An-2 od FSK

Sem můžete psát své zkušenosti se stavebnicemi konkrétních modelů.
Zpráva
Autor
JFV

An-2 od FSK

#1 Příspěvek od JFV »

Letu zdar!
Moc se mi líbí Andula od FSK. Chtěl bych se zeptat jestli je zde někdo, kdo už s tímto modelem má nějaké zkušenosti? Díky za odpověď. 8)
MODYN
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od MODYN »

Ahoj, kdyby se ti někdo neozval tak jsem ji viděl tu: http://www.rcalbum.com/index.php?action ... e=&id=5326
kroxigor

#3 Příspěvek od kroxigor »

V RC Revue 6/2011 je recenze strana 38-39.
Fyziku respektuji, ale nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2018/1139 NE = už nelítám
JFV

#4 Příspěvek od JFV »

Děkuji za dosavadní info, článek v revue jsem důkladně přelouskal, fotky z webu také a výsledek je ten, že mám Andulu objednanou :D Jelikož si na ni budu muset asi měsíc počkat, tak mám v plánu pokus o "napodobeninu" originálního motoru. Pokud se vše podaří tak nahradí výlisek ze stavebnice. No uvidíme :D
off
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od off »

Tak ho mám doma :-) a už se na něj těším. nemáte někdo zkušenost s nastavením vyosení motoru (v RCR to měli podle plánku nějak málo, tak ať to dám napoprvé :-) ) a pak nezkušel jste někdo jen tak pro zajímavost třeba klapky?
Surgical

#6 Příspěvek od Surgical »

Udělat takhle malý model s klapkami je jen a jen přidat hmotnost, která je btw. u těchle modelů ten nejkritičtější parametr. Když to uděláš dostatečně lehké, klapky nebudeš potřebovat, když to bude těžké, klapky to nespasí, stejně bude pádovka nepříjemně vysoko...
JFV

#7 Příspěvek od JFV »

off
Měl bych jeden dotaz, jak je velký průměr "makety" motoru ve stavebnici a vnitřní průměr krytu motoru? Díky za info, já totiž na svou Adulku ještě čekám :D
off
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od off »

JFV píše:off
Měl bych jeden dotaz, jak je velký průměr "makety" motoru ve stavebnici a vnitřní průměr krytu motoru? Díky za info, já totiž na svou Adulku ještě čekám :D

Průměr motoru je 88 mm, průměr krytu se mění, ale konec trupu má taky 88 mm
JFV

#9 Příspěvek od JFV »

off
Díky za odpověď. 8)
JFV

#10 Příspěvek od JFV »

Tak už mám svou Andulku konečně doma, musel jsem si na ni počkat o něco déle, neb jsem požadoval trošku jiné barevné provedení 8) Ale mám dobrou zprávu pro všechny, kteří o tomto modelu uvažují. Společně s modelem jsem obdržel i motor a regulátor jako bonus. Má se prý jednat o prázdninovou akci. Tedy váháte-li s koupí máte o brouka v hlavě více :D
off
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od off »

JFV píše:Ale mám dobrou zprávu pro všechny, kteří o tomto modelu uvažují. Společně s modelem jsem obdržel i motor a regulátor jako bonus. Má se prý jednat o prázdninovou akci. Tedy váháte-li s koupí máte o brouka v hlavě více :D

No to já dostal taky, myslím,že to tak deklarují od počátku a bylo to i v RCR. Já už ho mám postavený a oživený, ale ve vzduchu ještě nebyl, bojím bojím :-) a navíc nejdřív ho chci vyfotit s opravdovým bráškou, aby mi to pak nebylo tak líto, až s ním praštím .-)
JFV

#12 Příspěvek od JFV »

Ano testována byla stavebnice dodávaná i s pohonem, ale já jsem viděl první stavebnici Anduly v prodejně za cenu cca 3.000,- ale bez pohonu. Ta moje stála stejně, ale už v ní byl i motor s reglem a bylo mi řečeno, že se jedná o akci výrobce, ale pouze u stavebnice An-2. 8)
Surgical

#13 Příspěvek od Surgical »

A bude taky verze s plováky? Byla původně uvedená....
JFV

Re: An-2 od FSK

#14 Příspěvek od JFV »

O výrobě plovákové verze jsem nezaregistroval žádnou zmínku.
Kubajz

Re: An-2 od FSK

#15 Příspěvek od Kubajz »

Byla by tu nějaká hodná duše co by mi oskenovala recenzi na "Andulku" z RC Revue 6/2011? Přemejšlím nad ní na dlouhé zimní večery :wink: Email: dzakomn@seznam.cz
Odpovědět

Zpět na „Stavebnice“