Adresa HK- DE warehause?
- jerry mouse
Adresa HK- DE warehause?
Panove neviete nahodou niekto nemecku adresu tu v Hamburgu pre HC. Ja som svoje prilohy vymazal a tym padom sa k nim neviem dostat. Potrebujem to pre reklamacne ucely, nakolko posta do DE je o tretinu lacnejsia a tiez rychlejsa
, vopred dakujem! 
Aero zacinajuci amater, zatial mi musi staci aj toto; BixterHC-Beta 1400[je napredaj novy este nedoskladany!] + FPV-Raptor 1600. Corsair F4U [FMS] uz doma. VA-Models ELITE 3D. F-Sky FSTh9B-Mijou/DIY-FrSky.+Turnigy T9Er-T-FrSky. 3D-Yak55/1400mm-GBmodel
Re: Adresa HK- DE warehause?
cez formular reklamacie na strankach hobbykingu ti to vyrobi stitok z adresou v nemecku automaticky - bez toho vygenerovaneho stitku ti reklamacku nespravia podla info na webe...
Hitec, PA Extra MX, EG PRO, RS352 RCF, ESA Combat Zero, RCF Edge 540T HotRed, Marabu XL
- jerry mouse
Myslis si ze to neviem! Kedy si mi to tak fungovalo ze, vygenerovalo ciarkovy kod z adresou a cislom reklamacie, ale teraz mi tlaci iba cisto cinsku adresu bez ciarkoveho kodu a kodu reklamacie takze, do RMA ID mosim vpisat rucne. Ide tiez o to ze, posielam 3 reklamacie sucasne z napisanymi kodami na obalke ako aj vnutri obalky! Takze potrebujem len tu nemecku adresu! Ked som mal baterie z DE tak, mi pri reklamacii automaticky hadzalo DE adress, ale teraz mi tam hadze iba cinu! Tou nemeckou adresou to chcem len urychlit a zlacnit, lebo platit postu 3x a este cakat na to 3 mesiace je fakt na nervy!
Aero zacinajuci amater, zatial mi musi staci aj toto; BixterHC-Beta 1400[je napredaj novy este nedoskladany!] + FPV-Raptor 1600. Corsair F4U [FMS] uz doma. VA-Models ELITE 3D. F-Sky FSTh9B-Mijou/DIY-FrSky.+Turnigy T9Er-T-FrSky. 3D-Yak55/1400mm-GBmodel
Myslím, že u DE Warehouse byly nedávno nějaké změny v adresách v tom smyslu, že reklamace myslím přijímají na jiné adrese než je uvedena na balících dodávaných při nákupech z DE Warehouse. Takže nejlepší bude se na tu aktuální adresu pro reklamace směrované na DE Warehouse raději zeptat na podpoře Hobbykingu.
skusil som googlit:
Hextronik Europe
Haldesdorfer, 46
22179, Hamburg, Germay...
bez zaruky - je to z jednej z diskusii... skus si to potvrdit z webu...
Hextronik Europe
Haldesdorfer, 46
22179, Hamburg, Germay...
bez zaruky - je to z jednej z diskusii... skus si to potvrdit z webu...
Hitec, PA Extra MX, EG PRO, RS352 RCF, ESA Combat Zero, RCF Edge 540T HotRed, Marabu XL