jyrry píše:Asi tak - ASSANa mam uz od verze V1, te co mela problem s ID. Prijimacu mam ani nevim kolik. V te dobe FrSky nebylo nebo mozna bylo, ale ASSAN fungoval. Mam doma Eclipse (Palik) s ASSANem, kluk Optica s ASSANem a ted tu mam novou Eclipse (Palik) s FrSky. Nemyslim si, ze by ten devaty konektor byl az tak drahy...
Když už máš dávno spoustu nakoupeného Assana pak není divu, že se ti to nezdá. Pokud ovšem někdo nemá žádného Assana a stojí s Eclipse v dnešní době před volbou zkusit Assana nebo FrSky tak to vychází spíš ve prospěch FrSky, a to zdaleka nejen proto, že dostane osmikanál za nižší cenu, ale i proto, že to bude s lepšími již zmíněnými možnostmi ve prospěch FrSky.
Drondys píše:Když už máš dávno spoustu nakoupeného Assana pak není divu, že se ti to nezdá. Pokud ovšem někdo nemá žádného Assana a stojí s Eclipse v dnešní době před volbou zkusit Assana nebo FrSky tak to vychází spíš ve prospěch FrSky, a to zdaleka nejen proto, že dostane osmikanál za nižší cenu, ale i proto, že to bude s lepšími již zmíněnými možnostmi ve prospěch FrSky.
Taky bych to tak asi viděl - kdybych "zbrojil" z čisté vody a kupoval všechno vybavení, tak bych dneska už asi spíš volil FrSky (byť ten jeden chybějící kanál zamrzí ) Přece jen ta možnost telemetrického přenosu láká, ale pro mne by to znamenalo všechno prodat a nakoupit znovu, to si nějak nemůžu dovolit. Tazatel je na tom z tohoto pohledu vlastně o dost líp..
Startuji čím dál častěji, ale počet přistání, po kterých se letadlo nedá odnést v jedné igelitce, se i nadále limitně blíží nule...
Jestli se FrSky osvedci (a to myslim ze ano), pojedu "na obou frontach", k ASSANu uz nic kupovat nepotrebuju a FrSky mam zatim 2 prijimace (tele a netele) vybrane pokud mozno podle reviews na HK, dalsi Rx neni az tak velka "rana" - cena jednoho je mene nez se utrati nekde na tancovacce za jeden vecer... To ostatne u ASSANa taky :-D
Jestli se FrSky osvedci (a to myslim ze ano), pojedu "na obou frontach", k ASSANu uz nic kupovat nepotrebuju a FrSky mam zatim 2 prijimace (tele a netele) vybrane pokud mozno podle reviews na HK, dalsi Rx neni az tak velka "rana" - cena jednoho je mene nez se utrati nekde na tancovacce za jeden vecer... To ostatne u ASSANa taky
Já jsem původně chtěl jít do osvědčeného assana, ale odradily mě od toho dvě věci.Všichni mi radili, abych koupil frsky, protože je taky velmi kvalitní a má telemetrii.A navíc jsem kokal, že assan zvýšil ceny.
Zba píše:....... abych koupil frsky, protože je taky velmi kvalitní a má telemetrii.A navíc jsem kokal, že assan zvýšil ceny.
No ja nevim, kdyz jsem si vybiral prijimace FrSky, tak mi po precteni reviews zbyly 2, u kterych uzivatele nemeli nejake problemy... ASSAN zvysil ceny? Nezda se mi ze by zvysovali, rekl bych jestli tak o dolar, dva, vic to nebude.
jyrry píše:No ja nevim, kdyz jsem si vybiral prijimace FrSky, tak mi po precteni reviews zbyly 2, u kterych uzivatele nemeli nejake problemy...
Pokud máš na mysli Hobbyking tak tam bohužel u některých produktů občas dochází k promazávání negativních reakcí patrně dle toho co je zrovna v zájmu prodejce víc prodávat. Obecně platí, že u všeho včetně těch nejznačkovějších produktů se tu a tam může vyskytnout nějaký ten drobný problém či závada a někdy i vinou nevhodného osazení apod.
Pokud jde o FrSky tak na HobbyKingu mají dost malý sortiment nabídky jak přijímačů tak i toho dalšího okolo. Lepší sortiment FrSky mají např. na GaintCodviz tento odkaz.
HobbyKing preferuji i pres mensi sortiment. Mam tam leckde slusne slevy (vzhledem k poctu realizovanych objednavek). Je podzim, tak si treba na FLD-02 a nektere senzory klidne pockam tam :-)
jyrry píše:HobbyKing preferuji i pres mensi sortiment. Mam tam leckde slusne slevy (vzhledem k poctu realizovanych objednavek). Je podzim, tak si treba na FLD-02 a nektere senzory klidne pockam tam
Pokud jde o Assan vs. FrSky tak v současné době Hobbyking zřejmě preferuje spíš prodej Assanu a z těchto důvodů patrně zatím pořád vůbec nezařadil do své nabídky řadu komponent FrSky včetně některých přijímačů, které jsou u jiných prodejců již delší dobu k mání.
Můžeš jen doufat, že tuto politiku snad Hobbyking dříve či později změní a sortiment FrSky konečně více rozšíří. Vzhledem k tomu, že na to měli už celkem dost času a přesto to neudělali tak se obávám, že to může ještě dost dlouho trvat, ale to je samozřejmě každého volba v tom zda mu případný uvažovaný rozdíl v ceně včetně nějakých individuálních slev oproti tomu co by zaplatil u jiného prodejce stojí i za dost dlouhé čekání. Seznam autorizovaných prodejců (dealerů) FrSky po světě viz tento odkaz.
HobbyKing preferuji i pres mensi sortiment. Mam tam leckde slusne slevy (vzhledem k poctu realizovanych objednavek). Je podzim, tak si treba na FLD-02 a nektere senzory klidne pockam tam
Já jsem se teda rozhodl pro Frsky a conejdříve ho objednám.Jelikož bych chtěl anténu umístit na svoje místo a nechci ji mít na modulu, tak se zeptám.Kde koupit na Frsky tenhle kabel http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... Cable.html , jako má assan?Díky
No vsak mam jeste 2 radia s odzkousenym ASSANem :-) A nakonec ono se da s FrSky litat i bez FLD a jinych ftakovinek :-D To zakladni mam - hack modul je nahackovany do "nove" Eclipsy a prijimace mam 2 na stole... ;-)
Ta adresa dobry, dik, ale fakt na pilu tak netlacim, neni treba. Predpokladam ze stejne cifry (a doprava mensi) bude na HC ale v dolacich, az to tam daji. Sakra chlapi, nejste zvykli si pockat, meli by jste absolvovat kurzy trpelivosti, jako v sociku, kdy se na serva Futaba cekalo pul roku a pak pul dne ve fronte... :-D :-D