Mobilní telefon

Pokud máte chuť jen tak tlachat, tak tady je to správné místo... také sem budou admini přesouvat věci, které podle jejich názoru jinam nepatří.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Zpráva
Autor
hlavataci
Kontaktovat uživatele:

Mobilní telefon

#1 Příspěvek od hlavataci »

Zdravím prosím o pomoc s výběrem telefonu.Měl by to být dotykový kolem 6000 kč s gps.Ale problém je ve výdrži aku jeden den se mě zdá dost na však víte na co 8O Prosím o zkušenosti a rady. Děkuji
http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=872&amode=
Vity

Re: Mobilní telefon

#2 Příspěvek od Vity »

Ahoj, mám samsung galaxy ace a jsem spokojen. Výdrž baterie je velmi závislá na stylu používání, občasné volání a sms bez problémů 3-4 dny, s wifi a internetem 1-2 dny, navigace, hry a filmy, tak 4 h a jsi na suchu.... Já to řeším mimo auto backup chargerem co má 1400 mAh z ebay za 160 kč, je malej všude se vejde.... Bude to u všech telefonů více méně stejný, pokud nemaj nějakou velkou baterku, údaj o výdrži v pohotovostním režimu je na nic...
Karas
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Karas »

Ahoj, já dostal pod stromeček SonyEricsson Xperia mini. Je to nejmenší smartphone s Androidem. Chtěl jsem taky něco malého a tohle je přesně ono. Má to všechno možné co dnešní mobily obsahují. GPS sice asistovanou, ale... :wink: Stojí kolem 4 tisíc. Do 6 tisíce seženeš Xperia mini Pro, který má navíc qwerty klávesnici.
HonzaS

#4 Příspěvek od HonzaS »

šel bych do galaxy ace, nebo Wildfire S (včera jsem měl to Sko v ruce, je to mobil spíš pro holky, ale... jo, za ty peníze pěkné).
Vertigo 2m, Extra 330SC, Supertrino F3P (54g)+Lantsov 15", RCFactory Extra 330LT, JETI DS16
koulinek
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od koulinek »

Ten SE Xperia mini pro sem kupoval na vánoce přítelkyni a docela se mi to líbí, hlavně ta qwerty klávesnice. Výdrž na baterku u androida obecně moc néni, bo se stim člověk hraje víc jak s jinačíma mobilama.
T14SG, PhoenixRC 5, Hexacopter Y6, GoPro 3 Black, FPV
QAV250, TF2, SWIFT2, TREX450, FunCub, SuperCub
hanz393
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od hanz393 »

Ahoj ja tez kupoval pred rokem na vanoce drahe polovicce Xperii tu s mini s qwerty klavesnici a je spokojena,a co se tyce baterie tak pri normalnim pouzivani za den par telefonatu,sms a obcas na chvili na internet taky neco vydrz..nevidim ji zas tak casto na nabijecce..
Graupner MX-16 HoTT Cap 232 - 1,9m , ZDZ 40Piper 2,3m, Saito FA-100atd...
rampa_mckvak
Bydliště: Někde na okraji Mléčné dráhy, kousíček za Alfa Centauri. A tam někde je Lounsko

#7 Příspěvek od rampa_mckvak »

A já si myslím a jsem o tom přesvědčen, že mobil "má umět" jen psát sms a volat. Vše ostatní jsou jen náhražky ostatních zařízení (přístrojů, aparátů...na názvu nezáleží) a vyhozené peníze. :wink:
Co neubrzdíš neukecáš.
Zba
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od Zba »

Já si teď budu kupovat galaxy ace.Mám doma obyčejnej dotykáč samsung S5560 s wifinou atd.Je půl roku starý, spolehlivý a má přehraný sw.
http://mobilni-telefony.elektromedia.cz ... =zbozifeed
Má trochu obouchaný kryt zezadu, jinak jako nový.Nevíte za kolik ho mám na aukru střelit?
HonzaS

#9 Příspěvek od HonzaS »

Ale jdi ty konzervativče. Kalendář v mobilu je super věc - nemusíš nosit další papírový. Možnost poznamenat si něco se taky hodí - nemusíš nosit tužku a papír. Budík se taky hodí, nemusíš mít budík extra. Hodiny se v něm taky hodí, proto už roky nenosím hodinky. MP3, Coreplayer, a další se taky hodí, nemusím se starat o MP3/4 přehrávač. ... ... ...
Vertigo 2m, Extra 330SC, Supertrino F3P (54g)+Lantsov 15", RCFactory Extra 330LT, JETI DS16
rampa_mckvak
Bydliště: Někde na okraji Mléčné dráhy, kousíček za Alfa Centauri. A tam někde je Lounsko

#10 Příspěvek od rampa_mckvak »

No budík, kalendář a některé drobnosti jsou prkotiny. Ale pak ať se někteří nediví, že ho musejí věčně nabíjet. Možná konzerva sem, ale s mírou :mrgreen: Žádnej mobiL nenahradí foťák, kameru, navigaci, o pouštění muziky, nebo filmů nemluvě.
Já osobně papír a tužku nenosím-nepotřebuju, a myslet na to, že jsem si někam něco napsal je otravné :mrgreen: Hodinky nenosím už 25 let.
Jasně. Každého věc do čeho investuje svoje ať lehce, či těžce vydělané peníze. Otázkou je jestli to, či ono potřebuje, nebo si to pořizuje jen z rozmaru, nebo byl in, atd. A hlavně kdy to zařízení přestane sloužit jemu a on se stane jeho "otrokem" a bez něj se ani nevykadí. Jo znám takové.
Co neubrzdíš neukecáš.
corona

#11 Příspěvek od corona »

rampa_mckvak píše:... A hlavně kdy to zařízení přestane sloužit jemu a on se stane jeho "otrokem" a bez něj se ani nevykadí. Jo znám takové.
Taky znám.
Málem umřel bez GPS s navigací 1200 metrů od baráku.
Ale jak se mě vysmíval, že používám obyčejnou papírovou mapu 1:50000 na čundr....
:lol:
kacer08
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od kacer08 »

rampa_mckvak píše:No budík, kalendář a některé drobnosti jsou prkotiny. Ale pak ať se někteří nediví, že ho musejí věčně nabíjet. Možná konzerva sem, ale s mírou :mrgreen: Žádnej mobiL nenahradí foťák, kameru, navigaci, o pouštění muziky, nebo filmů nemluvě.
Já osobně papír a tužku nenosím-nepotřebuju, a myslet na to, že jsem si někam něco napsal je otravné :mrgreen: Hodinky nenosím už 25 let.
Jasně. Každého věc do čeho investuje svoje ať lehce, či těžce vydělané peníze. Otázkou je jestli to, či ono potřebuje, nebo si to pořizuje jen z rozmaru, nebo byl in, atd. A hlavně kdy to zařízení přestane sloužit jemu a on se stane jeho "otrokem" a bez něj se ani nevykadí. Jo znám takové.

Tak zrovna navigaci telefon nahradí plnohodnotně,dokonce pokud to není nějaká poslední top tak zobrazení na telefonu lepší!
Foťák , jelikož používám zrcadlovku tak nahradí pouze kompakt
který bych k zrcadlovce stejně měl.
Mp3 jsem nikdy neměl, ale na stavbách si strkám sluchátka do uší poslouchám hudbu a když někdo volá nemusím pouštět nářadí dolovat telefon, sáhnu na sluchátka a pohodlně přijmu hovor.
Nejsem telefoním otrokem, využívám ho když je třeba ano potom každý den nabíjim.

Jo a ještě nezapomeňte na kapesní svítilnu, (přisvícení kamery)
Sťastnej Novej rok
Mistik 125- 2x ,panic biplane, F4u,p40
DX7
Hunger

#13 Příspěvek od Hunger »

Já už mám wildfire už přes rok a jsem s nim spokojenej, akorát zadní kryt je dost varchlatej, snadne se promáčkne, galaxy má kamarád a myslim si, že je t lepší telefon...
"Šmirgl to jistí!"
Mlhos
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od Mlhos »

Já koupil ZTE Blade (3,5" 800x480, fotoaparát 3,2mpx, GPS, WiFi, Bluetooth, 3G, MicroSD, Android 2.2) běžná cena kolem 3800,- já ho sehnal za 2900,- v akci v Tescu, provedení naprosto parádní. ZTE je jeden z největších výrobců telefonů jen je dodává přímo mobilním operátorům pod jejich značkami tak není moc známý. U nás například Vodafone 945. ZTE blade ve své cenové kategorii rozhodně stojí za pozornost.

http://www.alza.cz/zte-blade-d238255.htm

recenze

http://www.mobilmania.cz/default.aspx?article=1317447
hlavataci
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od hlavataci »

Pánové,krásný Nový rok moc děkuji za vaše názory ty všelijaké recenze mě moc neoslovily :oops: .Věděl jsem že tady si udělám lepší obraz :wink: .Zatím to vypadá na nějaký HTC.

http://www.datart.cz/katalog/Smartphone-HTC-EVO-3D.html
http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=872&amode=
Odpovědět

Zpět na „Smetiště“