RC Heliholics Ostrava 2
Pravidla fóra
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
- Kristián Ryšánek
Re: RC Heliholics Ostrava 2
dobrej všem tak sem se chtěl zeptat na nějaké spálené nebo nějak poškozené střidave motory našel by se někdo kdo je neopravuje a daruje 
Ahoj, určitě doma něco najdu. Zítra to na Dino nestihnu, ale v pátek bych se tam kolem 14:30 mohl dostat, jestli nebude pršet
Compass 7HV, T-Rex 700E [img]http://alefnula.wz.cz/modely/rcmania/rcheliholics.png[/img]
- Kristián Ryšánek
jo tak v pátek tam o te hodině budu
diki předem
... ááá, tady se bude motat...... teda přemotávat....
Nahoru to padat nebude a dole to najdem.....
- Kristián Ryšánek
Dnes to vypadá nadějně, takže po 14h na Dinu. Kdo se bude chtít přidat ???
Compass 7HV, T-Rex 700E [img]http://alefnula.wz.cz/modely/rcmania/rcheliholics.png[/img]
JirkaA píše:Jsem v OV, jenže s kolegou a vrťas se fláká doma... snad příště.
To je základní chyba. Měl jsi to udělat přesně opačně. Vrťas sebou a kolegu nechat doma
Zdravím kolegové, tak jsem se dozvěděl radostnou novinu a to, že jsem se na víkend těšil zbytečně.
Bohužel budu opět montovat svodidla kdesi v Horních - Dolních.
Návrat snad ve středu...
Tak snad o svátku.
M.
Bohužel budu opět montovat svodidla kdesi v Horních - Dolních.
Tak snad o svátku.
M.
PROTOS 500, BLADE 130 X
Heli kabinky: http://michalpa.rajce.idnes.cz/
Heli kabinky: http://michalpa.rajce.idnes.cz/
- JirkaA
- Kontaktovat uživatele:
ciko7 píše:JirkaA píše:Jsem v OV, jenže s kolegou a vrťas se fláká doma... snad příště.
To je základní chyba. Měl jsi to udělat přesně opačně. Vrťas sebou a kolegu nechat doma
nojo, snad příště.. Zato jsem vám chlapci objevil bezva plac na lítání, asfalt, osvětlení.... na dvoře SSÚD Ostrava je míííísta, akorát ta hala je plná soli
OK2WY
akorát ta hala je plná soli
[/quote]
Bude tuhá zima a jak znám silničáře, tak začátkem prosince budou mít vyčerpané zásoby a tudíž i hala bude volná
Bude tuhá zima a jak znám silničáře, tak začátkem prosince budou mít vyčerpané zásoby a tudíž i hala bude volná
- Kristián Ryšánek
aha tak pardon těm co jsem říkal 18:00 opravdu to bylo ve 14:30 .A o te hodině sem tam nemohl byt protože sem měl do 14:30 a zítra tam někdo budeJa tam budu 14:30 nakole . byl sem tam dneska a celej sem promrznul s draceq 
Vidíš, já ti to říkal
Kosa tam teda byla řádná, ony dva stupně + čerstvý vítr nejsou nic moc - trochu jsem podcenil oblečení. Hodina a dost....Ale na ověření, že křidélka jako brzdy na Foxovi fungují, jak mají, to stačilo. Konečně se dá přistát na dráze i z přiblížení ve třímetrové výšce, nemusím chodit pro letadlo někam do horoucích pekel nebo nalítávat metr nad stromama v dolině...
A propos - aspoň mě ta kosa donutila koupit si cestou zpátky v Tescu termosku - a příště jedu už jedině s teplým čajíčkem
P.S. - a ověřil jsem si, že spěchat se nevyplácí - jak jsem tak narychlo v té zimě skládal éro, že udělám testovací okruh a zpět na zem, než přimrznu k páčkám, tak jsem až po letu zjistil, že jsem zapoměl dotáhnout zajištění křídel.... a protože jsem nahoře udělal pár kejklů, než jsem si osahal jinou funkci páky plynu (přeloženo - měl jsem toho plný ruce, plyn je teď na spínači/potenciometru a na plynu souhlasné vychylování křidélek - nezvyk, no), držely křídla po přistání na posledním centimetru...
Další poučení pro příště...kontrolovat, kontrolovat, a překontrolovat zkontrolované....
A propos - aspoň mě ta kosa donutila koupit si cestou zpátky v Tescu termosku - a příště jedu už jedině s teplým čajíčkem
P.S. - a ověřil jsem si, že spěchat se nevyplácí - jak jsem tak narychlo v té zimě skládal éro, že udělám testovací okruh a zpět na zem, než přimrznu k páčkám, tak jsem až po letu zjistil, že jsem zapoměl dotáhnout zajištění křídel.... a protože jsem nahoře udělal pár kejklů, než jsem si osahal jinou funkci páky plynu (přeloženo - měl jsem toho plný ruce, plyn je teď na spínači/potenciometru a na plynu souhlasné vychylování křidélek - nezvyk, no), držely křídla po přistání na posledním centimetru...
Nahoru to padat nebude a dole to najdem.....
Tak to já tam dnes byl s Howkingem , od 14h do cca 16h. Stačilo to bohatě, kosa jako blázen.
Zítra nemůžu, mám denní 12-ku. Ale pokud bych měl cestu kolem, tak ten motorek přiberu, ale nic neslibuji.
To Draceq... doufám , že jsi koupil velkou termosku, protože když nás tam bude více zmrzlých , tak by na Tebe nemuselo toho teplého čaje moc zůstat. Tak já jen tak , aby jsi z toho taky něco měl

Zítra nemůžu, mám denní 12-ku. Ale pokud bych měl cestu kolem, tak ten motorek přiberu, ale nic neslibuji.
To Draceq... doufám , že jsi koupil velkou termosku, protože když nás tam bude více zmrzlých , tak by na Tebe nemuselo toho teplého čaje moc zůstat. Tak já jen tak , aby jsi z toho taky něco měl
draceq píše:Vidíš, já ti to říkal![]()
Kosa tam teda byla řádná, ony dva stupně + čerstvý vítr nejsou nic moc - trochu jsem podcenil oblečení. Hodina a dost....Ale na ověření, že křidélka jako brzdy na Foxovi fungují, jak mají, to stačilo. Konečně se dá přistát na dráze i z přiblížení ve třímetrové výšce, nemusím chodit pro letadlo někam do horoucích pekel nebo nalítávat metr nad stromama v dolině...
![]()
A propos - aspoň mě ta kosa donutila koupit si cestou zpátky v Tescu termosku - a příště jedu už jedině s teplým čajíčkem![]()
P.S. - a ověřil jsem si, že spěchat se nevyplácí - jak jsem tak narychlo v té zimě skládal éro, že udělám testovací okruh a zpět na zem, než přimrznu k páčkám, tak jsem až po letu zjistil, že jsem zapoměl dotáhnout zajištění křídel.... a protože jsem nahoře udělal pár kejklů, než jsem si osahal jinou funkci páky plynu (přeloženo - měl jsem toho plný ruce, plyn je teď na spínači/potenciometru a na plynu souhlasné vychylování křidélek - nezvyk, no), držely křídla po přistání na posledním centimetru...![]()
Další poučení pro příště...kontrolovat, kontrolovat, a překontrolovat zkontrolované....
A to buď rád že nelítáš heli.Tam jak to nepřekontroluješ tak je to najednou v pr.............
Futaba T8FG
LOGO 550 SX ( V-Bar ), PROTOS-500 ( K-Bar ), EPP SU-29 3D
LOGO 550 SX ( V-Bar ), PROTOS-500 ( K-Bar ), EPP SU-29 3D