Blade MCPX

Vrtulníky do velikosti 450
Zamčeno
Zpráva
Autor
Yety
Kontaktovat uživatele:

Re: Blade MCPX

#1591 Příspěvek od Yety »

vylizplech píše:a serva se ti hýbají když jen stojíš na zemi,myslím bez plynu

ano , nejspiš bude špatne gyro ta vrtulka se vubec nechce točit ani když kdoutim čumakem sem a tam.
seltino

#1592 Příspěvek od seltino »

prochel píše:tak jsem dneska porovnával letové vlastnosti MCPX a SRB QUARK SG [album]Obrázek[/album]
a musím říct že se to nedá porovnat každý létá úplně jinak QUARK je dopravdy pohodový vrtulník který nikam neutíká je stabilní a dá se sním i akrobatit

jen ta cena je opravdu za něj šílená....
MiniP, Protos,Goblin500,Agile 5.5,Sky Hero Spy,KDS Chase 360,Logo480XX,Devil420,HD502,OMP M2,OXY5meg
RadekCe

#1593 Příspěvek od RadekCe »

kabinka_od_Tsisters.jpg

Ahoj,
tak jsem od včerejška asi prvním majitelem ručně vyrobené kabinky od Tsisters :-)
Moc chválím, nemá to chybu. Včetně přesně odvrtaných dírek pro gumové průchodky - není potřeba nic upravovat. Ještě jednou díky Tsisters, dobrá práce!

PS: Zkoušel jsem, jestli je opravdu problém s tím lítat bez jakéhokoliv nátěru a musím potvrdit, že ano. Hlavně když jsou v pozadí stromy. Chvilkově pak nejde zjistit poloha vrtulníku a to se pak špatně řídí :?. Hlavně když ho máte čumákem k sobě a nebo to klopíte v osmě, tak v určitých polohách opravdu není skoro vidět.
Předpokládal jsem to, ale chtěl jsem to nejprve vyzkoušet, než na to hodím nějaký lak nebo reflexní samolepky. Klidně dejte tip, co na to použít?

Jinak průchodky jsem použil z Colibri V4.5. Jsou naprosto totožné a nestojí 89Kč jako na Astře (momentálně vyprodané), ale jen 38Kč.
Blade 130X, FPV Quady QX90, 200, 210, 250, Mini Prôtos FBL Brain
DX7s, Phoenix
Tsisters

#1594 Příspěvek od Tsisters »

to:RadekCe děkuji za reference upřímně jsem nečekal takový úspěch :-),ale byl jsi opravdu první kdo je vyskoušel v reálu teda mimo mně :-).Teď už jen nějaký kool nátěr a pak nějaký sraz ať je veselo,Baui máš to nastarosti uděláme závody :-).Co se týče samolepek mám v plánu skisit eletrikářské polepy,hlavně ty jejich třesky blesky :-)
AGILE 7,2/ AGILE 5.5/ DEVIL 420/ T-REX 500PRO-Sportline/ RJX X-TRON 500/ EXTRA 300/ FPV QAV 210/
baui

#1595 Příspěvek od baui »

Rozkaz rozkaz! :mrgreen: Dám ti vědět, jak se to začně řešit, budou potřeba organizátoři sebevrazi :D
Tom
RadekCe

#1596 Příspěvek od RadekCe »

Tsisters píše:to:RadekCe děkuji za reference upřímně jsem nečekal takový úspěch :-),ale byl jsi opravdu první kdo je vyskoušel v reálu teda mimo mně :-).Teď už jen nějaký kool nátěr a pak nějaký sraz ať je veselo,Baui máš to nastarosti uděláme závody :-).Co se týče samolepek mám v plánu skisit eletrikářské polepy,hlavně ty jejich třesky blesky :-)

No vidíš, to by mě nenapadlo? ... a přitom jich mám plný batoh, včetně těch "Nehas vodou ani pěnovými přístroji" :lol:
Zítra na to něco hodím a pak dám vědět.
Dík za tip!
Blade 130X, FPV Quady QX90, 200, 210, 250, Mini Prôtos FBL Brain
DX7s, Phoenix
milaro

#1597 Příspěvek od milaro »

Tsisters píše:to:RadekCe děkuji za reference upřímně jsem nečekal takový úspěch :-),ale byl jsi opravdu první kdo je vyskoušel v reálu teda mimo mně :-).Teď už jen nějaký kool nátěr a pak nějaký sraz ať je veselo,Baui máš to nastarosti uděláme závody :-).Co se týče samolepek mám v plánu skisit eletrikářské polepy,hlavně ty jejich třesky blesky :-)

Nejlépy by bylo to stříknout barvami na lexan... Problém je ale v tom, že ty se stříkají zevnitř a ten prcek je tak malý, že to vidím na airbrush a to ještě s velkými problémy.
Spektrum DX8, T-REX 500 (MB),Tarot 450pro, Home made airbrush kabinky: http://milaro.rajce.idnes.cz/
nunasjiri

#1598 Příspěvek od nunasjiri »

Technická.....Blejd mi hned po startu neustále utíkal (Na Phoenixu,vím že je to vlastnost i v reálu), tak jsem si zkusil zkalibrovat DX6i, data se na display změnila, no a ejhle už se mi chovaj modely ihned po startu (ve Phoenixu) o moc klidněji, už se to dá ukočírovat o hodně líp,myslíte si že se to tak kladně projeví i ve skutečném startu? To by mě hodně potěšilo.teď se mi to řídí o mnoho líp.A co vy, kalibrovali jste?
Nyní: DJI Spark
Dříve: Blade McpX - Phoenix v.3, Dx6i - Toro 600, Toro 900, Blade mQX
nunasjiri

#1599 Příspěvek od nunasjiri »

Odpovím si sám:
Po kalibraci se neskutečně zklidnil i venku, je pravda že bylo bezvětří, ale uklidnění znatelné.Listy s výstupky.Do teď jsem se trápil, teď si poletuju.
Dejfak
Kontaktovat uživatele:

#1600 Příspěvek od Dejfak »

A jak si kalibroval?
Někde jsem viděl návod.
Já mám DX6i od kamaráda po pádu auta ze střechy na přejezdu.
Potáky jsem dolazoval ručně podle MONITORU.
Ale digitální kalibrace by se hodila.
Nikdy nikomu nevěř, pak budeš věřit všem stejně....
nunasjiri

#1601 Příspěvek od nunasjiri »

Dle tohoto návodu: http://www.jirisrba.cz/dx6i/
Zítra večer uzavřu objednávky kabinek od Tsistera pro Prahu a okolí, kdo tak ještě neučinil, má poslední den.
prochel
Kontaktovat uživatele:

#1602 Příspěvek od prochel »

tak jen tak pro odlehčení přidávám krátké videjko s dnešního blbnutí v tělocvičně broušení parket
http://www.youtube.com/watch?v=XedETcq0Tg8
seltino

#1603 Příspěvek od seltino »

brousit strop jsi nezkoušel? Blíží se vánece a ta bílá malba je na sněžení jako dělaná :D
MiniP, Protos,Goblin500,Agile 5.5,Sky Hero Spy,KDS Chase 360,Logo480XX,Devil420,HD502,OMP M2,OXY5meg
Jarmil

#1604 Příspěvek od Jarmil »

Pekna telocvicna, tise zavidim :roll: . Dneska jsem to prohnal venku a vysledek me plne uspokojil. Pekne politani s timto strojkem. Skody zadne, jen nejaky bezec me nemile prekvapil, jaksi se nechtel moc uhnout. Akorat skoda, ze je listopad a ne brezen.
miravandas

#1605 Příspěvek od miravandas »

Prodávám 2ks baterií Xtreme 300mAh s nabíjecím kablíkem JST pro dvě baterie. Nemám pro ně využití. Mají za sebou dvě nabití, jeden let. cena 400kč. Zatím to nechám týden na vláknu, po té to dám do bazaru.
E-flite BLADE mCX, mSR, CX2
Zamčeno

Zpět na „Heli - do 450“