Frenštát - společné polítání
Pravidla fóra
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
- fiser.modely
- Kontaktovat uživatele:
- fiser.modely
- Kontaktovat uživatele:
Re: Frenštát - společné polítání
Zdravím,
jsem tady nováčkem. I mezi piloty RC modelů. Chtěl jsem oživit toto téma a zeptat se, jestli ještě pořád chodíte někde v okolí Frenštátu
Pořídil jsem si Mustang P-51 RTF Electric z Parkzone a byl bych rád, kdyby mi někdo pomohl se začátkem létání 
jsem tady nováčkem. I mezi piloty RC modelů. Chtěl jsem oživit toto téma a zeptat se, jestli ještě pořád chodíte někde v okolí Frenštátu
- fiser.modely
- Kontaktovat uživatele:
Už ani nevim jak se litá.
Ted vážně už je docela kosa na lítáni,stači napsat od kud jste a neni problém zajit zalitat.Dlouho už jsem nebyl ve vzduchu sakra. 
Jsem z Frenštátu. Před 2 měsíci jsem se tady nastěhoval
Bojím se, že hned jak s tím letadlem vyjdu ven, tak ho rozflákám někde 
- fiser.modely
- Kontaktovat uživatele:
Tak jestli sem dobře pochopil tak začatečnik?No ono Mustang neni zrovna dobrý model na učeni!!!Známému jsem skládal Easiglaidra a hned 1 let super,ale tohle???Já mustanga měl jen trochu věčiho roz 1400mm na 8,5 spalovák ,tak vím jak to líta moc dobře.Ale neni problém se sejit a mrkneme na to..Já mužu každý den jenom vikendy moc času nemám.
Ano, jsem začátečník. Někde jsem četl, že píšou "Vhodné pro začátečníky" jen kvůli zvýšení prodeje modelů
tak z toho mám teda ještě větší strach než předtím teď:-D
- fiser.modely
- Kontaktovat uživatele:
No ono by to chtělo nějaký simulátor když už nic..Tam to člověk trochu dostane do ruk.Do začátku to chce nějakého větroně,ten lítá sám a hodně se člověk naučí.
butcheR píše:Zdravím,
jsem tady nováčkem. I mezi piloty RC modelů. Chtěl jsem oživit toto téma a zeptat se, jestli ještě pořád chodíte někde v okolí FrenštátuPořídil jsem si Mustang P-51 RTF Electric z Parkzone a byl bych rád, kdyby mi někdo pomohl se začátkem létání
Pokud bys měl zájem a já najdu čas, tak tu mám totálně školního elektrovětroně z EPP. A to je lepší než simulátor. Mohl by sis zkusit aspoň základní páčkování a orientaci v prostoru.
Jaký máš vysílač, jaký používáš MODE (rozložení funkci na pákách)?
ROZSYP.CZ - Web o modelech letadel v rozsypu
Už sem nechodím, jsem na mailu, viz můj web.
Už sem nechodím, jsem na mailu, viz můj web.
- fiser.modely
- Kontaktovat uživatele:
Čau Tome proč ne sim??Nepsal jsem ad si koupi sim za 3litry,na Hk stoji cca 5 doláču u nás sem ho našel za cca300kč.Letos sem ho měl doma na otestováni,ale je to spiše taková děcká hračka o tom nic,ale službu by mu to udělalo,aspon by si vyskoušel pačkovani(nahoru -dolu-doprava-doleva+motor) a to jak let od sebe tak k sobě...Zaklat by mu to dalo,než rozmlátit toho Mustanga,to by byla škoda.A znám začátečniky,rozbije prvni model a strati k tomu zcela určitě chud.

Simulator jsem mel pujceny od kamarada (FMS) a zvladal jsem to tam v pohode. Vcera jsem zkousel vzit letadlo ven a... hadejte
Letadlo krasne vzletlo, stoupalo, ale potom najednou vypnul motor a zaclo padat dolu. Pritom jsem mel plyn porad pridany at to nejdriv vzletne do nejake vysky, kde se nebudu muset bat manevrovat. Hadam asi chyba nekde v modelu, jinak si to nedokazu vysvetlit :/ Stalo se no... Ale urcite me prvni muj nezdar neodradil!
Jo, rozlozeni pacek bylo: prava packa-plyn+kridelka, leva packa-vyskovka.
Nebo to mohlo byt ovladacem? Na krabici je vyobrazeny uplne jiny... Je tam 3-kanalovy a v baleni jsem mel 4-kanalovy. Podle toho na baleni tam mel byt tento http://www.canyonhobbies.com/v/vspfiles ... 1771-2.jpg . Ale byl tam tento http://www.horizonhobby.com/ProdInfo/PK ... 45-450.jpg . Pri odzkouseni ale vse fungovalo.
Jo, rozlozeni pacek bylo: prava packa-plyn+kridelka, leva packa-vyskovka.
Nebo to mohlo byt ovladacem? Na krabici je vyobrazeny uplne jiny... Je tam 3-kanalovy a v baleni jsem mel 4-kanalovy. Podle toho na baleni tam mel byt tento http://www.canyonhobbies.com/v/vspfiles ... 1771-2.jpg . Ale byl tam tento http://www.horizonhobby.com/ProdInfo/PK ... 45-450.jpg . Pri odzkouseni ale vse fungovalo.
- fiser.modely
- Kontaktovat uživatele:
No tak to gratulace. Ono nikdy nevi člověk co tam muže odejit.Taky jsem uvažoval včera že bych šel provětrat model bylo supr počasi.No snad bude dobře i zítra.
- fiser.modely
- Kontaktovat uživatele:
Tak jestli bude zítra trochu slušně tak jdu ve 13hod zalitat,zase na klasické misto na hurku,už mám nabité bat.Kdo jse budete nudit tak přidte.
Kdybych nejel s přítelkyní za babičkou, tak bych se zastavil podívat