Beta 1400 - stavba
Re: Beta 1400 - stavba
Já pouze polemizuji. Byla řeč o HS-55. Oprotitomu to Robbe jde sehnat v ČR a navíc je na to uplatnitelná záruka oproti HC (nebo pokud se to rozbije tak to poslat do Číny).
vyráběl si někdo na betu podvozek?
našel jsem tu jen fotku s jedným zabudovaným kolečkem, ale to je spíš na oko...chtěl bych tam dát klasicý - jeko měl např. wild hawk, jen mě nenapadá jak tam ten drát uchytit.
našel jsem tu jen fotku s jedným zabudovaným kolečkem, ale to je spíš na oko...chtěl bych tam dát klasicý - jeko měl např. wild hawk, jen mě nenapadá jak tam ten drát uchytit.
BETA 1400, Minimag, kámoš Wild Hawk, Blade MSR, Traxxas Stampede VXL, OPTIC 6 35Mhz
Stork8 (3,82m),Maxi Swift(1,4m) /Futaba T18 SZ /Nabíječ CELLPRO POWERLAB 8/
toto je forum o bete ty bublifuk,ak si si nevšimol....
- Ancistrus01
- Kontaktovat uživatele:
Pajas píše:Já pouze polemizuji. Byla řeč o HS-55. Oprotitomu to Robbe jde sehnat v ČR a navíc je na to uplatnitelná záruka oproti HC (nebo pokud se to rozbije tak to poslat do Číny).
K tomu podvozku, viděl jsem zajímavé řešení, kdy byl podvozek na kovové "plcacce" která byla vytvarovaná o trup a přidělávala se 2 šroubky
vyrez kusok z trupu, nalep tam kus preglejky, z drotu si sprav podvozok, nan tiez nalep preglejku (alebo vymysliet nejaky srobovaci) a daj tam nylonove sroby, zle pristanes iba vymenis srob
alebo sprav zatahovaky
alebo sprav zatahovaky
Ancistrus01 píše:Pajas píše:Já pouze polemizuji. Byla řeč o HS-55. Oprotitomu to Robbe jde sehnat v ČR a navíc je na to uplatnitelná záruka oproti HC (nebo pokud se to rozbije tak to poslat do Číny).a o tom to je, když se to rozbije, 40 kč neřešíš
![]()
Podle mě je potřeba k takto důležitým prvkům jako je servo přistupovat se zodpovědností. 40 Kč sice neřeším, ale těch pouhých 40 Kč se může podepsat na odepsaném letadle.
Pajas píše:Ancistrus01 píše:a o tom to je, když se to rozbije, 40 kč neřešíš
![]()
Podle mě je potřeba k takto důležitým prvkům jako je servo přistupovat se zodpovědností. 40 Kč sice neřeším, ale těch pouhých 40 Kč se může podepsat na odepsaném letadle.
Mam (a nejen ja) opravdu dobrou zkusenost s Turnigy MG90S
http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... 10sec.html
za $5 uz udelala tahle serva spoustu prace - a prezila nekolik opravdu osklivych padu.
Myslim ze je to opravdu dobry pomer cena/vykon - pokud ho opravdu zhrobite (coz se mi jeste nepodarilo) jste porad na polovine "znackovych"
kousku ktere uz se davno vyrabi v tychz fabrikach.
Yup
Multiplex MiniMAG Hacker FreeBEE Hacker MIG3 Hacker EXTRA 330 Multiplex XENO MsComposite MaxiSWIFT
- Ancistrus01
- Kontaktovat uživatele:
Pajas píše:Podle mě je potřeba k takto důležitým prvkům jako je servo přistupovat se zodpovědností. 40 Kč sice neřeším, ale těch pouhých 40 Kč se může podepsat na odepsaném letadle.
HXT 900 sou serva ověřená miliony lidí... já se jich nebojím.
Teď právě říkaš opak toho, co jsi říkal před tím. Ale nechci se tady hádat kvůli čínským servům.
- Ancistrus01
- Kontaktovat uživatele:
Pajas píše:Teď právě říkaš opak toho, co jsi říkal před tím. Ale nechci se tady hádat kvůli čínským servům.
Já jsem říkal že když se náhodou rozbijou 40 Kč neřešíš... a na to jsem navázal že HXT 900 jsou ověřená... a neznám člověka co je nespokojen s HXT 900
Nespokojený jsou občas s 3D akrobatama, kam perfektně pasujou, ale prej jdou "po krocích". Já osobně používám serva Robbe a jdou mi OK, tak je doporučuju.
Tak jsem čerstvým majitelem nové Bety 1400 verze ARF. Musím napsat že moje Beta má oproti zde popisovaným asi starším verzím několik změn:
-změna spoje křídel-už žádné vypadávání za letu-křídla kromě spoj.uhlíkové tyče mají přes sebe nasouvací prolisy opatřené dirkami s výztuhami na šrouby,takže po zasunutí křídel shora do trupu do předem připravených děr 2 svislé šrouby,a křídlo drží jako přibité
-v přídí už není zalepené žádné závaží z podložek
-serva výškovky a směrovky uloženy v trupu tak,že táhla s bovdeny prochází uvnitř trupem a vyúsťují ven až vzadu,takže ne s otvory na boku a vedení venkem.
-kabina je složena ze základu,čiré folie jako skla a pilota-tedy žádný jen černý plast
-konce táhel nejsou opatřeny plastovými vidličkami,nýbrž kovovými válečky se zajišťovacím šroubkem.
To bude asi vše,co se změnilo,hlavně to uchycení křídel. Model mám sestavený,dodal jsem přijímač Optic 7,a baterii 11,1V 1600mAh a čekám na dobré počasí na zalétnutí.
-změna spoje křídel-už žádné vypadávání za letu-křídla kromě spoj.uhlíkové tyče mají přes sebe nasouvací prolisy opatřené dirkami s výztuhami na šrouby,takže po zasunutí křídel shora do trupu do předem připravených děr 2 svislé šrouby,a křídlo drží jako přibité
-v přídí už není zalepené žádné závaží z podložek
-serva výškovky a směrovky uloženy v trupu tak,že táhla s bovdeny prochází uvnitř trupem a vyúsťují ven až vzadu,takže ne s otvory na boku a vedení venkem.
-kabina je složena ze základu,čiré folie jako skla a pilota-tedy žádný jen černý plast
-konce táhel nejsou opatřeny plastovými vidličkami,nýbrž kovovými válečky se zajišťovacím šroubkem.
To bude asi vše,co se změnilo,hlavně to uchycení křídel. Model mám sestavený,dodal jsem přijímač Optic 7,a baterii 11,1V 1600mAh a čekám na dobré počasí na zalétnutí.
T-REX450, Themik, EXCEL ,SU 31,Beagle, Acro MK2, Phoenix ,Tucano, Partenavia Olympik, Spitfire
- Ancistrus01
- Kontaktovat uživatele:
Tak přeju hodně štěstí, jen se na do dobře připravit a nedělat blbosti... bezvětří je nutnost 
Ancistrus01 píše:Tak přeju hodně štěstí, jen se na do dobře připravit a nedělat blbosti... bezvětří je nutnost
Teď s Tebou nesouhlasím. Když jsi začínal, tak jsem psal to samé a ty jsi psal, že foukalo a nevadilo ti to