Párování Spektrum DX7
Re: Párování Spektrum DX7
Osobne bych Oragne vzal a vyhodil. JInak ja jsem paroval:
1. bind do prijimace na pozi baterky
2. zapnout prijimac, ktery zacne blikat
3. zapnout vysilac a pri zapinani drzet tlacitko na zadni strane
4. pri sparovani prijimac sviti
5. vyhodit bind z prijimace na pozici baterky
6 vypnout vysilac a pak prijimac
A je vymalovano
1. bind do prijimace na pozi baterky
2. zapnout prijimac, ktery zacne blikat
3. zapnout vysilac a pri zapinani drzet tlacitko na zadni strane
4. pri sparovani prijimac sviti
5. vyhodit bind z prijimace na pozici baterky
6 vypnout vysilac a pak prijimac
A je vymalovano
xsukk píše:a co pak když se to spáruje? Serva mi jdou jen pokud mám zapojený to k tomu párování. Jakmile to odpojím tak už to světlo na příjímači nesvítí tak jasně a na nic to nereaguje...
A zapojila si potom napájení přijímače do "slotu" bat ??? tam kde byla při bindlování propojka ???
V.
A zapojila si potom napájení přijímače do "slotu" bat ??? tam kde byla při bindlování propojka ???
Tak takle akorát ten přijímač odkouří,to se mi už povedlo
ninja949 píše:A zapojila si potom napájení přijímače do "slotu" bat ??? tam kde byla při bindlování propojka ???
nechápu. slot bat je určen k napájení přijímače palubním zdrojem - BEC nebo jiný zdroj, 4-5článek NIMH, NICD, MAXBEC, 2článek LIFE. Není možné, aby přijímač vyhořel.
V.
Je uplne jedno, kam zapojis napajeni. Pokud je napajen primo z baterky, tak je to sumak. Pokud je napajeni z regulatoru s BEC, tak je to 3 kanal pro ovladani plynu. Prijimac muze vyhoret pouze v pripade, ze by jsi prohodil draty v servokonektoru, treba plus by nebylo uprosters, ale na kraji. Pokud ho pouze das opacne, ze prohodis pozici minus a signal, s tim ze plus bude uprostred konektoru, tak se prijimaci NIC NIKDY NESTANE.
Naposledy upravil(a) nostromo dne ned 25.12.2011 20:30, celkem upraveno 1 x.
ninja949 píše:A zapojila si potom napájení přijímače do "slotu" bat ??? tam kde byla při bindlování propojka ???
To je blbost.
Byl to originál AR6110.Sice je na něm bat,ale myslím že slouží pouze k bindování,hned vedle něj je napájení.Nevím jestli to byl špatný kus nebo jakého čerta,od té doby jsem to už raději nezkoušel u jiného přijímače.AR se potom jen hřál a už nešel nabindovat
- MarthiR
Chlapy a dámo (slečno) jen dotaz, také sem měl problém při spárovaní, (sice u T9X ale to je putna) Máš tam od reglu 3 drátky na příjmač a konektor , Hnědý nebo černý musí vest dolu, ne obráceně... Pokud ho dám obracene taky mi to nereagovalo, jako na přijmači prve blikala dioda, pak už svítila , vše sem oddělal a zkusil a ono nic, jak sem to otočil a dal znova spárovat už je vše OK.
Možná je to jinak, já to musel takhle. Takže jen pro informaci, třeba je tady problém.
Možná je to jinak, já to musel takhle. Takže jen pro informaci, třeba je tady problém.
Minulost: T9X,Graupner MZ 24 Hoot, Futaba T10J
Součastnost : Návrat k Graupner MZ 24 Hoot
MarthiR píše:Chlapy a dámo (slečno) jen dotaz, také sem měl problém při spárovaní, (sice u T9X ale to je putna) Máš tam od reglu 3 drátky na příjmač a konektor , Hnědý nebo černý musí vest dolu, ne obráceně... Pokud ho dám obracene taky mi to nereagovalo, jako na přijmači prve blikala dioda, pak už svítila , vše sem oddělal a zkusil a ono nic, jak sem to otočil a dal znova spárovat už je vše OK.
Zalezi na kazdem prijimaci, jak ma vyvedene konektory, kde je minus a kde signal. POkud je zapojen konektor opacne, tak prijimac ani nenanbehne.
Bezva uz to mam! Dekuju vsem
s Orange RX mate spatne zkusenosti??
http://www.rcalbum.com/index.php?action=udtl&id=1872;&mbck=6550
- MarthiR
A kde byl teda problém?
Minulost: T9X,Graupner MZ 24 Hoot, Futaba T10J
Protože jsem to už jednou spárovala (nepoznala jsem to
) a pak jsem se na to snažila spárovat ještě jedn příjímač na to stejný letadlo, jenže to mi to nedovolilo... Už v tom mám jasno... doufám 
http://www.rcalbum.com/index.php?action=udtl&id=1872;&mbck=6550
xsukk píše:Protože jsem to už jednou spárovala (nepoznala jsem to) a pak jsem se na to snažila spárovat ještě jedn příjímač na to stejný letadlo, jenže to mi to nedovolilo... Už v tom mám jasno... doufám
Radiu je to jedno, podle meho si sparovalo stejny model s druhym prijimace a tim padem prestal reagovat prvni prijimac, který byl ve vysilaci u modelu prepsan.
Na Orange jsem neslysel zrovna chvalu. Na letisti mel kolega jeden kus a dosah nic moc. Ale treba spatny kus.
Létám originál Spektrum i Orange přijímače z HC a oboje jsou v pohodě. Na větroni i samokřídle kam až dovidím, na kombatu také v pohodě, syn na Trex-450 a spokojenost. Jen DX7 je teď připravená na odeslání do HorizonHobby kvůli výpadkům, tak zatím pohužívám HP6DSM.
I květák je jen vycepované zelí
Používám ORANGE vždy ve spojení se satelitním příjmačem,který stojí na HK 11dol. Mám jich 6ks a vše zatím bez chyby. Lítám s nimi v elektrech a větroních, vždy plný dosah. Takže mohu doporučit.