Zaslání kitu z USA
Zaslání kitu z USA
Zdravím,
máte někdo zkušenosti se zasláním např. takového kitu z USA http://www.bhplans.com/BTPlansPg4.html. Tedy krytu motoru, kabiny, plánů a výřezů z balzy a překližky. Nevím jestli má smysl se vůbec pokoušet nechat si takové věci poslat kvůli možnému poničení při přepravě a ceně přepravy.
Pat
máte někdo zkušenosti se zasláním např. takového kitu z USA http://www.bhplans.com/BTPlansPg4.html. Tedy krytu motoru, kabiny, plánů a výřezů z balzy a překližky. Nevím jestli má smysl se vůbec pokoušet nechat si takové věci poslat kvůli možnému poničení při přepravě a ceně přepravy.
Pat
Re: Zaslání kitu z USA
toho se neboj-myslím tu přepravu,její cenu si přeber sám
Mne takhle ze zamori prisly rozsypove stavebnice 3 a vsechny v pohode. Pokud to odesilatel dobre zabali, prkynkum se nic nestane; vakuvylisky byly dobre oblozene novinami, tak taky OK.
Postovne - to si musis sam rici, jestli to za to stoji... V mym pripade ani nebylo nijak tragicky a myslim i srovnatelny s tim co tam maji tihle.
P.S. Az (pokud) ti to prijde, doporucuju nejdriv prkynka prohnat skenerem (alespon A3) pro pripadnou vyrobu pripadnych nahradnich dilu... ;-)
Postovne - to si musis sam rici, jestli to za to stoji... V mym pripade ani nebylo nijak tragicky a myslim i srovnatelny s tim co tam maji tihle.
P.S. Az (pokud) ti to prijde, doporucuju nejdriv prkynka prohnat skenerem (alespon A3) pro pripadnou vyrobu pripadnych nahradnich dilu... ;-)
jyrry.webnode.cz
dobrý nápad s tím skenerem, mám tu Fiata cr 32 a Macchi 202,jdu to vymysletjyrry píše:Mne takhle ze zamori prisly rozsypove stavebnice 3 a vsechny v pohode. Pokud to odesilatel dobre zabali, prkynkum se nic nestane; vakuvylisky byly dobre oblozene novinami, tak taky OK.
P.S. Az (pokud) ti to prijde, doporucuju nejdriv prkynka prohnat skenerem (alespon A3) pro pripadnou vyrobu pripadnych nahradnich dilu...
corsair píše:........dobrý nápad s tím skenerem, mám tu Fiata cr 32 a Macchi 202,jdu to vymyslet
... a pokracovani to pak ma taky .... http://www.jyrry.cbcnet.cz/prevod.htm :-D :-D Preju prijemnou zabavu na zimni vecery.... ;-)
jyrry.webnode.cz
Diky vsem za zkusenosti a podporu. Jdu do toho:-)
Pat
Pat
FW-190A.
Pat
Pat
Brian Taylor? Ten plan mam, FW je krasny ero, sice se mi libi vic D-cko (dlouhej cumak), ale i tak...
jyrry.webnode.cz
Jo, bude to on. Mně zase spíše vyhovuje A i když se to bude muset dovažovat. Asi to budu stavět dlouho, protože je to moje druhé letadlo z rozsypu. Možná budu otravovat na fóru o rady. Zima bude doufám dlouhá;-)
Pat
Pat
Tak to sem pis jako serial o stavbe. Alespon to bude konecne neco o poradne modelarine, sice nebude tam to uvodni pizlani pilkou, ale to myslim vubec nevadi.
Taky mne zajima jak sedi dily z rozsypu s dilama v planu - znamy co frezuje, uz par planu BT i Ziroli prekresloval a presnost nic moc... Nesedi leva pulka prepazky s pravou, rozmery s bokorysem a pudorysem... Pro rezani to museli nejak doladit, predpokladam.
Teda - nechci te nejak vystrasit a odradit, to ne !!!! :-)
Dej pak vedet jak to vypada.
Taky mne zajima jak sedi dily z rozsypu s dilama v planu - znamy co frezuje, uz par planu BT i Ziroli prekresloval a presnost nic moc... Nesedi leva pulka prepazky s pravou, rozmery s bokorysem a pudorysem... Pro rezani to museli nejak doladit, predpokladam.
Teda - nechci te nejak vystrasit a odradit, to ne !!!! :-)
Dej pak vedet jak to vypada.
jyrry.webnode.cz
O.K. o problémy se rád podělím:-)
Pat
Pat
PatMat píše:O.K. o problémy se rád podělím:-)
Pat
podel se i o uspechy, to predevsim :-)
jyrry.webnode.cz
Zrovna překresluji FW 190 A8 v měřítku 1:4 . Kdyby byl zájem tak během měsíce až dvou bude k mání komplet sada CNC výřezů včetně laminátů a kabiny . Výřezy budou napasovány na metrické nosníky . Plán je samozřejmostí .
jyrry píše:Mne takhle ze zamori prisly rozsypove stavebnice 3 a vsechny v pohode. Pokud to odesilatel dobre zabali, prkynkum se nic nestane; vakuvylisky byly dobre oblozene novinami, tak taky OK.
P.S. Az (pokud) ti to prijde, doporucuju nejdriv prkynka prohnat skenerem (alespon A3) pro pripadnou vyrobu pripadnych nahradnich dilu...
mohu se zeptat odkud jsi objednával
Díky
davos & EasyCub, Swift II, Optic6