jyrry píše:Spolehlivost ne systemu jako takoveho, ale konkretnich vyrobku konkretnich firem, to jsem mel na mysli...
Ako asi vieš s čínou nie som kamarát s výnimkou zopár odporučených a overených vecí (iCharger a zopár LiPoliek), ale stala sa taká vec... Kvôli F3K a zniekoľkonásobeniu používateľov nášho letiska som si povedal že rýchlo prechádzam na 2,4. Mám momentálne vysielač JR a tak som mal možnosť voľby takmer zo všetkých systémov. Vyhral Duplex, ale akosi prišla kríza... Tak som po prečítaní kopy kladných recenzií na skúšku kúpil FrSky combo a zopár rôznych prijímačov. No a už ich takmer rok intenzívne "testujem", F3K aj na súťažiach a kupodivu maximálna spokojnosť. Z telemetrie zatiaľ používam len pípanie dosahu a napätia zdrojov. Do väčšieho benzínového éra si to zatiaľ netrúfam dať, ani konštrukcia "krabičiek" prijímačov nevyzerá moc dôveryhodne. A stále mám blbý pocit z kombinácie JR s čínou. Ale naozaj všetko zatiaľ funguje bez jediného problému, znovunadviazanie spojenia po výpadku (schválnom, vypnutím vysielača) je bleskové, dosah vynikajúci, telemetria spoľahlivá, "rušenie" žiadne ani v húfe ďalších RC bláznov... Normálne rozmýšľam ako si mám sám pred sebou odôvodniť, aby som pri tom zatiaľ zostal.