frknul jsem tam normálně příďový podvozek z uhlíku (tuším že se jedná o tento od Pecky:http://www.peckamodel.cz/produkt/935_carbonovy-podvozek-pro-modely-do-700-g.aspx) + pěnový kolečka průměr 35mm a to vše přišrouboval hned za motorovou přepážku, samozřejmě uvnitř trupu jsem prošrouboval s cca 5mm tlustou podložkou (můžeš zvolit překližku nebo cokoli pevnýho), aby to nedrželo jenom v tom slabém plastu. řešení myslím dobrý, vydželo poměrně dost a ani se nehnulo. Na letovém projevu se nijak negativně neprovilo, trošku jsem raději zatížil zadek kvůli těžišti, ale let OK, Cessna je fakt dost výkonná (mám origo motor)
na zadek jsem dal ostruhové kolečko (neřiditelné)
vypadá to docela hezky, ale bohužel fotku ti nepošlu, páč jsem podvozek zrovna minulý týden demontoval.
Důvod - zjistil jsem, že nemám kde přistávat, chce to skutečně nějakou rovnou plochu s min. zatravněním nebo asfalt. Vždy když jsem zkoušel do trošku vyšší trávy, šla cessna přes nos a už mne nebaví měnit hřídelky u motoru. Pouze jednou se mi povedlo krásně přistát na fotbalovém stadionu, to byla nádhera, ale nechci být omezený tím, že pořád budu lítat na stadionu, tudíž jsem podvozek oddělal. Chci jej instalovat znova až nachumelí a budu moci vyměnit kolečka za lyže a možnosti se mi rozšíří o to, že budu moci přistávat na jakékoli zasněžené louce
čili jedna rada na konec => zvaž zda máš kde přistávat a pak řež