plánek na Sokola M1
plánek na Sokola M1
Nemáte někdo plánek na cs. letadlo Sokol M1C nebo D?
- veka1
- Kontaktovat uživatele:
Re: plánek na Sokola M1
markos píše:Nemáte někdo plánek na cs. letadlo Sokol M1C nebo D?
.... je to velice obtěžující napsat, zda chceš monografii, stavební plánek modelu v M 1:1, případně elektronickou podobu, nebo stavební plány skutečného letadla( UL) ... prostě pro každé použití bude mít ten plán jiný charakter.
Pro stavbu depronáka ,s kterým budeš poletovat někde za humny ti stačí jednoduchý plánek, pro špičkovou maketu F4C budeš potřebovat rozměrově přesný plán s množstvím detailů, doplněný fotkama. Pro stavbu UL letadla to budou zcela jiné podklady, nebo se mýlim?
Ne že bych ty podklady neměl, ale nemám chuť opakovat situaci z tohoto vlákna : viewtopic.php?f=120&t=44024
...aby se do mě Bomber zase neobul.
Pozn. 5.12.2011 jsem odeslal sadu podkladů k PC6 a odkazy na doplňkové fotogalerie na email tks ,bohužel odezva nulová. Tož nevím, jestli je vůbec dostal a zda děda už má podle čeho dělat úpravy .
veka1
Ahoj, rád bych si ho postavil jako maketu, nebo polomaketu o rozpětí do 3m. převážně balzovou konstrukci. Byl bych vděčen za jakékoli podklady, předem děkuji za pomoc. 
- veka1
- Kontaktovat uživatele:
markos píše:Ahoj, rád bych si ho postavil jako maketu, nebo polomaketu o rozpětí do 3m. převážně balzovou konstrukci. Byl bych vděčen za jakékoli podklady, předem děkuji za pomoc.
Tak mi zavolej na Skype (vekamodel) a pořešíme to.
veka1