PIONEER ARF
Re: PIONEER ARF
Já si myslím,že se 100kama nic nepokazíš,spíš naopak!
LOOP,Su27/Gripen 70EDF/ViperJet 9OEDF/Mig29 2x64EDF/Ardea3m/P51 mz18_hott/
- BOBIKA
- Kontaktovat uživatele:
no mám jedny doma,malinko doblastím vnitřní průměr osy a skusím to
no holt se učím,DX8,FASCINATION,Radian,
No tak potom dej vědět jak to bude vypadat nebo hod foto
Zdravím pánové, majitelé.
Zajímalo by mě, jak velká je pumovnice u tohoto modelu? Co se do ní dá dostat?
Nebo máte jiný tip na letadlo, do kterého bych dostal pár bonbonů a mohl tím "pokropit" děti?
Díky za tipy, M.
Zajímalo by mě, jak velká je pumovnice u tohoto modelu? Co se do ní dá dostat?
Nebo máte jiný tip na letadlo, do kterého bych dostal pár bonbonů a mohl tím "pokropit" děti?
Díky za tipy, M.
Wild Hawk -> protoze se rozbil, udelal jsem z nej parnik -> protoze se potopil, jdu zase litat!!!
Ahoj, balíček bonbonů se tam vleze i víc. Jinak dobré éro, v sobotu jsem s tím poprvé letěl a je opravdu stabilní... můžu doporučit
Hitec Optic 6 2,4Ghz, Pegasus, Pioneer
Díky. A můžeš mi napsat i rozměry? Stačí přobližně, nepotřebuji to měřit šuplerou 
Díky, M.
Díky, M.
Wild Hawk -> protoze se rozbil, udelal jsem z nej parnik -> protoze se potopil, jdu zase litat!!!
Rozměry propadliště pumovnice cca: 45 x 90 mm
Rozměry prostoru pumovnice cca: 60 x 110 x 50 mm (šířka x délka x výška), výška je omezena servem (i když nemuselo by ničemu vadit) potom výška bude 120mm
Rozměry prostoru pumovnice cca: 60 x 110 x 50 mm (šířka x délka x výška), výška je omezena servem (i když nemuselo by ničemu vadit) potom výška bude 120mm
Bombonů se tam vejde opravdu hodně vyzkoušeno.
- oscar
- Kontaktovat uživatele:
Tomas125 píše:Rozměry propadliště pumovnice cca: 45 x 90 mm
Slo by nejake video nebo fotky ty pumovnice? Hlavne, jak to ovlada to servo, ale i celkove, jak to maka. Rozmery zavrene pumovnice. Chci to udelat do Pipera na dva paragany.
Letadla, auta.
Čaute,
pomaly plánujem nejaký model na ďalšiu sezónu a tak som sa chcel spýtať aké s ním máte skúsenosti po dlhšom čase, vlákno som si prečítal a celkom sa mi toto lietadlo páči. Som len začiatočník, prvé lietadlo som mal betu a teraz začínam lietať s lavočkinom, ktorý je robený na epa combat. Chcel som sa spýtať čo sú jeho hlavné výhody a aké má asi hranice aby som potom neľutoval a nenudil sa s ním.
pomaly plánujem nejaký model na ďalšiu sezónu a tak som sa chcel spýtať aké s ním máte skúsenosti po dlhšom čase, vlákno som si prečítal a celkom sa mi toto lietadlo páči. Som len začiatočník, prvé lietadlo som mal betu a teraz začínam lietať s lavočkinom, ktorý je robený na epa combat. Chcel som sa spýtať čo sú jeho hlavné výhody a aké má asi hranice aby som potom neľutoval a nenudil sa s ním.
oscar píše:Slo by nejake video nebo fotky ty pumovnice? Hlavne, jak to ovlada to servo, ale i celkove, jak to maka. Rozmery zavrene pumovnice. Chci to udelat do Pipera na dva paragany.
Tak tady je par fotek
Zdravim
Podvozok drzi bez uprav? Pri Scoutovi od Pelikana sa to vyvaklalo, ale tam je hlavny podvozok vpredu a ostruha s koleckom vzadu.
Podvozok drzi bez uprav? Pri Scoutovi od Pelikana sa to vyvaklalo, ale tam je hlavny podvozok vpredu a ostruha s koleckom vzadu.
Beta, FOX 1800, Scout, Pioneer, Gama, Hype WOW, Radjet, Alula by Shani,Blast G3
Flysky 9x+Er9x+Frsky
Flysky 9x+Er9x+Frsky
wilder01 píše:Zdravim
Podvozek drzi bez uprav.
- BOBIKA
- Kontaktovat uživatele:
ahoj kluci dneska jsem dodělal osvětlení modelu není úplné aspoň pro inspiraci
http://www.youtube.com/watch?v=YXd9MXPf ... detailpage
http://www.youtube.com/watch?v=YXd9MXPf ... detailpage
no holt se učím,DX8,FASCINATION,Radian,