máte někdo přehled o Multiplexíích rádiích?
Mám takový zatím mlhavý záměr, osadit modulem FrSky "nějaký" vysílač od Multiplexu.
Jednak se mi jejich vysílače líbí a druhak jsem "slyšel", že se logikou programování lehce podobá Er9x, které mi vyhovuje.
A třeťak mám s výrobky MPX ty nejlepší zkušenosti.
No a jde mi o to, že nějak nemůžu najít nějaké shrnutí programovacích schopností vysílače. Jde mi o letové režimy, víceservová křídla, stopky.... atd...
Říkám si, že se třeba najde nějakýý multiplexák, který řekne "hele vem to a to, budeš ale muset to a to a přijdeš o to a to" nebo "nejlepší by bylo to a to, ale FrSky tam nestrčíš protože to a to..."
Vím, že má Multiplex vlastní telemetrický systém, ale jednak ho vůbec neznám a druhak jsou ty jejich přijímače a čidla snad nejdražší systém co jsem našel
Zkrátka, chtěl bych programově vybavený vysílač od MPX, do kterého strčím ať už krabičkový nebo DIY modul FrSky. A že nebudu mít telemetrická data přímo na displeji ale případně na druhém displeji dobastleném k vysílači, to bych už holt nějak překousnul... Pro mě je stejně nejdůležitější zvuková signalizace Tx modulu, na displej pokud opravdu nemusím za letu vůbec nekoukám, může být třeba zlatý...
Děkuji za názory, ať už budou jakékoliv!
EDIT:
mimochodem, kdo jste už byli na MH, má tam někdo MPX vysílače?