Moc se mi líbí Andula od FSK. Chtěl bych se zeptat jestli je zde někdo, kdo už s tímto modelem má nějaké zkušenosti? Díky za odpověď.
An-2 od FSK
An-2 od FSK
Letu zdar!
Moc se mi líbí Andula od FSK. Chtěl bych se zeptat jestli je zde někdo, kdo už s tímto modelem má nějaké zkušenosti? Díky za odpověď.
- MODYN
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, kdyby se ti někdo neozval tak jsem ji viděl tu: http://www.rcalbum.com/index.php?action ... e=&id=5326
Děkuji za dosavadní info, článek v revue jsem důkladně přelouskal, fotky z webu také a výsledek je ten, že mám Andulu objednanou
Jelikož si na ni budu muset asi měsíc počkat, tak mám v plánu pokus o "napodobeninu" originálního motoru. Pokud se vše podaří tak nahradí výlisek ze stavebnice. No uvidíme 
Tak už mám svou Andulku konečně doma, musel jsem si na ni počkat o něco déle, neb jsem požadoval trošku jiné barevné provedení
Ale mám dobrou zprávu pro všechny, kteří o tomto modelu uvažují. Společně s modelem jsem obdržel i motor a regulátor jako bonus. Má se prý jednat o prázdninovou akci. Tedy váháte-li s koupí máte o brouka v hlavě více 
JFV píše:Ale mám dobrou zprávu pro všechny, kteří o tomto modelu uvažují. Společně s modelem jsem obdržel i motor a regulátor jako bonus. Má se prý jednat o prázdninovou akci. Tedy váháte-li s koupí máte o brouka v hlavě více
No to já dostal taky, myslím,že to tak deklarují od počátku a bylo to i v RCR. Já už ho mám postavený a oživený, ale ve vzduchu ještě nebyl, bojím bojím
Re: An-2 od FSK
O výrobě plovákové verze jsem nezaregistroval žádnou zmínku.
Re: An-2 od FSK
Byla by tu nějaká hodná duše co by mi oskenovala recenzi na "Andulku" z RC Revue 6/2011? Přemejšlím nad ní na dlouhé zimní večery
Email: dzakomn@seznam.cz