potgun píše:tak si budu kupovat ten sedmikanalovej vrtulnik.je to perfekni ma ho tady u nas jeden chlapek a ma to jeste o jeden kanal vic nez tyreks.je to 3D akrobatyckej menuje se ninja a je i hezkej mne se libi tak doufam ze se s nim brzo naucim litat a potom natocim video jak litam.jo a je taky levnejsi nes tyreks a vsechny nahradni dily se daji dobre sehnat.vsem ho doporucuju

covece, ty si me zas pobavil

vice takovy prispevku, clovek ma pak prijemnejsi pracovni den

evidentne nevis ktera bije, je ti 9 let a driv nez neco natocis, tak s touhle sunkou bud nekomu usekas prsty nebo skoncis do tydne na nedostatek financi na nahradni dily, jo ale ja zapomnel, ony jsou levnejsi, tak to urcite i daleko vic vydrzej, vid?
takovejch penez za nic. co takhle simulator, uz si zkousel?
btw: taky bych tam rad nejak strcil ten sedmej kanal, ale kdybych nekde sehnal i osmej nebo devatej, no to by pak byl teprve poradnej vrtulnik - zrovna jako jeden strejda od nas, co o nem mluvi jen same suprove a bozi a huste veci

ne jako "3D akrobatyckej" klumpr tyreks. asi covece dam na tva, zda se odborna, doporuceni, tyreksy vyhodim a koupim ninju!

T-Rex 500 ESP (GP780), T-Rex 450 Pro (MicroBeast), T-Rex 250 (FM), Blade mCPx - DX7