Video: 2.5kW F3X Viking E - zálet v HD
Re: Video: 2.5kW F3X Viking E - zálet v HD
Dalibore, nikde jsem se nedočetl, jakou přesnost měření výšky má skyasisstent od Piotreka, nemáš o tom něco?
Ondra
Ondra
Stork8 (3,82m),Maxi Swift(1,4m) /Futaba T18 SZ /Nabíječ CELLPRO POWERLAB 8/
Budeš se divit, ale umí, teda pokud tím nastavením oba myslíme to samé. Navíc to o čem mluvím není systém, který řídí model, ale je nezávislý, stejně jako SA o kterém mluvíš. Ale jsme dost OT, tohle je na debatu jinde, tady to má být o F3X-E.
Já se s tebou nepřu:-) mně je to šuma fuck. Já si zvolil SkyAssistanta a jsem max spokojený. Toť vše.
Dyť já taky ne 
kovaco píše:Dalibore, nikde jsem se nedočetl, jakou přesnost měření výšky má skyasisstent od Piotreka, nemáš o tom něco?
Ondra
Hledej šmudlo, najdeš
Ale číst návody, je šichta
Pro ostatní co SkyAssistanta nemají.
Citlivost stoupání (klesání) 5cm/sec !!!!(to je bomba)
Přesnost měření výšky 1m
Rozsah výšky 3000m (nad podem adjustace-startu)
Rozsah teploty -20/ plus 100st
hmotnost 20g
napájecí napětí 3,5-15V
spotřeba proudu na 5V-5mA
Díky.
Jdeš dnes blbnout?
Tady se to krásně trhá, na odpoledne bych to viděl jako reálné . Když tak se synchronizuj s Jirkou, tak na 11.00 mu budu volat a vymyslíme lokaci (kde, kdy, kdo s kým a za kolik

Abyste to s tím synchronizováním nepřepískli 
OK? jdu Jirku prozvonit. 
Ja o tom mvariu uvazoval hlavne z duvodu prechodu na duplex. Takze bych (po uvedeni jetiboxu profi) teoreticky mel taky kvalitni zaznam a hlasovy vystup.Ale slysel jsem,ze se u mvaria se neda nastvit nizsi citlivost (otazka je, zda se to s jetiboxem profi zmeni).
Teda dneska mne mrzí, že na modelu nebyla kamera...naprosto korektně jsem profrčel ve 400m zkrz spodní základnu mraku. Víc než minutu jsem viděl jen slabou konturu modelu a pak jsem zase z mraku vylétl. Celou dobu jsem si říkal..ještě se to o fous zhorší a potápím Vikinga dolů. Dnes naprosto super polétání.
Je to fakt zážitek ..v jednom slabém stoupáku Viking, vedle něj točí Airon a střídavě pod nebo nad námi papírák (ale výtečně létající). To jsou okamžiky které jsou jak ohříváček na dušičku ..
Je to fakt zážitek ..v jednom slabém stoupáku Viking, vedle něj točí Airon a střídavě pod nebo nad námi papírák (ale výtečně létající). To jsou okamžiky které jsou jak ohříváček na dušičku ..
Mohu jenom potvrdit-Airon po supr ladění od Dalibora,neskutečné letadlo !!!!! 
Přes týden jdu k svatému Tadeáškovi. Zapálím pár síček a budu věřit, že příští sobotu bude 15.