Edge 540 z Hobbykingu!
- Vojc29
- Kontaktovat uživatele:
Edge 540 z Hobbykingu!
Zdravím pánové
Posílám zde odkaz na ero co se mi docela líbí co na to říkáte šli by jste do toho nebo co by jste doporučili? Lítám zatím jen EPP a chci právě už přejít na konstrukční ERO. Lítám hodně 3D tak se chci i optat co si o tom myslíte. Díky
http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... _Kit_.html
Posílám zde odkaz na ero co se mi docela líbí co na to říkáte šli by jste do toho nebo co by jste doporučili? Lítám zatím jen EPP a chci právě už přejít na konstrukční ERO. Lítám hodně 3D tak se chci i optat co si o tom myslíte. Díky
http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... _Kit_.html
Graupner/SJ MZ 24 , PA CZ , VA models CZ , SU-26MM Hangar 9 2,5m
Re: Edge 540 z Hobbykingu!
Dobrý éro na 3D (z těch menších-rozpětí 1400mm) je Jak55 od GB model, nebo Extra MX od PA model.
Myslím, že to budou vyhozené peníze, ztráta času a nervů.
Naposledy upravil(a) rudix999 dne úte 01.11.2011 10:31, celkem upraveno 1 x.
- Earl
- Kontaktovat uživatele:
rudix999 píše:Dobrý éro na 3D (z těch menších-rozpětí 1400mm) je Jak55 od GB model, nebo Extra MX od PA model.
Tohle jsou vyhozené peníze, ztráta času a nervů.
Jak dlouho ho máš? Je možné tě vidět někde létat, osobně bych ho rád viděl.
Mám obě, od dubna, tuto sezonu.
- mikymik
- Kontaktovat uživatele:
rudix999 píše:Mám obě, od dubna, tuto sezonu.
Earl ale asi myslel, jak dlouho mas to ero z HK, ze o nem tolik vis.
- Vojc29
- Kontaktovat uživatele:
TO by mě taky zajímalo jestli ho někdo třeba nemá?
- Vojc29
- Kontaktovat uživatele:
rudix999 píše:Dobrý éro na 3D (z těch menších-rozpětí 1400mm) je Jak55 od GB model, nebo Extra MX od PA model.
Ta extra 260 od PA ta se mi moc zamlouvá! Jen se chci zeptat myslíš si že je potřeba mít v ní origoš ten Thrust 30??? Nebo klidně mužu použít Dualsky což si myslím jsou taky kvalitní motory...myslím že 4240 je skoro totožná s tím Thrustem a stojí o 550,-/ méně! ??
To je v pohodě, pokud odpovídá váhou, tahem, výkonem.
Dualskyho jsem nikdy neměl, s Thrustem 50 velká spokojenost-málo žere a letový čas je 8-9 min.
Ty motory jsou perfektně sladěné s těmi letadly.
Dualskyho jsem nikdy neměl, s Thrustem 50 velká spokojenost-málo žere a letový čas je 8-9 min.
- Vojc29
- Kontaktovat uživatele:
rudix999 píše:To je v pohodě, pokud odpovídá váhou, tahem, výkonem.
NO právě sem si myslel že ty motory jsou na ty jejich era jak ušité !! Tak to je paráda! No uvidím je to sice investice ale asi dobrá! Jinač měl sem menší DUALSKY 200W výkon! A Elita od VA Models to vodilo neskutečně na vrtuli to viselo jako blázen a to mi říkali že s tím budu mít problém u takového era že to je tak do EPP deskáče
Vojc29 píše:rudix999 píše:Dobrý éro na 3D (z těch menších-rozpětí 1400mm) je Jak55 od GB model, nebo Extra MX od PA model.
Ta extra 260 od PA ta se mi moc zamlouvá! Jen se chci zeptat myslíš si že je potřeba mít v ní origoš ten Thrust 30??? Nebo klidně mužu použít Dualsky což si myslím jsou taky kvalitní motory...myslím že 4240 je skoro totožná s tím Thrustem a stojí o 550,-/ méně! ??
Kasli na 500kc, kup trust. ale osobne 260tka sa mi zda moc mala a je dobra akurat do bezvetria , ak by som ti mohol poradit pockaj na bandita az bude, je to o nieco vecsie a ide este tiez na 3s tusim je tam vaha letova cca 1200g a rozpetie cca 127 cm uz si to nepametam presne
Extra 300 60´ EXP Extreme Flight , Thunder 3D Krill 1,92, S-BACH 342 29% RC-PILOT 2,2m
Já jsem lítal s Katanou MD, Extrou MX, Addictionem XL, Ultimatem, Banditem... Ale s 260tkou ne. Nicméně, Bandit je skvělej, o tom žádná. Lítal jsem s ním (bohužel jen) za poměrně silného větru a byla to až nečekanně dobrá zábava! Ale podle mě ani Katana (v této velikosti) neni k zahození, asi jí mám zatím ze všech PAček nejraději. MXka je taky super, Bandita jsem nestihl zkusit olétat víc - rozhodnu se příště.
Skvělé je, že je k tomu dost ND. Třeba u Katany jsem zlomil motorový domek - neni problém, je to ND, je v čr skladem, dá se vyměnit za hoďku večer po příjezdu z letiště.
Skvělé je, že je k tomu dost ND. Třeba u Katany jsem zlomil motorový domek - neni problém, je to ND, je v čr skladem, dá se vyměnit za hoďku večer po příjezdu z letiště.
Vertigo 2m, Extra 330SC, Supertrino F3P (54g)+Lantsov 15", RCFactory Extra 330LT, JETI DS16
PA jsou dobré modely koupíš čínu a budeš se jen trápit..
Pavel09 píše:PA jsou dobré modely koupíš čínu a budeš se jen trápit..
Mas pravdu. PA je ale cenove (cemuz odpovida kvalita) nikde uplne jinde. Asi bych to neresil jako prechod z EPP a rozhodne bych to neresil "osizenim" setupu.Do takovych modelu se to nevyplaci. Pak se budes trapit uplne stejne jako s "cinou" ale navic s nervama ze mas ve vzduchu dost tisic.
FPVMANIA - MOTHER COPTER - FLY or DiE
Oficiální distributor Armattan Quads pro ČR
fpvmania.cz
Oficiální distributor Armattan Quads pro ČR
fpvmania.cz
- Vojc29
- Kontaktovat uživatele:
Díky za rady já nějak na tomto šetřit nebudu asi se to opravdu nevyplácí!
ono občas platí že "nejsme tak bohatí, abychom si mohli dovolit kupovat levné věci".
Vertigo 2m, Extra 330SC, Supertrino F3P (54g)+Lantsov 15", RCFactory Extra 330LT, JETI DS16