta ma prestava bavit... tak neviem ci mam do toho Pioneera vobec ist alebo hned prejdem na Scouta. Toho som odlozil po prvom pade a zacal trenovat s Foxom.
Beta, FOX 1800, Scout, Pioneer, Gama, Hype WOW, Radjet, Alula by Shani,Blast G3
Flysky 9x+Er9x+Frsky
Flysky 9x+Er9x+Frsky
To záleží jen na tobě,chceš létat bez stažené prdele,což se scautem se Ti nesplní!!!Je to rychlé letado.Na druhou stranu,pioneer je cvičné nezáludné letadlo,ovšem blbnout se s ním taky dá.
LOOP,Su27/Gripen 70EDF/ViperJet 9OEDF/Mig29 2x64EDF/Ardea3m/P51 mz18_hott/
- Diskobarel
Ja si pioneera koupil kvůli fpv a natáčení hd kamerou v pumovnici. Už se mi ozvali že je opraven tak ho v sobotu jdu zaletnout.
Ps:Nemáte někdo formicky na cinove vojacky. vcera jsem jel pro pajku do auta a cin chtel jsem 20g a dali mi 250 fakt nevím co s tím budu dělat.
Ps:Nemáte někdo formicky na cinove vojacky. vcera jsem jel pro pajku do auta a cin chtel jsem 20g a dali mi 250 fakt nevím co s tím budu dělat.
Neboj ten cín se nezkazí a určitě se ti při modelařině bude hodit!!Psali Ti co jsi s tím měl??jesti špatné vyosení??Tady v tom počasí zalétávat??nevím jak u Vás,ale tady na Kladně to fučí pěkně
- Diskobarel
Bylo to vyoseno moc dulu stane se u nás by nemělo foukat až do čtvrtka. Tak doufám ze to vydzi aspoň do pátku.
Píšu z mobilu....
Píšu z mobilu....
Tím lépe,tak at Ti to dobře dopadne ten zálet.A doufám,že už si toho letadla už konečně užiješ!!!!