Cvičný akrobat Scout
Re: Cvičný akrobat Scout
Já s tím souhlasím... Prostě když si toho u ST koupíš hodně, můžeš si to prodávat pod svým označením, svýma barvama, whatever. Na druhou stranu Pelikána chápu, ST model nemusí mít všude dobrou pověst a on tomu modelu dal možnost začít znovu a lépe - ne jako 3D akrobat který létá dost napi*u, ale jako akro trenér kterej lítá velice slušně. Stejně tak hořící reglery už asi v ST pořešili, ale s modelem se to táhne. A není třeba děsit zákazníka něčím, co už se vyřešilo, ale to, že se to vyřešilo není zdaleka tolik známá skutečnost.
Jediné, co mi na tom vadí je ten stupidní název, Scout... to je fakt děs. Proč ne něco cool? třeba Energy, nebo Sportigy (nějak mě nic inteligentního nenapadá).
Jediné, co mi na tom vadí je ten stupidní název, Scout... to je fakt děs. Proč ne něco cool? třeba Energy, nebo Sportigy (nějak mě nic inteligentního nenapadá).
Vertigo 2m, Extra 330SC, Supertrino F3P (54g)+Lantsov 15", RCFactory Extra 330LT, JETI DS16
No musim souhlasit - ma to logiku. Ale pro "Scout" potazmo Pelikana je asi nejvetsi a nejlepsi propagace tvoje video.
Regl. uz asi soudruzi u MX asi poresili (mne teda vydrzel). Co mne nejvic drasalo byl podvozek, no a dalsi male neduhy, ktere jsou jmenovany v jinem threadu. Ale je treba si uvedomit cenu - za tuto cenu se MUSI pocitat s tim, ze uplne vsechno nebude 100%. Jinak jsem se MXou opravdu hodne "vyblbnul" a pri stridani trech baterek, kdy se da litat kolem 8 minut se clovek i neco nauci. Plnohodnotne 3D to opravdu neni, uz kvuli vaze. Vychylky mam myslim na 120% a serva kovove digitaly. Na pristi rok premyslim o LOOPu od VA tak jsem zvedav jak to bude ci nebude srovnatelne.
Regl. uz asi soudruzi u MX asi poresili (mne teda vydrzel). Co mne nejvic drasalo byl podvozek, no a dalsi male neduhy, ktere jsou jmenovany v jinem threadu. Ale je treba si uvedomit cenu - za tuto cenu se MUSI pocitat s tim, ze uplne vsechno nebude 100%. Jinak jsem se MXou opravdu hodne "vyblbnul" a pri stridani trech baterek, kdy se da litat kolem 8 minut se clovek i neco nauci. Plnohodnotne 3D to opravdu neni, uz kvuli vaze. Vychylky mam myslim na 120% a serva kovove digitaly. Na pristi rok premyslim o LOOPu od VA tak jsem zvedav jak to bude ci nebude srovnatelne.
FPVMANIA - MOTHER COPTER - FLY or DiE
Oficiální distributor Armattan Quads pro ČR
fpvmania.cz
fpvmania.cz
imagin píše:No musim souhlasit - ma to logiku. Ale pro "Scout" potazmo Pelikana je asi nejvetsi a nejlepsi propagace tvoje video.![]()
podle mého co se týče letových-blbuvzdorných vlastností nikdy nikdo nevydojí u menšího modelu s prostorovým trupem stejné,nebo lepší vlastnosti nežli u učelovek typu Flash.Navíc to,že se třeba v čerstvě zoraném poli vyrve podvozek,je asi ta nejméně bolestivá cesta k pochopení,že s modelem co má podvozek a váží nad 400 g se jezdí na letiště a pokud možno přistává na udržovanou plochu udržovanou právě a pouze z tohoto duvodu.S něčím za barákem létat jde,s něčím už prostě ne
Imagin: No ten podvozek se ke konci trošku vaklal, ale nevylomil se - a to jsem mu dával docela zabrat. I když co jsem slyšel, novému majiteli testovaného modelu se vylomit podařil poměrně rychle... 
Vertigo 2m, Extra 330SC, Supertrino F3P (54g)+Lantsov 15", RCFactory Extra 330LT, JETI DS16
-
petko letec
Tak už ho mám a takhle vypadá. Vyměněná serva a panty. Už jen hezké počasí a vzhůru k nebesům.
www.kacka17.rajce.idnes.cz/Scout/
www.kacka17.rajce.idnes.cz/Scout/
-
petko letec
jo a ještě otázečka mam baterku 2200 mah nadoraz vepředu a těžiště 100 mm místo 88 jak píšou v návodu mam to dovivážit závažím nebo to nechat?
Tyjo co jsi tam proboha dal za serva, že ti o tolik nevychází těžiště? s 2200mAh baterkama by jsi to měl mít spíš těžké na čumák... Ale jinak to máš fakt pěkný!
Můžeš to zkusit, ale bojim se, že to bude už docela špatně řiditelné.
Můžeš to zkusit, ale bojim se, že to bude už docela špatně řiditelné.
petko letec píše:jo a ještě otázečka mam baterku 2200 mah nadoraz vepředu a těžiště 100 mm místo 88 jak píšou v návodu mam to dovivážit závažím nebo to nechat?
Presne jak pise HonzaS - s 2200 baterkama jsem musel davat trochu zavazi na ocas a to mam na SOP i VOP digitaly s kovovyma prevodama. Cos tam dal za serva?
fpvmania.cz
fpvmania.cz
-
petko letec
dal sem tam ty emax serva fungujou dobře a váží 11g ten předek sem upravil aby baterka vlezla ještě víc dopředu a stejně je váha moc vzadu v návodu píšou 80mm +-8mm to jako že si můžu vybrat nebo proč?
-
petko letec
Celková váha je 1100g ale musim ještě přidat závaží na předek.
petko letec píše:Celková váha je 1100g ale musim ještě přidat závaží na předek.
Coz tak nejak odpovida. Ale je to divny, ze mas tezsi ocas. Jinak samozrejme +- u teziste znamena, ze muzes laborovat v danem rozsahu. Pro zalet se doporucuje prenest teziste vic dopredu. Rozhodne letadlo moc tezke na ocas je mnohem hure riditelne (skoro neriditelne), nez naopak.
fpvmania.cz
fpvmania.cz
-
petko letec
A můžu tam přidat závaží?
-
petko letec
tak sem to vyvážil a dnes prvně zalétal létá nádherně akorát musim kopit jiné baterky
petko letec píše:tak sem to vyvážil a dnes prvně zalétal létá nádherně akorát musim kopit jiné baterky
Proc? Nemels novy?
fpvmania.cz
fpvmania.cz
Tak mám taky zváženo a je to 1100g a musel jsem dát + 21g olova do předku.Takže 1121g..Baterky RAY 2200 co nejvíc vředu.Vše ostatní originál...