Bristol Scout - mikromodel do obýváku i ven
Re: Bristol Scout - mikromodel do obýváku i ven
Scouta musíš u RC Factory
Já už ho nedělám... I když se zase něco chystá, ale to zatím pšššt. Nechci tentokrát slibovat něco (Fokkera D7) co se nakonec dostane hluboko do fronty a čeká a čeká... 
Vertigo 2m, Extra 330SC, Supertrino F3P (54g)+Lantsov 15", RCFactory Extra 330LT, JETI DS16
Koukám že se nám Bristolík nějak propadá....
Tak to trochu oživím
Na Model Hobby jsem zakoupil stavebnici, nějaké vybavení a časem snad složím do letuschopného stavu...
I když ten čas je u mě docela problém, tak uvidíme
Tak to trochu oživím
Na Model Hobby jsem zakoupil stavebnici, nějaké vybavení a časem snad složím do letuschopného stavu...
I když ten čas je u mě docela problém, tak uvidíme
Létám jak umím, ale hlavně pro radost z toho co dělám...
- darth.hokro
- Kontaktovat uživatele:
Bristolík je fajn modýlek. Stavěl jsem ho jako svůj první rc model, naučil jsem se na něm lítat. Jediná nevýhoda je pro něj počasí. Ve vzduchy vypadá naprosto úchvatně 
http://darthhokro.rajce.idnes.cz/
Jen ze zvědavosti, Scouty máte převážně na ven, nebo do haly?
Vertigo 2m, Extra 330SC, Supertrino F3P (54g)+Lantsov 15", RCFactory Extra 330LT, JETI DS16
HonzaS píše:Jen ze zvědavosti, Scouty máte převážně na ven, nebo do haly?
Scouta jsem koupil pro létání venku, možná dokonce u baráku na ne příliš veliké zahradě, to ukáže čas až to poletí. Na létání v hale nemám žádný kontakt v okolí bydliště, takže kdyby někdo o něčem věděl...okolí Náchoda, sem s tím...
- darth.hokro
- Kontaktovat uživatele:
na létání venku, nemám možnost haly. Ale mám velkou zahradu, tak jen vylezu ze dveří, hodím bristolíka a lítám 
-
JmX
- Kontaktovat uživatele:
Taky ho mám na ven, ale vono furt fičí!!! 
***** Futaba T8FG Super *****
Hangár s podrobným popisem stavby mých modelů na osobních stránkách Jirkůf Blok = http://jirkufblok.blogspot.com
E-mail: pilot@ok-jmx.cz
Hangár s podrobným popisem stavby mých modelů na osobních stránkách Jirkůf Blok = http://jirkufblok.blogspot.com
E-mail: pilot@ok-jmx.cz
JmX píše:Taky ho mám na ven, ale vono furt fičí!!!
A mě napadlo do toho větru vytáhnout 170 gramového letitého PAFa od Potenského a v jednu chvíli neletěl dopředu ani na plný plyn
Jen tak vlál proti větru na jednom místě a já to nějak řídil, prostě se mě to zalíbilo a čekám na další příhodné větrné počasí...
Asi jsem se možná zbláznil
REX píše:HonzaS píše:Jen ze zvědavosti, Scouty máte převážně na ven, nebo do haly?
Scouta jsem koupil pro létání venku, možná dokonce u baráku na ne příliš veliké zahradě, to ukáže čas až to poletí. Na létání v hale nemám žádný kontakt v okolí bydliště, takže kdyby někdo o něčem věděl...okolí Náchoda, sem s tím...
Já jsem z okolí Náchoda
Zdarec Pajas,
zkus někde vyštourat něco bližšího ohledně tý haly...
zkus někde vyštourat něco bližšího ohledně tý haly...
Já jsem pouštěl v tělocvičně volňásky, ale nevím, co je taková menší. A nevím, jestli se do ní dá vůbec vlézt, já to pouštěl pár minut po tom co nám skončil fotbal. Ale něco jsem zaslechl od jednoho pána, že myslím že v Náchodě nebo v Novém Městě n.M. choděj chlapi do nějaký haly. Pokud to bude v mých silách, pokusím se vyšťourat podrobnost
. Ale nic si neslibuju
.
Koupil jsem tento model loni ještě od Honzy a sestavil myslím docela pěkně jako svoje první RC letadlo.
Zaujalo mě, jak všichni psali, že létá hrozně pomalu.
Ovšem baterku jsem do něj koupil 180mAh a lepidla také napatlal nějak více, takže mi vyšel na 90g a to už zas tak pomalé není - teda aspoň pro mě
Také jsem zjistil, že letadlo z depronu není nezničitelné a tento dvojplošník není vůbec vhodný na začátečnické mlácení o zem.
Další zklamání bylo, že letos s ním prakticky nešlo u nás létat, protože pořád foukalo (tělocvična by mi zase byla malá
).
Ve vzduchu ale vypadá skutečně super.
Koupil jsem tedy v akci Easy Star a s tím se mi už létá podstatně lépe.
Pochroumaný Bristol tedy zatím odpočívá než se naučím létat.
Zaujalo mě, jak všichni psali, že létá hrozně pomalu.
Ovšem baterku jsem do něj koupil 180mAh a lepidla také napatlal nějak více, takže mi vyšel na 90g a to už zas tak pomalé není - teda aspoň pro mě
Také jsem zjistil, že letadlo z depronu není nezničitelné a tento dvojplošník není vůbec vhodný na začátečnické mlácení o zem.
Další zklamání bylo, že letos s ním prakticky nešlo u nás létat, protože pořád foukalo (tělocvična by mi zase byla malá
Ve vzduchu ale vypadá skutečně super.
Koupil jsem tedy v akci Easy Star a s tím se mi už létá podstatně lépe.
Pochroumaný Bristol tedy zatím odpočívá než se naučím létat.
Bristol Scout by HonzaS, EasyStar, Dragonfly-1 EPP, Radjet 800, Toro 900
- darth.hokro
- Kontaktovat uživatele:
Taky už můj Bristolík, dostal pár ran a je značně olítaný. Nicméně pořád lítá a ve vzduchu opravdu vypadá pěkně. Asi jej příští rok koupím znovu a jen přehodím elektroniku.
Tak můj Scout má stále první natisknutý trup, i když už jsem ho jednou přerazil na dva
křídla, motorový kryt, první přepážku a motorový domek jsem musel vyměnit. Ne, že bych s ním mlátil, ale testuji ho občas až příliš pečlivě
o zdi, stromy... Znáte to
Taky si časem postavím nového
Taky si časem postavím nového
- darth.hokro
- Kontaktovat uživatele:
Mě se při záletu povedlo nalomil spodní křídlo, zavazel skleník na zahradě
troška purexu a lepící pásky a paráda. Sem tam při tvrdším přistání se vyškubli uhlíkové výstuhy, tak je to oblemcaný purexem
No a minulou sobotu, jsem nějak neukočíroval přistání a prasknul trup v místě pilota. Opět kapka purexu a je zase ve formě, v neděli zase lítal
Myslím že ještě chvilku vydrží ale pak si jej určitě pořídím znovu. Je to opravdu pohodové a krásné letadlo.