Je mi jasný, že se to nevyrovná jiným kvalitním motorům s daleko vyšší cenou, jde mi o to, aby motor neodešel po pár letech ( nemyslim roků
Levné čínské motory?
Levné čínské motory?
Ahoj, máte někdo skušenosti s motory z číny? dají se sehnat od 350 Kč, viz http://www.bel-shop.eu/kategorie62.html , díky za rady
Je mi jasný, že se to nevyrovná jiným kvalitním motorům s daleko vyšší cenou, jde mi o to, aby motor neodešel po pár letech ( nemyslim roků
)
Naposledy upravil(a) dalibor dne čtv 19.07.2007 8:26, celkem upraveno 1 x.
- Vosy
- Kontaktovat uživatele:
Zatím 2812 dobrý. Akorát bacha na to, abys přílišným přitažením dvou červíků na montážní objímce nezdeformoval ložisko (jako já
). Pak motor jde ztuha a moc žere! Nová ložiska má případěn Bell taky, 2 ks za 100 Kč.
U nás tyhle motory má několik kluků a zatím nám všem choděj dobře.
Jinak táhne pěkně, mám ho v 415g Mustangovi od LM http://tocna.jetady.net/?action=items&i ... stang-P51B
U nás tyhle motory má několik kluků a zatím nám všem choděj dobře.
Jinak táhne pěkně, mám ho v 415g Mustangovi od LM http://tocna.jetady.net/?action=items&i ... stang-P51B
Sea Bee, 2T 8,5 ccm
Mustang P51B (LM), Dualsky 2826/12
Accipiter Badius - Night Flyer, osvětlení
Mustang P51B (LM), Dualsky 2826/12
Accipiter Badius - Night Flyer, osvětlení
belovu P100 (BM2408-21) jsem koupil do tora na podzim a šlape naprosto bez problémů, už bude mít za sebou dost přes 100 startů, a
Jedinej problém s ní je uchycení statoru, uvolňuje se a rychle se vymačkaj červíky. Vyřešil sem to vyvrtáním nových 4 děr vyříznutí závitů a pořádným dotáhnutím od tý doby pojkoj.
Teď sem si koupil BL2210/30 do easyglidera.
Prozatím cca 10 startů a opět naprostá spokojeost.
Jedinej problém s ní je uchycení statoru, uvolňuje se a rychle se vymačkaj červíky. Vyřešil sem to vyvrtáním nových 4 děr vyříznutí závitů a pořádným dotáhnutím od tý doby pojkoj.
Teď sem si koupil BL2210/30 do easyglidera.
Prozatím cca 10 startů a opět naprostá spokojeost.
-
Abu
- Kontaktovat uživatele:
Mam CF2812 v depronovym Cmelakovi (1m, 360g), dvojclanek Lipol, GWS 9x5 HD, max 11A. Cmelda je nechutne premotorovanej.
Jinak motor vypada mechanicky celkem dobre, da se jednoduse rozebrat (treba pro potrebu vymeny osicky), akorat vinuti je tak trochu humus (kdyz jsem si previjel CDcka, tak to vypadalo podstatne lip). Ale zatim to drzi. Akorat bacha na ty privody, ty jsou udelany fakt hodne lajdacky, ja je hned po vyzkouseni ucvaknul asi 10mm od statoru, napajel normalni medenou licnu v silikonu, zasmrstil a zafixoval vterinakem k motoru, aby se to vinuti nevytrhlo.
Zaver - za tu cenu do nenarocnych aplikaci pohoda
Jinak motor vypada mechanicky celkem dobre, da se jednoduse rozebrat (treba pro potrebu vymeny osicky), akorat vinuti je tak trochu humus (kdyz jsem si previjel CDcka, tak to vypadalo podstatne lip). Ale zatim to drzi. Akorat bacha na ty privody, ty jsou udelany fakt hodne lajdacky, ja je hned po vyzkouseni ucvaknul asi 10mm od statoru, napajel normalni medenou licnu v silikonu, zasmrstil a zafixoval vterinakem k motoru, aby se to vinuti nevytrhlo.
Zaver - za tu cenu do nenarocnych aplikaci pohoda
Abu (Tomáš S.) - MC19 - kanál č.90 na 40MHz
tenhle motor sem mel BL2826-rozpad se asi za dvacet minut letu(nikdy nedostal zadnou ranu a byl pouzivan s dovolenou vrtuli a poctem clanku
a tenhle BM2408-21 z toho se mi asi po 3 mesicich vysipalo zadni lozisko
takze ja doporucuju nejlepe treba AXI.PJS nebo jeste ujdou motory python

a tenhle BM2408-21 z toho se mi asi po 3 mesicich vysipalo zadni lozisko
takze ja doporucuju nejlepe treba AXI.PJS nebo jeste ujdou motory python
Naděje umírá až po nás.