Helimaniacs Team Brno III
Pravidla fóra
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
Re: Helimaniacs Team Brno III
Schanim gyro .... kdyby mel nekdo nejakej tip sem s nim.
tak listi objednano,
nemate nahodou nekdo nejaky listi na 450tku na pujceni? nebo vemu a vratim nove az prijdou.
diky moc
nemate nahodou nekdo nejaky listi na 450tku na pujceni? nebo vemu a vratim nove az prijdou.
diky moc
T-Rex 450 Pro
Futaba T8FG
Futaba T8FG
RomanAll píše:tak listi objednano,
diky moc
Mám . Není problém. Dovážit si musíš sám.
Specter 700 V2, Blade 230S with custom belt, Heli-Baby NT, OMP M2 EVO, M4 Max, T-Rex 300X
Futaba
Futaba
prtka píše:RomanAll píše:tak listi objednano,
diky moc
Mám . Není problém. Dovážit si musíš sám.
Mám ty samé 3D PRO z HK - volné
Já už dojel. Z vycházky s Matesem. Super. Žádný škody 
Specter 700 V2, Blade 230S with custom belt, Heli-Baby NT, OMP M2 EVO, M4 Max, T-Rex 300X
Futaba
Futaba
Ja jsem jen zalital po crashi malyho v Moravanech...no na te hurce foukalo tak, ze me jedna baterka stacila
Zitra ale planuju jet normalne s velkym na DP tak doufam ze nebude vitr , kdyz uz musi byt tech 5°C...
Zitra ale planuju jet normalne s velkym na DP tak doufam ze nebude vitr , kdyz uz musi byt tech 5°C...
Uz i pojistovna se inspirovala u naseho tymu... http://www.penizenavic.cz/attachments/3374.swf
Chudak Karel..
Chudak Karel..
Hezky mno 
Pro Prtka: Listy od Tebe jsou OK, přehodil jsem je místo Saabů a rovina jak břitva a úhly také, nebylo třeba oproti Saabům nic nastavovat. Pouze jsem opravil neutrál vrtulky o půl závitu na táhle. Točí se to moc hezky a létá to samo, tedy zatím jen v hangáru 
Zase jedu ..... 
Dopo jsem vsechno vylital. Ted se pokousim nabit neco na pozdni odpoledne.