TomasC píše:Data jsou na microSD kartě v rádiu.
Super! A jsou v nějakém zpracovatelném formátu, nebo na to mají nějaký spešl soft (jak třeba na Alti2)?
TomasC píše:Data jsou na microSD kartě v rádiu.
RiMr píše:TomasC píše:Data jsou na microSD kartě v rádiu.
Super! A jsou v nějakém zpracovatelném formátu, nebo na to mají nějaký spešl soft (jak třeba na Alti2)?
Krtek píše:se zastav, nafasuješ kafe a můžeš si hrát
AR1 píše:žádná věc, pokud má být na úrovni, se nemůže nastavovat sama. Jak to začne být automatika, kterou nadefinoval výrobce, je to omezení a je to špatně. Třeba ten bombardér - já třeba nechci mít vůbec podvozek tam, kde ho máš ty, světla chci mít na jiný straně vysílače a chci je rozsvěcet a blikat a zhasínat..
Drondys píše:AR1 píše:žádná věc, pokud má být na úrovni, se nemůže nastavovat sama. Jak to začne být automatika, kterou nadefinoval výrobce, je to omezení a je to špatně. Třeba ten bombardér - já třeba nechci mít vůbec podvozek tam, kde ho máš ty, světla chci mít na jiný straně vysílače a chci je rozsvěcet a blikat a zhasínat..
Tak samozřejmě, že to samonastavování by možné bylo, ale jen do určité míry a v kontextu s umělou inteligencí, která se sice zatím nevejde do RC soupravy, ale mohla by běžet na nějaké mašině někde u výrobce a jednotlivé RC soupravy by se k ní jen připojovaly a předávaly by příslušné požadavky a informace o zvycích a požadavcích toho konkrétního uživatele. V rámci tohoto systému by tam měla každá jen anonymně přihlášená RC souprava svůj profil a podle uložených informací by pak vycházely pro toho kterého uživatele ve vztahu k tomu či onomu modelu ty nejpřijatelnější konfigurace. Se změnou uživatele by to dalo vyresetovat nebo využít těch znalostí a převzít je pro nového uživatele. Rozhodnutí by bylo jen na novém uživateli.
Zkrátka ve tvém případě by už UI třeba věděla, na jakém ovládacím prvku pro ten či onen typ modelu chceš mít obvykle světla a jak je obvykle chceš ovládat atd. Pokud bys byl novým uživatelem a nechtěl bys využít konfigurací od předchozího uživatele tak by se tě zpočátku při vytváření konfigurace nového modelu na řadů věcí sama RC souprava zeptala tj. nemusel bys studovat žádný manuál, sama RC souprava by se tě vyptala co chceš jak mít nastaveno co a jak používáš atd. a časem když už by tvé zvyklosti dobře znala by stačilo na dotazy odpovídat tohle nastav jako je u mě obvyklé pro tento typ modelu nebo tohle nastav jako u modelu XXX apod.
AR1 píše:Tys to celý nepochopil. Já nechci, aby se to nastavovalo samo a aby to mělo nějakou tebou uváděnou inteligenci. Přečti si to ob příspěvek Kuby78 a znovu můj.