RC-Factory RS 352 EPP kit

Taky vás už nebaví jen tak poletovat? Zkuste létat akrobacii nebo si o tom aspoň tady povídat.
Odpovědět
Zpráva
Autor
MarthiR

Re: RC-Factory RS 352 EPP kit

#151 Příspěvek od MarthiR »

avionic píše:motor scorpion S2215 900ot/v, vrtule 10x4,7 po 6ti minutách dobíjím 720mA, baterie hyperion 850mA, ono záleží i na účinosti motoru......ale to je jedno, důležité je, že je to levné a že to mají na HC

Kupuji vše v čechách ikdyž to možná je z HC tak tohle je doporučený setup. Tohle co sem dal je zlatý střed, je to ješte v softu a hard :-D ... Tam se to točí jen o výkonu a víc peněz.
Měl sem možnost zajít na letiště a vidět to v akci a proč kupovat něco jiného když takhle to také lítá a pro mě do začátku dostačující :-)
Minulost: T9X,Graupner MZ 24 Hoot, Futaba T10J
Součastnost : Návrat k Graupner MZ 24 Hoot
CharlieCh

#152 Příspěvek od CharlieCh »

Pánové, ale hlavně praktici, poraďte mi, prosím. Tak jsem přemýšlel, že bych si toto éro nechal letos vánočně naježit, ale stojím před otázkou, kterou nejsem schopen ani s dosavadní pomocí tohoto fóra rozseknout.
...koupit to větší, nebo menší éro? Resp. mám ho vůbec koupit?
Bude to pro mě naprosto první letadlo tohoto druhu a kvalit a pilotních nároků. Selský rozum velí, že pro mě bude lepší to větší, ale naprosto si tím nejsem jist. Ponechme prosím stranou finanční rozdíl mezi nimi, jde mi pouze o Vaše názory, co si myslíte, že v začátcích lépe ukočíruji. Jsem samouk, vlk samotář a nebudu mít nikoho, kdo by mi pomohl se zalétáváním. Díky CharlieCh
...s větrem o závod.
scarabeus

#153 Příspěvek od scarabeus »

Zda koupit: ANO
Ktere z nich?: je to jedno

Ja bych premyslel, zda s nim budes nekam popojizdet, abys mohl letat a nebo mas letaci prostor za barakem. To vetsi se totiz uz dost blbe prepravuje.

A neboj se toho. Ero umi byt krasne line a pohodove. Jak mu zatopis, je jen na tobe. Diky opravdu blbuvzdorne stavbe a konstrukci je to super ero. I kdyz s nim prasknes o zem, vse se da jednoduse slepit a za chvilku jsi opet ve vzduchu.
MarthiR

#154 Příspěvek od MarthiR »

Také to bude mé 1 éro, proto sem zvolil metrovku. Kolegové u nás na letišti stím litají a v poho do větru 5m/s

Je to hodné letadlo a RC faktory to má opravdu dobře promáklé, můžeš stím létat pomalu na menší výchilky , ovšem když tomu ohulíš je to dost živé, jediné co tohle éro obnáši je že se musí pořád řídit a to je důvod proč ho kupuji. Beta atd mě nic neříká. Jako 1 éro ale není doporučeno ale já se toho nebojím, spadnu, zalepím a du znova na start.
Honza.V

#155 Příspěvek od Honza.V »

Letadlem od RC-factory nemužeš nikdy udělat chybu, je ale pravda že zrovna jako uplně první letadlo je to odvaha :D

Já testoval RS 352 dokonce za větru 9,6m/s a je to neuvěřitelné !!! skvělé je létat harrier a nechat se snášet větrem :D
jag42

#156 Příspěvek od jag42 »

Tak jsem si vychutnal stavbu RS 352, co mi v krabici přistála pod stromečkem. Protože je pořád počasí pod psa a na zálet bych rád alespoň skoro bezvětří, chci to probrat zatím alespoň teoreticky. :P
Jak na to? Kormidla v rovině, výchylky cca 50% a mělo by to stačit?
Na co si dát pozor? Hodit decentně, nebo větší silou?
Normálně model zalétávám hned, jak trochu zaschne lepidlo, bez mudrování- nedočkavost vítězí (většinou bez větších problémů) :wink: Teď mě počasí donutilo čekat, tak prosím o poznatky a rady.
JirkaA
Kontaktovat uživatele:

#157 Příspěvek od JirkaA »

Jaký házení? Normálně ho lapni za hřbet a přidej plyn, odletí ti z ruky sám.
OK2WY
MarthiR

#158 Příspěvek od MarthiR »

Přesně tak, přidat plyn a pustit a já sem měl na zálet 60% na křídlech, jinak 100% a počasí je super, na zálet klidně bež až bude bezvětří tak to jen dotrimuješ pokud bude potřeba.

Lítame každý den a už jedu (přišel sem z práce) :-) Dnes je suprově! alespoň unás
jag42

#159 Příspěvek od jag42 »

Tak zálet proběhl bez problémů, je to hodný jak beránek :wink: , musel jsem malinko trimrovat jen výškovku.
Těď přendám baterku ze sucháče na boku do malé díry naštorc a až zas nebude tak fučet, doladím těžiště a začnu trochu akrobatit. (s baterkou na sucháči jsem se bál, už mi v minulosti z jednoho modelu vypochodovala) :evil:
Lítá to opravdu skvěle, už se těším , jak se s tím budu učit dělat psí kusy (doufám, že ne díry do zěmě). :)
MarthiR

#160 Příspěvek od MarthiR »

Mrkni sem a už se bát nebudeš :wink:
Jinak gratulace :-)
Honza.V

#161 Příspěvek od Honza.V »

Já nepoužívám žádné vychytávky, jen suchý zip na straně a na to přichytit baterky.

uznávám že zrovna Hardcore 3D tohle video neni, ale ještě mi baterky neuletěli !!!!

http://www.youtube.com/watch?v=LtsiUFPBVi4
matOrix

#162 Příspěvek od matOrix »

chlapi ake dlhe mate paky na kridielkach na tomto stroji?
vcera som do doskladal ale vychylky kridielok sa mi zdaju male na povodnych servo pakach... vonku fuci tak zalet som musel odlozit... vdaka
Hitec, PA Extra MX, EG PRO, RS352 RCF, ESA Combat Zero, RCF Edge 540T HotRed, Marabu XL
TomasC
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#163 Příspěvek od TomasC »

Pro běžné létání to stačí, ale pokud to chceš mít ostřejší, tak delší páka na servu tomu neuškodí. Večer to mohu přeměřit.
pikus 1
Kontaktovat uživatele:

#164 Příspěvek od pikus 1 »

Otázka je kdo si bude kupovat takové to éro na běžné létání...
a výrobce na delší páky na křidélka nějak "pozapomněl" ...

Budeš potřebovat páky cca 22- 25mm ( "od díry k díře)
K létání nepotřebuji mít v dosahu trafostanici...
matOrix

#165 Příspěvek od matOrix »

diky... uz som ich tam dobastlil - tie povodne nestacili ani k udrzaniu lietadla vo vise bez otacania sa...
Hitec, PA Extra MX, EG PRO, RS352 RCF, ESA Combat Zero, RCF Edge 540T HotRed, Marabu XL
Odpovědět

Zpět na „Akrobacie a 3D létání“