chastra píše:Video je super a pokud se tam příště někdo netrefí érem do aut a nebo nedejbože do lidí, tak si myslím, že atmosféra zaručena
To se snad zatím ještě nikomu na této akci nepovedlo! Neříkám jinde, ale tady nee. P.S. na druhé akci jsem nebyl a na té první jsem zas tak moc nelétal .
RiMr píše:Ogaři, takový rychlý sestřih, zatím jen z mého materiálu.
Bude ještě i takový podstatně delší, i s použitím dalšího materiálu který se ke mě dostal. Tohle jsem udělal, ať si nemyslíte, že jsem se na to vyprdnul... [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=O1WJlmRXyxA[/youtube]
Kdyby byl zájem, pověsím fullHD MP4 soubor na nějakou dobu někam k sobě na GoogleDoc.
No super chlape!! Pěkné, moc pěkné. Důvěra v tebe vložená se neminula Když to dobře dopadne(nic neslibuji) na příští RcManiak Show (Pražské, protože na Plzeňské by se mohl pochlapit Ivan Hořejší ) hodím do tomboly něco od strejdy Neu. Ale jak říkám, když vše co tu tvořím dopadne dobře .
Ahoj ve spolek, protože je to už nějaký ten pátek, tak sem se chtěl zeptat jestli panu velkomožnému a velikému RiMRovstvu nezbylo trochu času přes svátky a nepostoupilo se dále v naší věci (celovečerák) ? Venku hnusně a neni co dělat s antibiotikama.
Né, jaký tomu dát rámec, nápad, strukturu... Kvalitní to bude "přiměřeně". 1080/30p, MP4/H264, 2pass, variable bitrate nějakých 13/20Mbps. Velikost bude v gigabajtech rozhodně.
RiMr píše:Né, jaký tomu dát rámec, nápad, strukturu... Kvalitní to bude "přiměřeně". 1080/30p, MP4/H264, 2pass, variable bitrate nějakých 13/20Mbps. Velikost bude v gigabajtech rozhodně.
Chlape, lepte a stavte na sezónu a neplýtvejte čas uháněním nepodstatného...
Až to bude, tak to bude. Je toho prostě moc a to i zdaleka nemodelářských věcí. Nebo mám třeba říct dceři "nepojedu se s tebou kouknout na tu vysokou školu co chceš studovat, nemám na takové blbosti čas, musím pokračovat na modelářském videu" a podobně?
Chlapi, nečeká RiMr na MFF Karlovy Vary 2012? V kategorii nízkonákladových nezávislých snímků, by mohl mít určité ambice, nebo chce rovnou urvat Českého lva, za nejlepší kameru, střih a vedlejší mužskou roli? Potom se nedivte, že nechce před premiérou nic zveřejňovat. Holt ve Zlíně se vždy dařilo flmařům a každý hledá cestu jak prorazit. Jen se bojím aby z toho nechtěl nakonec udělat časosběrný snímek, který by zveřejnil až třeba po 20ti letech, to bychom se premiéry už nemuseli nikdo dočkat.