Krtkování 2011
Re: Krtkování 2011
No jo , u toho měl každej jen otevřenou pusu a natáčet nestíhal 
Frsky X10S Carbon
Heliny od Mikada, fpv race koptéry a trochu F3K
Heliny od Mikada, fpv race koptéry a trochu F3K
Krtkování 2011 dohra a vánoční přání
Tak pánové, založil jsem nové vlákno, abych to trochu oddělil - to naše modelaření od přání k hezkým svátkům.
Letošní krtkování bylo , co se týče účasti, jedno z největších a musim přiznat, že je radost tuhle akci pořádat. Ještě větší radost mám z toho, že se podařilo celkem dát dohromady - startovné a dobrovolné vstupné - 9.287,-korunek.
Děkuju všem, pilotům, divákům, sponzorům.
Díky Vám se podařilo dát dohromady nejen skvělou pohodovou akci, ale podařilo se udělat radost dětem, které nemají tolik štěstí.
Pamatujte, až budete dlabat stědrovečerní večeři, že pod stromečkem dětského domova v Dolních Počernicích bude hromada věcí od Vás (a musim přiznat, že pro mě je to představa rovnající se krásnému dárku pod mým stromečkem).
Po dohodě s ředitelem domova panem Lněničkou jsme nakoupili věci ne na hraní, ale věco potřebné - tablety do myčky, ubrousky, šampony, zubní pasty, krabičky na svačiny, čistící prostředky, atd, atd, atd. Za zbylé finance - zhruba polovinu jsme koupili 2 roky starou TV a stolní počítač včetně monitoru a spol.
Vážení, díky a za rodinu Krtků Vám přejeme krásný svátky
ps - stejně tam maj i pár hraček
Hitec Aurora, Jeti DC-16
Trex 600FBL PRO, Trex 450 PRO, Mini Titan, Protos FBL, Trex 700FBL elektro, Rave 450 FBL, Trex 550 3G, Protos 500
Trex 600FBL PRO, Trex 450 PRO, Mini Titan, Protos FBL, Trex 700FBL elektro, Rave 450 FBL, Trex 550 3G, Protos 500
- Screwball671
Jsem rád, že jsem se mohl letos zúčastnit a přispět svojí troškou dětskému domovu. Díky za perfektní práci organizátorů, pod vedením Krtka.
Trex 700E, Trex 600 nitro, Protos 500, Trex 500, Trex 450 Sport, Yak 55M, RS352, Piper Cub, Variant
Právě jsem se s rodinou vrátil z dětského domova.
Mám Vám všem moc a moc poděkovat od dětí, tet a strejdů za věci, které tam od Vás mají. Přejí Vám mnoho radosti a spokojenonosti nejen o vánočním čase, ale i v celém příštím roce.
ps - musim se přiznat, že jsem si vyslech pár příběhů dětí a nebylo mi vůbec veselo, ba i slzu jsem zamáčkl. Bando modelářská, buďme rádi, za to co máme.
Mám Vám všem moc a moc poděkovat od dětí, tet a strejdů za věci, které tam od Vás mají. Přejí Vám mnoho radosti a spokojenonosti nejen o vánočním čase, ale i v celém příštím roce.
ps - musim se přiznat, že jsem si vyslech pár příběhů dětí a nebylo mi vůbec veselo, ba i slzu jsem zamáčkl. Bando modelářská, buďme rádi, za to co máme.
Hitec Aurora, Jeti DC-16
Krtku jseš frajer, škoda že jsem byl v nemocnici a na Krtkování jsem nemohl ač jsem se na tu akci dlouho těšil.Snad za rok.
Nyní: DJI Spark
Dříve: Blade McpX - Phoenix v.3, Dx6i - Toro 600, Toro 900, Blade mQX
Dříve: Blade McpX - Phoenix v.3, Dx6i - Toro 600, Toro 900, Blade mQX
Krtek píše:
Po dohodě s ředitelem domova panem Lněničkou jsme nakoupili věci ne na hraní, ale věco potřebné - tablety do myčky, ubrousky, šampony, zubní pasty, krabičky na svačiny, čistící prostředky, atd, atd, atd.
Nemůžu si pomoct, ale nějak mi to k Vánocům nepasuje.
Promin, ale davam prednost kompetenci pana reditele DD a Krtka, pred tvymi pocity 
psena píše:Promin, ale davam prednost kompetenci pana reditele DD a Krtka, pred tvymi pocity
Promíjím. Není to výtka, je to opravdu jen můj pocit.
- gamer007
- Kontaktovat uživatele:
A můj pocit je, že na to v DD koukají trochu jinak. Pokud potřebovali tyto věci, tak proč je z peněz nekoupit. Podle mě toho potřebují jěště mnohem víc. Krtku jste opravdu dobrý člověk a moc fandím takovýmto akcím na pomoc dětem. Klidně bych na takovou akci jezdil i 1x měsíčně. Přiště by se mohla udělat třeba i nějaká sbírka věcí pro ty děti, at už hračky nebo oblečení...
T-rex 600EFL, Prôtos 500, Miniprôtos, Solo Pro 180, Ansmann X2, Beatle110BS
Futaba T8FG,GT3C
Futaba T8FG,GT3C
cilek píše:psena píše:Promin, ale davam prednost kompetenci pana reditele DD a Krtka, pred tvymi pocity
Promíjím. Není to výtka, je to opravdu jen můj pocit.
každý má svůj názor. Já to beru tak, že věci, které dostanou jim ulehčí život. Pár dárků - pastelky, omalovánky, nějaký plyšák - tam bylo taky, ale převážně věci potřebné.
Hitec Aurora, Jeti DC-16