RC Heliholics Ostrava 2

Vlákna jednotlivých modelářských klubů.
Pravidla fóra
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
Zamčeno
Zpráva
Autor
Kristián Ryšánek

Re: RC Heliholics Ostrava 2

#346 Příspěvek od Kristián Ryšánek »

dobrej všem tak sem se chtěl zeptat na nějaké spálené nebo nějak poškozené střidave motory našel by se někdo kdo je neopravuje a daruje :)
ciko7

#347 Příspěvek od ciko7 »

Ahoj, určitě doma něco najdu. Zítra to na Dino nestihnu, ale v pátek bych se tam kolem 14:30 mohl dostat, jestli nebude pršet
Compass 7HV, T-Rex 700E [img]http://alefnula.wz.cz/modely/rcmania/rcheliholics.png[/img]
Kristián Ryšánek

#348 Příspěvek od Kristián Ryšánek »

jo tak v pátek tam o te hodině budu :D diki předem
draceq
Kontaktovat uživatele:

#349 Příspěvek od draceq »

... ááá, tady se bude motat...... teda přemotávat....:mrgreen:
Nahoru to padat nebude a dole to najdem.....
Kristián Ryšánek

#350 Příspěvek od Kristián Ryšánek »

:D ja teda ne ale strejda
ciko7

#351 Příspěvek od ciko7 »

Dnes to vypadá nadějně, takže po 14h na Dinu. Kdo se bude chtít přidat ???
Compass 7HV, T-Rex 700E [img]http://alefnula.wz.cz/modely/rcmania/rcheliholics.png[/img]
JirkaA
Kontaktovat uživatele:

#352 Příspěvek od JirkaA »

Jsem v OV, jenže s kolegou a vrťas se fláká doma... snad příště.
OK2WY
ciko7

#353 Příspěvek od ciko7 »

JirkaA píše:Jsem v OV, jenže s kolegou a vrťas se fláká doma... snad příště.

To je základní chyba. Měl jsi to udělat přesně opačně. Vrťas sebou a kolegu nechat doma :D
michalll
Kontaktovat uživatele:

#354 Příspěvek od michalll »

Zdravím kolegové, tak jsem se dozvěděl radostnou novinu a to, že jsem se na víkend těšil zbytečně.
Bohužel budu opět montovat svodidla kdesi v Horních - Dolních. :x Návrat snad ve středu...
Tak snad o svátku.
M.
PROTOS 500, BLADE 130 X

Heli kabinky: http://michalpa.rajce.idnes.cz/
JirkaA
Kontaktovat uživatele:

#355 Příspěvek od JirkaA »

ciko7 píše:
JirkaA píše:Jsem v OV, jenže s kolegou a vrťas se fláká doma... snad příště.

To je základní chyba. Měl jsi to udělat přesně opačně. Vrťas sebou a kolegu nechat doma :D

nojo, snad příště.. Zato jsem vám chlapci objevil bezva plac na lítání, asfalt, osvětlení.... na dvoře SSÚD Ostrava je míííísta, akorát ta hala je plná soli :(
OK2WY
ciko7

#356 Příspěvek od ciko7 »

akorát ta hala je plná soli :([/quote]

Bude tuhá zima a jak znám silničáře, tak začátkem prosince budou mít vyčerpané zásoby a tudíž i hala bude volná :D
Kristián Ryšánek

#357 Příspěvek od Kristián Ryšánek »

aha tak pardon těm co jsem říkal 18:00 opravdu to bylo ve 14:30 .A o te hodině sem tam nemohl byt protože sem měl do 14:30 a zítra tam někdo budeJa tam budu 14:30 nakole . byl sem tam dneska a celej sem promrznul s draceq :lol:
draceq
Kontaktovat uživatele:

#358 Příspěvek od draceq »

Vidíš, já ti to říkal 8) :D Kosa tam teda byla řádná, ony dva stupně + čerstvý vítr nejsou nic moc - trochu jsem podcenil oblečení. Hodina a dost....Ale na ověření, že křidélka jako brzdy na Foxovi fungují, jak mají, to stačilo. Konečně se dá přistát na dráze i z přiblížení ve třímetrové výšce, nemusím chodit pro letadlo někam do horoucích pekel nebo nalítávat metr nad stromama v dolině... :mrgreen:
A propos - aspoň mě ta kosa donutila koupit si cestou zpátky v Tescu termosku - a příště jedu už jedině s teplým čajíčkem :mrgreen:

P.S. - a ověřil jsem si, že spěchat se nevyplácí - jak jsem tak narychlo v té zimě skládal éro, že udělám testovací okruh a zpět na zem, než přimrznu k páčkám, tak jsem až po letu zjistil, že jsem zapoměl dotáhnout zajištění křídel.... a protože jsem nahoře udělal pár kejklů, než jsem si osahal jinou funkci páky plynu (přeloženo - měl jsem toho plný ruce, plyn je teď na spínači/potenciometru a na plynu souhlasné vychylování křidélek - nezvyk, no), držely křídla po přistání na posledním centimetru... :oops: :roll: Další poučení pro příště...kontrolovat, kontrolovat, a překontrolovat zkontrolované....
Nahoru to padat nebude a dole to najdem.....
ciko7

#359 Příspěvek od ciko7 »

Tak to já tam dnes byl s Howkingem , od 14h do cca 16h. Stačilo to bohatě, kosa jako blázen.
Zítra nemůžu, mám denní 12-ku. Ale pokud bych měl cestu kolem, tak ten motorek přiberu, ale nic neslibuji.

To Draceq... doufám , že jsi koupil velkou termosku, protože když nás tam bude více zmrzlých , tak by na Tebe nemuselo toho teplého čaje moc zůstat. Tak já jen tak , aby jsi z toho taky něco měl :D :D :D
drak1

#360 Příspěvek od drak1 »

draceq píše:Vidíš, já ti to říkal 8) :D Kosa tam teda byla řádná, ony dva stupně + čerstvý vítr nejsou nic moc - trochu jsem podcenil oblečení. Hodina a dost....Ale na ověření, že křidélka jako brzdy na Foxovi fungují, jak mají, to stačilo. Konečně se dá přistát na dráze i z přiblížení ve třímetrové výšce, nemusím chodit pro letadlo někam do horoucích pekel nebo nalítávat metr nad stromama v dolině... :mrgreen:
A propos - aspoň mě ta kosa donutila koupit si cestou zpátky v Tescu termosku - a příště jedu už jedině s teplým čajíčkem :mrgreen:

P.S. - a ověřil jsem si, že spěchat se nevyplácí - jak jsem tak narychlo v té zimě skládal éro, že udělám testovací okruh a zpět na zem, než přimrznu k páčkám, tak jsem až po letu zjistil, že jsem zapoměl dotáhnout zajištění křídel.... a protože jsem nahoře udělal pár kejklů, než jsem si osahal jinou funkci páky plynu (přeloženo - měl jsem toho plný ruce, plyn je teď na spínači/potenciometru a na plynu souhlasné vychylování křidélek - nezvyk, no), držely křídla po přistání na posledním centimetru... :oops: :roll: Další poučení pro příště...kontrolovat, kontrolovat, a překontrolovat zkontrolované....

A to buď rád že nelítáš heli.Tam jak to nepřekontroluješ tak je to najednou v pr............. 8O :? :(
Futaba T8FG
LOGO 550 SX ( V-Bar ), PROTOS-500 ( K-Bar ), EPP SU-29 3D
Zamčeno

Zpět na „Kluby“