Podzimní RCmaniak show - 25.9.2011 - neděle
Re: Podzimní RCmaniak show - 25.9.2011 - neděle
Tak aspoň když už se to propojilo tak dej ten můj příspěvek někam na začátek, ať každej ty fotky nemusí hledat,
- kope
- Kontaktovat uživatele:
Neděle byla suprová, užil jsem si to nejen já, ale i moje holčičky, který teď pořád prudí s tím, že by chtěly "toho krásnýho malilinkatýho vrtulníčka" (jejich slova) , kterýho tam zahlídly u kolegy, který parkoval vedle nás
. Sice se mi tak úplně nepodařil zálet elektrovětroně (uštípl jsem ucho, nic vážného, to půjde lehce spravit), ale s čarodejnicí jsem si zalítal pěkně, nasbíral jsem trochu inspirace na další stavění, obdivoval jsem pilotní umění zkušenějších... Prostě vydařené odpoledne.
Wind Dragon slow 2,4 GHz byl první...
-
Abu
- Kontaktovat uživatele:
Carodejnice byla super, skoda ze si s ni poletoval nekde vzadu v koutku.
Mel si ji prohnat pekne pres celou plochu, treba by se nekteri hrisnici zalekli, ze uz si pro ne BabaJaga leti
( a netrefovali by me trikopterou do hlavy
)
Mel si ji prohnat pekne pres celou plochu, treba by se nekteri hrisnici zalekli, ze uz si pro ne BabaJaga leti
Abu (Tomáš S.) - MC19 - kanál č.90 na 40MHz
- RiMr
- Kontaktovat uživatele:
graup15_junior píše:http://vimeo.com/29574153
Video z Mentora. Druhý aerovlek je do výšky 967 metrů. Posledních 100 metrů jsem už fakt neviděl a taky je to na videu znát....
Průměrné stoupání 8 metrů/s, spotřeba 2200+ mAh na tento vlek
Jinak velmi super neděle. Jsem rád, že jsem se zúčastnil. A ty FPV jsou super!!!!
PA RÁ DA !!!
Mohl bys dát k dispozici video toho prvního vleku? Krásně tam svítí sluníčko, dole se to motá kolem těch pylonů, plocha je pořád v záběru = ideální záběr pod titulky, takový ten konečný "docpávák"
Poslal bys mi to třeba přes leteckou psotu, nebo uloz.to?
- Kontaktovat uživatele:
To abu: Začínám, tak se pořád ještě trochu bojím lítat poblíž lidí a jiných modelů, abych nějakou svou blbostí někomu něco nezpůsobil
. No, ale babajaga je pohodová a lehká, to jsem si asi mohl troufnout. Příště...
Wind Dragon slow 2,4 GHz byl první...
kope píše:Neděle byla suprová, užil jsem si to nejen já, ale i moje holčičky, který teď pořád prudí s tím, že by chtěly "toho krásnýho malilinkatýho vrtulníčka" (jejich slova) , kterýho tam zahlídly u kolegy, který parkoval vedle nás
Jsem rád, že se vrtulníčky líběj
- Screwball671
Podzmní RCmaniak show se vydařila, dík neunavnému organizátorovi a všem za letové ukázky. Mates i já jsme si to užili, Mates byl nemocnej ale v combatu se statečně bil do poslední stuhy
Těšíme se na další díl.
Trex 700E, Trex 600 nitro, Protos 500, Trex 500, Trex 450 Sport, Yak 55M, RS352, Piper Cub, Variant
- chastra
- Kontaktovat uživatele:
Předem se omlouvám za to, že neumim točit a neumim upravovat videa 
Video po příjezdu
Mno a pro graup_15 junior je tu jeden výtah ze země tušim že byl poslední. Edit: Tak nebyl.
Snad to votevřete, mě to jede ve WMP normálně.
Video po příjezdu
Mno a pro graup_15 junior je tu jeden výtah ze země tušim že byl poslední. Edit: Tak nebyl.
Naposledy upravil(a) chastra dne pon 26.09.2011 12:05, celkem upraveno 1 x.
-
Abu
- Kontaktovat uživatele:
Screwball671 píše: Mates byl nemocnej ale v combatu se statečně bil do poslední stuhyTěšíme se na další díl.
No tak az priste nebude nemocnej, tak ja asi nebudu radeji kombatit, protoze i takhle to byl vic nez rovnoceny souper.
Abu (Tomáš S.) - MC19 - kanál č.90 na 40MHz
Perfektní akce,pro mě zakončená třesničkou(flashem)na dortu.
Díky Tomášovi za organizaci,Baisymu za catering a RC factory za výhru!!
Díky Tomášovi za organizaci,Baisymu za catering a RC factory za výhru!!
Pavel Bartoš
- NefroniK
- Kontaktovat uživatele:
Re: RCMania Show 25.9.2011
sumik píše:Jinak jsem tam byl až do 18.30, odjížděl jsem předposlední.
Vecer ti to naozaj slo, prisiel som az okolo 15:00
FunCub (Multiplex) 1.4m | RS 352 (RC Factory) 1m | Alpha 1500 (RCM Pelikan) 1.5m
Aurora 9 mod 2
Aurora 9 mod 2
- graup15_junior
Díkas, video je super!
chastra píše:Předem se omlouvám za to, že neumim točit a neumim upravovat videa
Video po příjezdu
NefroniK píše:sumik píše:Jinak jsem tam byl až do 18.30, odjížděl jsem předposlední.
Vecer ti to naozaj slo, prisiel som az okolo 15:00Ten easyglider lieta pekne.
Ahoj. Pamatuji si na Tebe minule - to jsem jeste pokukoval po tvem letadle a zvazoval do ceho pro zacatek jit.
Ale nevidel jsem Te tam vcera, tak treba priste.
Diky za pochvalu
Tocil mi ho sikula RiMr
Mam celkovy zaznam 39 minut komplet z te kamery ( muj let je jenom asi 4 min ) tak az to budu mit dam vsem avizo
- NefroniK
- Kontaktovat uživatele:
sumik2 píše:Ahoj. Pamatuji si na Tebe minule - to jsem jeste pokukoval po tvem letadle a zvazoval do ceho pro zacatek jit.
Ale nevidel jsem Te tam vcera, tak treba priste.
Diky za pochvalu. Uz jsem si stahnul i svoje video z HDV kamery ( Canon HV 20 = paska ) a zpracoval do podoby BLURAY .
Tocil mi ho sikula RiMr. Jenze nejak mi blbne Pinnacle ve spojeni s Youtube ...ze pry nejaka chyba pri odesilani , tak snad behenmm tydne. Zkousel jsem to asi 4 x odeslat na youtube a stale nic
.
Mam celkovy zaznam 39 minut komplet z te kamery ( muj let je jenom asi 4 min ) tak az to budu mit dam vsem avizo.
Ja som tam mal moju 3. a 4. baterku celkovo, takze prilis to o lietadle asi nepovedalo
Inak teraz som bol na druhom konci letiska (od cesty) s nejakymi kamosmi. Na Alfe mi odisiel motor tak som len chvilu poletoval s EPP RS352.
Youtube myslim nedavno menil nejake funkcie (anti-shake, kontrast ...) pri uploade cez web, tak to mozno ma vplyv aj na priamy upload z Pinnacle a nejak koliduje.
FunCub (Multiplex) 1.4m | RS 352 (RC Factory) 1m | Alpha 1500 (RCM Pelikan) 1.5m
Aurora 9 mod 2
Aurora 9 mod 2
Zdravím všechny kolegy z RCmaniak show.
Tak se mi konečně nějak podařilo střihnout ale hlavně odeslat na youtube moje krátké video ( asi 3 minuty ) z prvního letu a přistání
.
http://www.youtube.com/watch?v=ppKFyDquDNc
Těším se na další společné setkání a polétání, Mirek.
Tak se mi konečně nějak podařilo střihnout ale hlavně odeslat na youtube moje krátké video ( asi 3 minuty ) z prvního letu a přistání
http://www.youtube.com/watch?v=ppKFyDquDNc
Těším se na další společné setkání a polétání, Mirek.