Děkuji
EC 135
Pravidla fóra
O dalších nadšencích se dozvíte na Interaktivní mapě heli maketářů.
O dalších nadšencích se dozvíte na Interaktivní mapě heli maketářů.
- OPR
- Kontaktovat uživatele:
Re: EC 135
A hodláš s tím i létat nebo to má být jen na statickou ukázku? Tady od tohodle bych, být Tebou, zřejmě začal.
Chtěl bych s tím létat. A když se podívám na ostatní makety nejen EC tak jsou všechny mnohem větší. Tak jestli by se mi do toho Mini Titana E325 všechno vešlo, kdybych chtěl mít i interiér podle EC?
- OPR
- Kontaktovat uživatele:
A Ty jsi už s nějakým modelem vrtulníku létal? Teď mám na mysli vrtulník v technickém slova smyslu?
Ano, mám Mini titana a lítám.
EC-135 na 450 heli se běžně vyrábí, ovšem na nějaké extra vybavování interiéru tam moc místa asi mít nebudeš... budeš mít pod předním sklem baterky a spíš bych řekl, že bude lepší skla zatmavit. Taková 500 třída už by mohla být o nečem jiném, i letovým projevem. Trup na 500 heli taky bez problémů seženeš...
a kdybych si koupil 500 tak by to šlo bez problémů nebo tak s omezením?
podívej sem sem http://www.prochymodel.estranky.cz/foto ... e.jpg.htmlFousik píše:a kdybych si koupil 500 tak by to šlo bez problémů nebo tak s omezením?
jednu EC135 jsem lítal v minititanovi a bez problémů i ze čtyřlistou hlavou
a druhou EC135 jsem lítal v pročku
jestli se potřebuješ na něco zeptat tak se ptej
- OPR
- Kontaktovat uživatele:
No nějké to ECéčko ve velikosti trexe 450 a nebo Tvého MT E325 již létá. Většina těch kapotáží je kupována. A i když by si dotyční třeba moc rádi vyhráli s interiérem a doplnili to o všechny maketové doplňky tak to jde velmi těžko. Vlastně celý vnitřek vyplňuje mechanika a přední část kapoty jsou umístěny pohnné akumulátory.
Ani T500 není nic slavného - ale neříkám že to nejde .....
Jen to bude i tak velmi obtížné. 
Ani T500 není nic slavného - ale neříkám že to nejde .....
OPR píše:No nějké to ECéčko ve velikosti trexe 450 a nebo Tvého MT E325 již létá. Většina těch kapotáží je kupována. A i když by si dotyční třeba moc rádi vyhráli s interiérem a doplnili to o všechny maketové doplňky tak to jde velmi těžko. Vlastně celý vnitřek vyplňuje mechanika a přední část kapoty jsou umístěny pohnné akumulátory.
Ani T500 není nic slavného - ale neříkám že to nejde .....Jen to bude i tak velmi obtížné.
Fakt bych si s tim chtěl vyhrát, klidně to budu dělat i několik let
prochel píše:podívej sem sem http://www.prochymodel.estranky.cz/foto ... e.jpg.htmlFousik píše:a kdybych si koupil 500 tak by to šlo bez problémů nebo tak s omezením?
jednu EC135 jsem lítal v minititanovi a bez problémů i ze čtyřlistou hlavou
a druhou EC135 jsem lítal v pročku
jestli se potřebuješ na něco zeptat tak se ptej
A dá se sehnat na 450 popř. na 500 bez problémů čtyřlistá hlava a fenestron?
s čtyřlistou hlavou není problém jak na 450 tak na 500 a fenestron je problém , kdysi byl na 450 od heliartisu a moc nefungoval
- OPR
- Kontaktovat uživatele:
Obávám se že tady drobet fušuju do řemesla lidem, kteří se stavbou polomakety mají zkušenosti. A určitě mají k tomu co říct. Jen Ti poradím jednu věc. Pokud si chceš vytapicírovat pěknej interiérek ECéčka pak pokukuj po nějaké daleko větší mechnice. Ta z trexe 450 je tůze mrňavá. A trex 500 taky není moc vhodný. Skoro vůbec.
Alespoň tak velikost 50 spalovací / elektrickou mechaniku.
OPR píše:Obávám se že tady drobet fušuju do řemesla lidem, kteří se stavbou polomakety mají zkušenosti. A určitě mají k tomu co říct. Jen Ti poradím jednu věc. Pokud si chceš vytapicírovat pěknej interiérek ECéčka pak pokukuj po nějaké daleko větší mechnice. Ta z trexe 450 je tůze mrňavá. A trex 500 taky není moc vhodný. Skoro vůbec.
Já nechci spalovák, ředši bych elektriku.
prochel píše:s čtyřlistou hlavou není problém jak na 450 tak na 500 a fenestron je problém , kdysi byl na 450 od heliartisu a moc nefungoval
aha, no tak snad to nějak půjde. kdybych ještě něco měl, napíšu. díky moc za rady