Balíček z HK
Balíček z HK
Ahoj pánové, nevím jak je to obvyklé, ale objednáno 24.9. a dnes 30.9.mám doma.Samozřejmě věci skladem. Doktore, jestli to čteš, tak je to mimo jiné ten motor Tur, co jsi mi doporučil do FC. R.
Re: Balíček z HK
Je to celkem normální většinou pokud to nechytne pošta tak to máě do 14ti dnů doma. Já tot eĎka měl taky tak 
stastny to chlapci.
ja cakam na poondiatu svajciarsku postu uz 3 tyzdne
to co poslali cez Hongkong postu mam uz davno doma.
ja cakam na poondiatu svajciarsku postu uz 3 tyzdne
to co poslali cez Hongkong postu mam uz davno doma.
http://bobo.matej.name
svajciari su pomali, bohuzial
Potvrzuji pomalost švýcarů a rychlost mého posledního balíčku přes HK poštu excelentní!
Nelítá to? A zkusili jste to nakopnout?
mně tu vždycky dořvali, když jsem doporučil nějakou věc z HC, že nikdo nebude na jednu věc čekat 6 týdnů, já tam objednával 11x a nikdy to netrvalo dýl jak cca 10 dní.. Poslední balíček přišel dneska, paypalem jsem platil přesně před týdnem
- MarthiR
já sem čekal n telefon od 1:9 a dnes mi přišel takže 29 dnu 
Minulost: T9X,Graupner MZ 24 Hoot, Futaba T10J
Součastnost : Návrat k Graupner MZ 24 Hoot
Součastnost : Návrat k Graupner MZ 24 Hoot
- Ancistrus01
- Kontaktovat uživatele:
Já taký objednal 24.9 tak jsem zvědav kdy to příjde. 
Mne z HC odišiel 14.9. Dal som si poštu bez trackingu a už 15 dní nič nechodí. Tak isto aj z DX. Neviete čo s tými balíkmi je? Inak, začul som že by mali mať číňankovia niekedy teraz voľno, je to pravda? Nepošľú to aj keď to objednám z nemeckého skladu?
Doteď mi chodily balíky do týdne až 14 dnů.
Ten poslední ale šel z nějakých důvodů přes švýcarskou poštu. Od objednávky uběhly tři týdny a stále balík nemám.
Samozřejmě, že balík, co z HK odcházel o týden později, ale šel přes HK post, tak ten už dorazil...
Ten poslední ale šel z nějakých důvodů přes švýcarskou poštu. Od objednávky uběhly tři týdny a stále balík nemám.
Samozřejmě, že balík, co z HK odcházel o týden později, ale šel přes HK post, tak ten už dorazil...
cez swiss post (vlak) idu baterky
Hele chlapi, kde se ztratilo to starý supr téma od Drondyse ? Nějak to nemůžu najít...
- jerry mouse
Objednane tiez 24-teho a dnes dorucene! Samozrejme ze, to bolo najlepsou postou na svete HK-Post. Je to aj u vsetkych ostatnych balikov z HK pokial idu HK-Post, ale najhorsia ja CH-Post kde mam pocit ze, to ide konskou cestou.
Aero zacinajuci amater, zatial mi musi staci aj toto; BixterHC-Beta 1400[je napredaj novy este nedoskladany!] + FPV-Raptor 1600. Corsair F4U [FMS] uz doma. VA-Models ELITE 3D. F-Sky FSTh9B-Mijou/DIY-FrSky.+Turnigy T9Er-T-FrSky. 3D-Yak55/1400mm-GBmodel
Calypso píše:Hele chlapi, kde se ztratilo to starý supr téma od Drondyse ? Nějak to nemůžu najít...
Zřejmě máš na mysli to viz tento odkaz.
davo233 píše:Mne z HC odišiel 14.9. Dal som si poštu bez trackingu a už 15 dní nič nechodí. Tak isto aj z DX. Neviete čo s tými balíkmi je?
Neexistuje žádná záruka toho, že když to občas jde rychleji, že to jindy nemůže jít zase pomaleji. Prostě doručení může být od několika dnů až po několik týdnů.
davo233 píše:Inak, začul som že by mali mať číňankovia niekedy teraz voľno, je to pravda?
Mrkni viz tento odkaz.
davo233 píše:Nepošľú to aj keď to objednám z nemeckého skladu?
Německo není Čína. V Německé pobočce záleží na svátcích v Německu viz tento odkaz. Navíc z Německa to jde obvykle přes soukromé spediční firmy DPD nebo GLS a v takovém případě to vůbec nejde přes poštu a nepodléhá to ani celním formalitám a adresát v ČR nebo SR to má doma do 2 až 5 dnů. Jedna z nevýhod je v tom, že z německého skladu lze objednat jen cca 5% ze sortimentu nabízených z HongKongu.