Model Hobby 2011

Byli jste na nějaké akci a chcete ji zhodnotit nebo se podělit o dojmy? Tady můžete.
Zpráva
Autor
chastra
Kontaktovat uživatele:

Re: Model Hobby 2011

#16 Příspěvek od chastra »

maroslong píše:Prečo? Veď žranice je tam habadej. Si vegetarián, alebo fajnový na pouličné papkanie? :wink:

Ani jedno ani druhý. Jenom nějak nemám v lásce smažený buřtíky nebo klobásky respektive můj žaludek to nepobere :mrgreen: nicméně mám hodnou přítulku co mi ráda udělá sváču :wink:
JmX
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od JmX »

Jasan, taky jdu. Nějaké novinky snad budou k pokoukání. A navíc, člověka to tak nějak nakopne zase něco slepit, složit apod. a jít polítat.
***** Futaba T8FG Super *****
Hangár s podrobným popisem stavby mých modelů na osobních stránkách Jirkůf Blok = http://jirkufblok.blogspot.com
E-mail: pilot@ok-jmx.cz
DAF
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od DAF »

Nejspíš tam půjdu hodit oko také a ze stejných důvodů jako mnov. Prostě se podívat, pokud něco zaujme, třeba i koupit. Jako Pražák nemusím cestovat přes půlku republiky a naštěstí ani ne přes půlku Prahy :wink: . Pokud člověk koupí něco a ta sleva mu "ušetří" na vstupné, je to jen příjemné, ale snad tam nechodí všichni jen kvůli těm slevám.
Hitec Aurora 9X
KarelSkala

#19 Příspěvek od KarelSkala »

chastra píše:...150 kacen neni zase az tak velka investice.

Pokud to mas za humnama tak jo, ale kdyz je to delsi streka tak je z tech 150 hnedle 1500. :D
chastra
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od chastra »

KarelSkala píše:Pokud to mas za humnama tak jo, ale kdyz je to delsi streka tak je z tech 150 hnedle 1500. :D

Tak to mi je jasné, jenže vy zase máte výhodu, že letiště máte za humnama nebo kdekoli. Vtom je v práglu docela problém :?
Drondys

#21 Příspěvek od Drondys »

chastra píše:Tak to mi je jasné, jenže vy zase máte výhodu, že letiště máte za humnama nebo kdekoli. Vtom je v práglu docela problém :?

Ále, zajdeš na Karlák, nahodíš FPV alá trappy a lítáš co to dá. :mrgreen:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=FbD4Ic2UmLA[/youtube]
DAF
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od DAF »

Drondys píše:
chastra píše:Tak to mi je jasné, jenže vy zase máte výhodu, že letiště máte za humnama nebo kdekoli. Vtom je v práglu docela problém :?

Ále, zajdeš na Karlák, nahodíš FPV alá trappy a lítáš co to dá. :mrgreen:

A večer jsi na Nově ve zprávách, co že jsou modeláři za magory. Jinak jako vtip dobrý. :lol:
Hitec Aurora 9X
Drondys

#23 Příspěvek od Drondys »

DAF píše:A večer jsi na Nově ve zprávách, co že jsou modeláři za magory. Jinak jako vtip dobrý. :lol:

Pokud nevlítneš prezidentovi přinejmenším na hrad do kanclu tak se o to žádný novinář moc zajímat nebude. Šak trappy po tom hned večer taky ve zprávách nebyl a nebejt toho, že se tím videem chlubil všude možně po internetu tak o tom ani skoro nikdo neví. :wink:
Klubas
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od Klubas »

Mám tam brigádu takže to tam zkouknu, něco málo vydělám a ještě budu mít pohled to "zákulisí" :D Tzn. že mě možná nechaj přínést pár krabic ze skladu.. :D Ale prej budu moct i předvádět dvourotorový helikoptérky tak aspoň nějáká zábava..
Multiplex FunCub // Konstrukční větroň // Beta 1400 // Mitshubishi Zero (Hacker) // Flysky TH9X //
Prorock
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od Prorock »

Já asi půjdu, hlavně tam do mě prosím moc nestrkejte, nemám to rád :lol:
Drondys

#26 Příspěvek od Drondys »

Prorock píše:Já asi půjdu, hlavně tam do mě prosím moc nestrkejte, nemám to rád :lol:

Tak se obleč do tohodle a strkání ti vadit nebude. :mrgreen:

Obrázek
fokker1
Kontaktovat uživatele:

#27 Příspěvek od fokker1 »

Já tam jedu dneska, vezu tam DH-2. :lol: A pak v neděli odpoledne, loni jsem tam dostal se slevou zbylou balzu, aby ji nemuseli vézt zpátky. :wink: Jinak vrtulníčky a podobné hračky mě opravdu moc neberou, i když vstupné platit nemusím.
https://fokker1.rajce.idnes.cz/
JuraS.

#28 Příspěvek od JuraS. »

maroslong píše:...btw. kdo z modelářů je ochoten jet 400 km na to aby si zalítal na kusu trávy ?...

Napríklad každý kto chodí po súťažiach v akejkoľvek kategórii. A často je to oveľa viac ako 400 km. Ono aj do tej Prahy na MH je to od nás nejakých 350 km, chodím tam a nepotrebujem nic levnější, se slevou ani ušetřit. :wink:
[/quote]

máš pravdu, jakmile se z jakéhokoliv koníčka stane kůň pak to začne nehorázně líst do peněz...místo jednoho kaktusu doma co ti proavidelně kvete máš najednou půlku baráku pro píchavý potvory, náklaďák na převážení na výstavy atd...jo rozumím..taky jezdím celkem pravidelně na burzy akvaristiky kde vstupné není za babku a jedu tam s jasným cílem něco koupit co v krámu neseženu...
jo omlouvám se, cena za "model hobby 2011" mi příjde odpovídající...
Angusss

#29 Příspěvek od Angusss »

Na veletrhu bude k dispozici sleva od Rc Factory. Zjišťoval jsem, za kolik budou modely RS352 a ten menší za 1590,- a větší za 1990,- což vůbec není špatné. Už jsem si pro otce jeden rezervoval :)
kocour
Kontaktovat uživatele:

#30 Příspěvek od kocour »

Na MH chodím pravidelně, od začátků "U Hybernů". Ze začátku to byla jedna z prvních možností vidět, co je k mání za Šumavou. Dnes tam vystavují ti, kterým se to vyplatí a to třeba výrobci špičkových RC modelů (větroňů i motoráků) asi nebudou. Vždycky něco málo koupíme (ne jenom z modelářství, taky to bylo archivní víno), podívám se na Jetiho a pro 4 letou vnučku koupíme nějakou kravinu. Házedlo od Freeairu nám v obýváku lítá už 2 roky, přes četná šlápnutí a zalehnutí kočkami. Taky tam obvykle potkám modeláře, které jsem už léta neviděl. Dnes ty informace a nákupy získáte spíš z Internetu, různých srazů atd. Výstavy třeba v Německu asi budou zajímavější, ale tady je to pár minut od metra pěšky. Takže tam chodím bez velkých očekávání a nebývám tedy zklamán.
Lítám blbě, ale rád http://www.kocour111.rajce.idnes.cz
Odpovědět

Zpět na „Minulé“