Phoenix RC

Název tohoto fóra mluví sám za sebe.. prosím ale žádný warez. Cokoliv okolo pirátského software, cracků, hacků atd bude ihned mazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Yoshi.CZ
Kontaktovat uživatele:

Re:

#631 Příspěvek od Yoshi.CZ »

Lukypa píše:Zdravím všechny profíky, chci se zeptat jak dlouho jste padali na tomhle simulátoru než se vám to začalo trochu dařit? Já neudržím vrťase v tom simulátoru ve visu ani 20 sekund většinou a to trénuju asi týden a začínám si připadat jako totální nemehlo :-( Je to normální?

... pokud máš správně nastavený a zklibrovaný TX tak je to bohužel rukama ... ale zkus spíš větší HELI ... jsou stabilnější .. jest-li se snažíš létat rovnou s T-Rex 250 tak to je jasné že ti to nejde ... a dlouho nejspíš nepůjde 8)
Yoshi.CZ

Heli: T-REX 250 v2, 450 HKGT, T-REX 600E, Gaui 330X
Plane: Toro900, 4site F3P
TX - JR DSX9
jano101

Re: Phoenix RC

#632 Příspěvek od jano101 »

opýtam sa tu dá sa stiahnuť niekde model do Phoenix RC Beta 1400 alebo podobné lietadlo ale aby tam boli aj ovládateľné krídelká ? lebo je tam parkzone radian ale nemá ovládatelné krídelká
dík popr. do aerofly
začiatočník
RCčkar

#633 Příspěvek od RCčkar »

neviete mi poradit prečo mi nefunguje zmenenie modelu na e-sky belt cp v2 ked nainstalovany je spolu z tymto simulatorom ???
NefroniK
Kontaktovat uživatele:

#634 Příspěvek od NefroniK »

jano101 píše:opýtam sa tu dá sa stiahnuť niekde model do Phoenix RC Beta 1400 alebo podobné lietadlo ale aby tam boli aj ovládateľné krídelká ? lebo je tam parkzone radian ale nemá ovládatelné krídelká
dík popr. do aerofly

Skus si prehodit kanal smerovky na kridelka a ono sa tam ten Radian na smerovke dost naklana. Moze to posluzit ako jednoducha simulacia :lol: Alebo potom skus Simprop Liftoff XS ale ten je uz dost rychly.
FunCub (Multiplex) 1.4m | RS 352 (RC Factory) 1m | Alpha 1500 (RCM Pelikan) 1.5m
Aurora 9 mod 2
mirkol

#635 Příspěvek od mirkol »

ahoj,
je normální, že se vrťas v simulátoru nevrací do svislé polohy, když mám kniply na nule? musím vždy vyrovnávat vychýlením do opačné polohy? je to tak i v reále nebo nemám něco zapnuto?

Zatím jsem laboroval je se stabilitou visu, jaká má být hodnota pro co největší přiblížení reálu?
jo, ještě jsem dával exp. na +100%
BLADE 120
DX6i
Phoenix 3.0
scarabeus

#636 Příspěvek od scarabeus »

Dvourotorovy vrtulnik se nuti do pohybu, jednorotorovy se nuti do klidu.

Je to naprosto normalni.
mirkol

#637 Příspěvek od mirkol »

a k čemu je potom gyro?

promiňte, ale čím víc o tom zjišťuji, tím jsem zmatenější
BLADE 120
DX6i
Phoenix 3.0
rampa_mckvak
Bydliště: Někde na okraji Mléčné dráhy, kousíček za Alfa Centauri. A tam někde je Lounsko

#638 Příspěvek od rampa_mckvak »

mirkol píše:a k čemu je potom gyro?

promiňte, ale čím víc o tom zjišťuji, tím jsem zmatenější

Nejsem vrtulníkář, ale myslím, že varovnává - dorovnává moment zadní vrtulky.
Co neubrzdíš neukecáš.
Rastislav
Kontaktovat uživatele:

#639 Příspěvek od Rastislav »

Zdravím,z Phoenixu som si stiahol "Version 2.5 to 3.0 update" aj "Any version to 3.0 update" teda nainštaloval som si verziu 3m -potom aj "Program updates"3.0.m to 3.0.n update-3.0.n to 3.0.p update-3.0.p to 3.0.q update-3.0.q to 3.0.r update-a nakoniec aj -3.0.r to 3.0.s update-a to všetko iba preto lebo ak chcem lietať - ON LINE -všetci ostatní použivaju verziu 3s-
No ak spustím RC Phoenix nainštaluju sa mi všetky 5 verzie no aj tak ON LINE nehrozí !!!!!
Čo mám ešte zmeniť -alebo urobiť aby som mohol lietať s vami ?????
Rasťo
rampa_mckvak
Bydliště: Někde na okraji Mléčné dráhy, kousíček za Alfa Centauri. A tam někde je Lounsko

#640 Příspěvek od rampa_mckvak »

Sice jsem z toho tvého příspěvku magor, ale pokusím se odpovědět. Také jsem měl verzi 2.5 a stáhnul Version 2.5 to 3.0 update. A nic víc neřešil. Pak při zapnutí si simulátor sám "natáhne" aktualizace.
Co neubrzdíš neukecáš.
psena
Kontaktovat uživatele:

#641 Příspěvek od psena »

Presne tak, od 3.0 uz vse automatika primo v simu, zadny rucni aktualizace.
Lajbror

#642 Příspěvek od Lajbror »

Kluci prosímvás.
Reinstalnul jsem windows a zjistil jsem, že jsem ztratil origo CD od Phoenixe3.
Nevíte, kde se dá stáhnout originální oficiální verze? Origo kabel samozřejmě mám. Nějaké linky jsem pohledal, ale buď to jsou jen updaty nebo nejdou stáhnout. Potřebuju ten origo program, nejlip z nějakýho oficiálního webu.
Díky moc. Bez simu jsem v zimě nahranej.
DX6i + T-rex 450, T-rex 500 ESP, Blade mCP X BL, E-maxx Brushless, X-Maxx 8s.
sgames
Kontaktovat uživatele:

#643 Příspěvek od sgames »

asi blby dotaz,ale daji se do phoenixu stahnout nejake modely hazedel nebo vetronu ?
Stoupak.cz - Portál pro všechny větroňáře, házedláře a jiné maníky :-D
Rastislav
Kontaktovat uživatele:

#644 Příspěvek od Rastislav »

rampa_mckvak píše:Sice jsem z toho tvého příspěvku magor, ale pokusím se odpovědět. Také jsem měl verzi 2.5 a stáhnul Version 2.5 to 3.0 update. A nic víc neřešil. Pak při zapnutí si simulátor sám "natáhne" aktualizace.

Tak to mně velice teší že nejsem MAGOR sám, Ty zo mňa - ja z Phoenixu
Teraz vážne - odinštaloval som všetko čo sa týkalo Phoenixu, A nainštaloval znova, stiahol som si tú verzie 2,5 na 3,0m, A !! OK ,beži mi nova verzia v3.0.m.
Problem 1: Lietanie on line NEHROZÍ !!!
Problem 2: Pri otvorení programu sa ma opýta Asi (ang nie rozumiem) či chcem stiahnuť aktualizacie -Dám OK-načíta Transfering updates 5/5, a vyskočí hlaška INSTAL, dam OK ,a počítač sa zreštartuje a som znova pri probleme 2
Rasťo
FlyBear

#645 Příspěvek od FlyBear »

Něco máš špatně se svým PC. Po stáhnutí aktualizací a jejich instalaci se restartuje sám normálně jen Phoenix, nikoliv celý počítač.
Odpovědět

Zpět na „Simulátory a modelářský software“