PIONEER ARF
Re: PIONEER ARF
Ahoj vypadá to dobře budeš tam dávat led pásky po celé délce křídel,nebo to necháš jen na blikačkách?
LOOP,Su27/Gripen 70EDF/ViperJet 9OEDF/Mig29 2x64EDF/Ardea3m/P51 mz18_hott/
Takhle to má pěkný,vypadá to jako letadlo.Opáskovaný by to bylo jak na pouti
.
- BOBIKA
- Kontaktovat uživatele:
ahoj,led pásky dávat na křídla nebudu jenom jsem je dal na konec trupu kvůli viditelnosti ze zadu,zatím nemám vyskoušené za letu,pokud nebudou vyhovovat tak koupím ještě další blikačku na konec éra,vyskouším až se trochu umoudří počasí a dám sem video za letu 
no holt se učím,DX8,FASCINATION,Radian,
- Diskobarel
Můžete sem někdo napsat přibližnou váhu s baterkou 1800? Už jsem to našel jsem slepej jak patrona pardon...
Myslím si, že lidé by měli chodit bosi, je to mnohem zdravější.
Například já když se ráno vzbudím obutý, tak mě bolí hlava...
Prosím tě kde kupuješ ty blikačky?Já mám obchody celkem z ruky a s poštovnym je cena neúměrná.
- BOBIKA
- Kontaktovat uživatele:
sigi123 píše:Prosím tě kde kupuješ ty blikačky?Já mám obchody celkem z ruky a s poštovnym je cena neúměrná.
ahoj,blikače mám od kolegy tady z fora "svalent" bylo to na dobírku ze slovenska,když tak se na něho obrať,tady je odkaz na video http://vimeo.com/30864406 skus se sním domluvit,je rozumný a nechá se sním mluvit.
Cervenu blikacku od tohto chalana kupil kolega z letiska a testoval som ju na Bete pocas dna. Najlepsia viditelnost je samozrejme pri bielej ledke, zrejme kupim tiez. Efektna a prakticka vec, sam som padol kvoli tomu ze som zaletel moc daleko a stratil model z dohladu pretoze bola nizka oblacnost a hmla.
Beta, FOX 1800, Scout, Pioneer, Gama, Hype WOW, Radjet, Alula by Shani,Blast G3
Flysky 9x+Er9x+Frsky
Flysky 9x+Er9x+Frsky
- BOBIKA
- Kontaktovat uživatele:
taky jsem měl ten případ stráty letadla,už prostě nelítám do noci ale za šera je dobře vědět kde je éro a pro to ty blikače 
Zdravim
vcera som skladal mojho new Pioneera a mal som trosku problem ze zadieralo tiahlo smerovky (resp. ta packa kam sa tiahlo upevnuje) o vyskovku. Musel som kusok vyrezat. Ako keby bol ten uchyt moc blizko vyskovnky. Ako to vyzera na vasich modeloch?
vcera som skladal mojho new Pioneera a mal som trosku problem ze zadieralo tiahlo smerovky (resp. ta packa kam sa tiahlo upevnuje) o vyskovku. Musel som kusok vyrezat. Ako keby bol ten uchyt moc blizko vyskovnky. Ako to vyzera na vasich modeloch?
- BOBIKA
- Kontaktovat uživatele:
ahoj,žádný problém,možná to kluci v číně jenom špatně slepily

tak som si tento stroj objednal
videl som ho na vystave v prahe kde ma hned zaujal...
co by som mal okrem novych koliesok dokupit/urobit?
dikyyy
co by som mal okrem novych koliesok dokupit/urobit?
dikyyy
Bea Hawk EDF 90mm-FLY FLY, Partenavia Victor P68B-MS MODELL
- BOBIKA
- Kontaktovat uživatele:
ahoj,nemusíš vůbec nic dodělávat nebo já aspoň nic,pak jenom nějaký tunnig když budeš mít chuť,kola jsem skoušel různých velikostí kvůli povrchu odkud vzlítám,nakonec to házím z ruky a přistávám na stávající kola a na zimu mám lyže
akorátjsem dával silnější aku 3000mah na delší dobu letu,malinko jsem upravil prostor pro aku aby se tam pěkně zasunula a jinak jsem nic nepředělával 
Cau
Bobika ake mas lyze? Rozmyslam ze to vyskusam aj ja v zime, len neviem ci to je dobry napad ked nemam pioneer - a este zalietaneho....
Bobika ake mas lyze? Rozmyslam ze to vyskusam aj ja v zime, len neviem ci to je dobry napad ked nemam pioneer - a este zalietaneho....
BOBIKA píše:ahoj,nemusíš vůbec nic dodělávat nebo já aspoň nic,pak jenom nějaký tunnig když budeš mít chuť,kola jsem skoušel různých velikostí kvůli povrchu odkud vzlítám,nakonec to házím z ruky a přistávám na stávající kola a na zimu mám lyžeakorátjsem dával silnější aku 3000mah na delší dobu letu,malinko jsem upravil prostor pro aku aby se tam pěkně zasunula a jinak jsem nic nepředělával
ja mam 2200ky baterky takze tie sa tam asi vojdu, co?
super, potesil si ma ze to pojde takto easy
btw tiez budem riesit tie lyze, ale to asi nebude moc komplikovane nejake urobit, hm?
Bea Hawk EDF 90mm-FLY FLY, Partenavia Victor P68B-MS MODELL
- Diskobarel
Nevíte někdo kde na něj v praze prodávají náhradní díly potřeboval bych křídlo pes mi z nej udělal kaši
Myslím si, že lidé by měli chodit bosi, je to mnohem zdravější.