Cvičný akrobat Scout
Cvičný akrobat Scout
Už jsem vzdal trápení s Corel Videostudiem... Nějak se mi na mém PC nepodařilo zrenderovat víc než 96% videa, tak tady jsou!
http://www.youtube.com/watch?v=4kzngQwCBC0
Jedná se o cvičný akrobatický trenér, bližší popis na webu pana Pelikandaniel.com, nebo ještě víc v rencenzi RC Modely 10/2011. Vybavení je komplet z krabice, kromě baterky (v mém případě 3S2200mAh) a přijímače (MZK TWIN 5). Pro úplnost uvedu, že navzdory varování na zahraničních fórech můj model neshořel. O drobných úpravách se taky dozvíte v recenzi...
http://www.youtube.com/watch?v=4kzngQwCBC0
Jedná se o cvičný akrobatický trenér, bližší popis na webu pana Pelikandaniel.com, nebo ještě víc v rencenzi RC Modely 10/2011. Vybavení je komplet z krabice, kromě baterky (v mém případě 3S2200mAh) a přijímače (MZK TWIN 5). Pro úplnost uvedu, že navzdory varování na zahraničních fórech můj model neshořel. O drobných úpravách se taky dozvíte v recenzi...
Vertigo 2m, Extra 330SC, Supertrino F3P (54g)+Lantsov 15", RCFactory Extra 330LT, JETI DS16
Re: Cvičný akrobat Scout
Tvoje recenze se mi líbila (i ta v č.11), a video super.
Myslím, že za ty peníze není Scout vubec špatná koupě.
Dík Dan
Myslím, že za ty peníze není Scout vubec špatná koupě.
Dík Dan
Díky Dane
Sice ty recenze jsou delší, než je (hlavně u setových modelů) zvykem, ale snažil jsem se potencionálnímu zákazníkovi říct o modelu co nejvíc.
Ten Scout je divný model, je to sice "jen" trenér, nebo "sportovní" letadlo, ale ty rychlejší lety těsně nad zemí, řezání zatáček... to mě fakt bavilo a trošku mi to chybí. Snad někde Fidži vyhrabe a sestřihá video (nedávej tam moc těch crashů!
)
Sice ty recenze jsou delší, než je (hlavně u setových modelů) zvykem, ale snažil jsem se potencionálnímu zákazníkovi říct o modelu co nejvíc.
Ten Scout je divný model, je to sice "jen" trenér, nebo "sportovní" letadlo, ale ty rychlejší lety těsně nad zemí, řezání zatáček... to mě fakt bavilo a trošku mi to chybí. Snad někde Fidži vyhrabe a sestřihá video (nedávej tam moc těch crashů!
Vertigo 2m, Extra 330SC, Supertrino F3P (54g)+Lantsov 15", RCFactory Extra 330LT, JETI DS16
Já nejsem línej číst takže delsí recenze mi vyhovuje. Aspoň se o testovaném éru dozvím i podrobnosti.
Chtěl bych začít s akrobacií a právě o Scoutovi přemýšlím jako o prvním stroji před koupí něčeho konstrukčního.Přešel bych na něj z Mentora tak snad bych to hned neromlátil...
OT: Nemá tenhle Fidži náhodou takovou ošklivou bachratou modrou japonskou motorku s kuframa? Párkrát jsem jednoho "Fidžiho" potkal na akcích V-Stromáků
Chtěl bych začít s akrobacií a právě o Scoutovi přemýšlím jako o prvním stroji před koupí něčeho konstrukčního.Přešel bych na něj z Mentora tak snad bych to hned neromlátil...
OT: Nemá tenhle Fidži náhodou takovou ošklivou bachratou modrou japonskou motorku s kuframa? Párkrát jsem jednoho "Fidžiho" potkal na akcích V-Stromáků
Já myslím, že Scout bude v pohodě. Sice to není tak přesné a obratné jako EPP od RC Factory, ale lítá i za větru a je to takové nenáročné na cokoliv. A je i docela water-proof, jak jsem vyzkoušel (v testu jsem se o tom nezmiňoval, páč už by mi nikdo nikdy nic na test raději nedal
)
Je to možné, že je to on. Nebo jeho brácha. Oni taky jezdí na kde čem co má dvě a víc kol...
Je to možné, že je to on. Nebo jeho brácha. Oni taky jezdí na kde čem co má dvě a víc kol...
Evidentně model i do nepohody
Těším se na další recenze od Tebe 
Bude video i k MX ?
Bude video i k MX ?
Ahoj, video k MX2 nebude. Dřív než jsme stihli něco natočit, tak se naskytla příležitost model bezpečně poslat zpět do Pardubic. Protože jsme ani já, ani pan Pelikán nechtěli nic riskovat, neváhal jsem a model jsem vrátil.
Myslím, že originál video od Gernota je naprosto dostatečné a vypovídající.
Myslím, že originál video od Gernota je naprosto dostatečné a vypovídající.
OK, tomu rozumím:-)
Díky za odpovědi a ať zase rychle něco p.Pelikán pošle:-)
Díky za odpovědi a ať zase rychle něco p.Pelikán pošle:-)
Uvidíme
Ale obávám se, že p.Pelikán má raději recenze z RC Revue a to má jiné testovače. Třeba v posledním RCR byl test na Foxe 1800mm rozpětí, ale Scouta ještě netestovali - těším se na názor a postřehy kolegy.
-
petko letec
měl bych takovou otázku dá se někde ta recenze sehnat bohužel jsem si nekoupil ten časopis a mam scouta tak bych si to rád přečetl díky
Ahoj, zítra se zeptám redakce RCM, jestli by byli proti zveřejnění PDF zde na RCManii. Jinak doporučuji RCModely koupit, je to docela dobré číslo.
-
petko letec
Ježiš to by byla paráda ja to číslo dnes sháněl snad ve všech trafikách a nikde ho už nemaj bohužel
petko letec píše:Ježiš to by byla paráda ja to číslo dnes sháněl snad ve všech trafikách a nikde ho už nemaj bohužel
Také bych byl pro
Tiez nemozem to cislo zohnat, recenzia by bodla.... uvazujem o kupe
a co to ma byt?? tos delal ty Honzo?? Ty myslis, ze je to fakt cvicny?
Ta konstrukce me moc nepresvedcuje
ale nic ve zlem samozrejme...ja nevim, ja se jen ptam..
jo aha sorry, uz to vidim, ja myslel ze 3D acrobat...proto...tak to sorry..to je tak kdyz si neprectu text.
Ja jen koukal na to video co tam predvadis, tak vidim, ze s tim mas doclea honku to uridit ty sam..proto vis
samozrejme , ze pri 3D prvcich, jako je trba harrier o ktery se tam pokousis, nebo ne pokousis, ale predvadis
to sem napsal spatne.
tak me zajima jestli si to delal a nebo jen propagujes...
Ta konstrukce me moc nepresvedcuje
jo aha sorry, uz to vidim, ja myslel ze 3D acrobat...proto...tak to sorry..to je tak kdyz si neprectu text.
Ja jen koukal na to video co tam predvadis, tak vidim, ze s tim mas doclea honku to uridit ty sam..proto vis
tak me zajima jestli si to delal a nebo jen propagujes...