Igel píše:No a tie ramy by na predaj neboli? Vyzeraju vyborne. Btw, ake rozmery maju tie hlinikove ramena? 10x10 alebo 15x15?
10x10. Asi by nebyl problém jich pár vyrobit, ale nejdřív bych to radši vyzkoušel v praxi
Igel píše:No a tie ramy by na predaj neboli? Vyzeraju vyborne. Btw, ake rozmery maju tie hlinikove ramena? 10x10 alebo 15x15?
Ticcino píše:johny107, viděl jsem lítat všechno možný, ale pár trubek s dózou na svačinu místo kabiny... bomba
Ten LED pásek vypadá zajímavě. Červenou na ocas? Pak to bude vypadat tak jako šipka? Hezké by to mohlo být.
petrs2010 píše:Igel píše:ake su tam motory, vrtule vaha a rozpatie? Krasna konstrukcia, pripomina mi to BlueSky
Přiznávám, že Sport Frame od BlueSky mi trochu byl inspirací. Jinak rozpětí (od hřídele k hřídeli) je 450mm. Motory 2830 900kv a vrtule 8x4.3 (pro Lotus T380). Hmotnost ještě nevím. O víkendu to možná bude komplet nastrojené, tak zvážím.
madbull píše:krásná práce...stavim něco podobného jen jsem zatim nenašel finance na matroš a na to zajet to nechat říznout laserem.Jakou tloušťku materiálu máš?Já to čmárám na tloušťku asi 1,5 a nebo dva mm.
Taky jsem koukal na to uchycení ramene jedním šroubem.pěkná práce, a aretace destičkou mezi platy.Vydrželo to i pád?jestli to pak nepraskne.
deset na deset al profil se sehnat dá. v jednom krámě mi řekl majitel, že se to nedělá a že to nikdy neměl..tak jsem sjel to baumaxu a koupil ho tam:-D cena sice asi 40 až 60 kč ale už mi to lítá tak co:-D
Jinak já to čmárám v inventoru:-)